Gitanes
Üye
O zaman üvey babamdan nefret ediyorum diye konu açsaydın
cehaletle suçlayarak degil
Sanane
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman üvey babamdan nefret ediyorum diye konu açsaydın
cehaletle suçlayarak degil
Okumadım bile cogunuzun yazdigini ama beni eleştiriyosunuz galiba.Üvey babamdan nefret etmemin sebebini bilmeden atıp tutmuşsunuz önyargıdan uzak sevgi dolu bir yıl geçirmenizi dilerim hepinizin.Şimdi dağılabilirsiniz ^^
İnsanların doğru bildiklerini değiştirmek çok zordur malesef. Ve bilgine, bilgi kaynağına güvendirmek. Hele ki yaş büyük olunca dahada inat olurlar. Bazen bizde yargılarken insafsız oluruz ama velakin, babanın bilmediğinde ısrar etmesi cahillik ise senin babanın ayıbını yaymanda düpe düz yanlıştır. Arkadaşlar uyardığı halde bu yanlışı savunmansa seni cehaleti eleştiren cahil konumuna sokar. Yani kınadığın adamdan farkın olmadığını gösterir.
Tabi ya daha önce bunu nasıl düşünemedim çok mantıklı tanrım olamaz sana tapıyorum beni aydınlattın çok teşekkür ederim cahil olan benmişim aslında vay be.Neyse işinize dönebilirsiniz.
Babanın kastettiği peteklerin doldurulduğu tahta çıtalar olmalı .. O çıtları tabi ki arılar yapmıyor ama içlerini arılar dolduruyorlar ..