İtiraf ediyorum benim cahil bir üvey babam var

Konu sahibi son olarak 3801 gün önce görüldü
Bide bana rahat olun derler millete ne laf soksak diye beyninizi zorlayan sizlersiniz bu da apayrı bi olay.

Okumadım bile cogunuzun yazdigini ama beni eleştiriyosunuz galiba.Üvey babamdan nefret etmemin sebebini bilmeden atıp tutmuşsunuz önyargıdan uzak sevgi dolu bir yıl geçirmenizi dilerim hepinizin.Şimdi dağılabilirsiniz ^^

Nefret ediyorsan baba deme, konuşma. Nefret etmiyorsanda böyle kötüleme. Adam bilmiyor olabilir boşver.

İnsanların doğru bildiklerini değiştirmek çok zordur malesef. Ve bilgine, bilgi kaynağına güvendirmek. Hele ki yaş büyük olunca dahada inat olurlar. Bazen bizde yargılarken insafsız oluruz ama velakin, babanın bilmediğinde ısrar etmesi cahillik ise senin babanın ayıbını yaymanda düpe düz yanlıştır. Arkadaşlar uyardığı halde bu yanlışı savunmansa seni cehaleti eleştiren cahil konumuna sokar. Yani kınadığın adamdan farkın olmadığını gösterir.

İnsanların doğru bildiklerini değiştirmek çok zordur malesef. Ve bilgine, bilgi kaynağına güvendirmek. Hele ki yaş büyük olunca dahada inat olurlar. Bazen bizde yargılarken insafsız oluruz ama velakin, babanın bilmediğinde ısrar etmesi cahillik ise senin babanın ayıbını yaymanda düpe düz yanlıştır. Arkadaşlar uyardığı halde bu yanlışı savunmansa seni cehaleti eleştiren cahil konumuna sokar. Yani kınadığın adamdan farkın olmadığını gösterir.

Tabi ya daha önce bunu nasıl düşünemedim çok mantıklı tanrım olamaz sana tapıyorum beni aydınlattın çok teşekkür ederim cahil olan benmişim aslında vay be.Neyse işinize dönebilirsiniz.

Babanın kastettiği peteklerin doldurulduğu tahta çıtalar olmalı .. O çıtları tabi ki arılar yapmıyor ama içlerini arılar dolduruyorlar ..

peder yine aynı muhappeti açarsa miyoz ve mitoz bölünmeden bahsedip konuyu değişmeye çalış , ne biliyim duymak istediği şeyi ver ona hacı

Babanın kastettiği peteklerin doldurulduğu tahta çıtalar olmalı .. O çıtları tabi ki arılar yapmıyor ama içlerini arılar dolduruyorlar ..

Özellikle sordum kaptan o altıgen olanlardan bahsediyoruz değilmi diye dediği olay şu;
İnsanlar balı işleyerek balmumu üretiyormuş sonra bu balmumlarını altıgen şeklinde makinalarla yapıp çitalarla çevrilip kovanlara koyuyolarmış arılarda sadece içini balla dolduruyorlarmış.

Baba yaa onun bildiği doğru olucak illa ki.. Boşver he de geç.. =)

Oedipus kompleks
Bir de ben biliyorum o bilmiyor bu diskursun yaratamadiğı Faucoult kompleksi olsun bari.

Ayip beeeeee.

vay be.. harbiden hem anne hem baba üvey. kendisi manyak. kahve makinesinde çay demlemeler. sessiz bir ortam. benim kanım dondu

• Beğen
Tepkiler: Aze
Baban doğru söyluyor hazır petekler de var öyle koyuyorsun kovana arılar sadece balı yapıp kapatıyor babana inatlaşana kadar sen de araştirsaydın

Geri