İtiraf ediyorum benim cahil bir üvey babam var

Konu sahibi son olarak 3800 gün önce görüldü
Bal peteklerini arıların değil insanların yaptığını iddia ediyor ve bundan adı gibi emin.İnternetten araştırmasını söyledim bildiğim birşeyi neden araştıriyim diyor.Hatta bana sen çok bişey bildiğini sanıyorsun ama birşey bildiğin yok diyor.İnanabiliyormusunuz bal peteklerini insanlar yapıyor dedi ya ve bundan o kadar eminki bu inanç uğrunda ölecek kadar iddialaşıyor.Araştırma yazısı gösterdim bakmadı bile bir insan bu kadar cahil olabilir lan bal peteğini insanlar yapıyo dedi arılar dolduruyo dedi bide ben cahilmişim.kafayı yemek üzereyim bu evde daha fazla yaşayabileceğimi zannetmiyorum.

Cidden tek derdiniz bu mu ?
ve bu itiraftan çok aşağılama konusu gibi olmuş

Cidden tek derdiniz bu mu ?
ve bu itiraftan çok aşağılama konusu gibi olmuş

Tek derdim bu değilde size yansıtmak istediğim tek derdim bu yoksa para,okul,zaman,aile,senin için barınak benim için ev,iş gibi sıkıntılarımda var da o değilde cidden o dertlerimi yazsaydım yardımcı olacakmıydınız :D

Tek derdim bu değilde size yansıtmak istediğim tek derdim bu yoksa para,okul,zaman,aile,senin için barınak benim için ev,iş gibi sıkıntılarımda var da o değilde cidden o dertlerimi yazsaydım yardımcı olacakmıydınız :D

Kimin derdi yokki ? Sen,kendin dışındaki herkesin hayatı mükemmel mi sanıyorsun ?
Elbette olacak sıkıntılar ve aşmak için çabalayacaksın ve bunları yaparken olgunlaşıp tecrübe sahibi olacaksın. Ne zaman foruma gelsen gayriciddi konular açıyorsun ve yazılanları umursamıyorsun bile
Ciddi bir sıkıntını anlatsan tabiki yardımcı olmak adına yazardım/yazarlardı ...

Her ergen atlatiyor bu buhranlari. Takilmayin efenim, zamanla gececek.p

selam ben bal parmak ceo'suyum. balı da peteği de biz yapıyoruz, ürünlerimiz el değmeden üretilmektedir. ayrıca küçük tüp balın hastasıyım ağzıma sıkıyorum.

Dogru demis artik petekler yapay jşkdldjdj

yapay olanı da var genç o kadar tartıştığınıza değmemiş

Eyyy dostlar eyyyyyyyyyyyyy kardeşler dememişssin olmamış bak bu konu :D

abbu bende ayılar arılarla cinsel ilişkiye giriyolar bal petekleri öyle oluyo sanıyodum ya la baban bizi aydınlattı görüyonmu çok önemli bi noktaya değişnmişsiniz. Yoksa bu ilişkiden oluşan petekleri aşklarının meyveleri olan yavrularıyla dolduruyolarda bal diye biz ceninmi yiyoruz aman töbe yarabbi :s:

Okumadım bile cogunuzun yazdigini ama beni eleştiriyosunuz galiba.Üvey babamdan nefret etmemin sebebini bilmeden atıp tutmuşsunuz önyargıdan uzak sevgi dolu bir yıl geçirmenizi dilerim hepinizin.Şimdi dağılabilirsiniz ^^

Okumadım bile cogunuzun yazdigini ama beni eleştiriyosunuz galiba.Üvey babamdan nefret etmemin sebebini bilmeden atıp tutmuşsunuz önyargıdan uzak sevgi dolu bir yıl geçirmenizi dilerim hepinizin.Şimdi dağılabilirsiniz ^^

O zaman üvey babamdan nefret ediyorum diye konu açsaydın
cehaletle suçlayarak degil

Geri