İtici olmak

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
tanımadıgımız insanlar hakkında yaptıgımız yorum ön yargıdır ön yargıda bilimsel olarak hic tasnip edilmeyen bir tutumdur...
ve lakin insanları hiçbir zaman tanıyamayız içlerindeki gizemi göremeyiz...
çünkü insanlık yazılmış bir oyunda sadece oyuncudur...

Ben çok iticiyimdir varsa itici olduğunu savunan birisi yada itici gelen birisi biz çekeriz birbirimizi iticinin halinden itici anlar diyelim değil mi ama .

herkes kendine itici diyor o zaman ne diyoruz bugünlerde forum çok itici :D

Herkes bir birine itici geliyor :D

muhakak benide bulan vardır bu çok dogal birşey bence :) yalan söyleyemem benim bu forumda yok ama tabi benimde gerçek hayatımda herkesin çok sevdigi ama bana antipatik itici gelen çok insan vardır :)

muhakak benide bulan vardır bu çok dogal birşey bence :) yalan söyleyemem benim bu forumda yok ama tabi benimde gerçek hayatımda herkesin çok sevdigi ama bana antipatik itici gelen çok insan vardır :)

Elbette ben zaten yorumumda da belirttim.
Sevmediğim her insan gözüme itici gelmiştir yapcak bişi yok (:

salça insanlar , birey olamayan başkalarına sirt dayayıp yasayan, soft kanatlı melek gibi başkalarının özel hayatının dedikosunu yapan iticidir gözümde.

Nefretle baktığım bazı İnsanlar benide İtici bulabilir eyvallah, ben onları itici bulduğum için nefret ediyorum zaten,kıskanç kibir kendini fazlasıyla öven cahil insan bunlara dahil..

Kibirli, her şeyi ben bilirim havasında olanlar tövbe haşa gökten Allah inse sıcak bulmam, itici gelir.

Kendini savunamayacak kadar aciz olanlar bana itici gelmistir baskasinin avukatligina ihtiyaç duyuyorsan kendi kendine yetemiyorsan iticisin.

Karşısındaki insanı aciz görüp onu küçümseyip ezmeye çalışan insanlar daima itici gelmiştir bana (:

Insanlara duygu sömürüsü yapan insanlarda itici geliyor

Sonra kendisi olmayı beceremeyip baskalarina ozenen insanlar iticisiniz ;)

Ben donup kendime baktigim gunden beri hickimse umrumda olmuyor ve hic kimseyi de itici bulmuyorum ilgilenmiyorum gormuyorum da kafam rahat hic olmazsa =)

Erkeğin kıskancı, insanın özentisi, karşı cinse yaranıcam diye kendinden geçen insanlar itici gelir banada .

Cesareti olmayan insanlar , ayran gönüllü olanlar , başkasının sevdiğini sahiplenmek isteyen midesizler , insanlardan farklı olacağım diye kendini parcalayan mahluklar iticisiniz.

amaniiii iiiiinn yorumlara bak nefret dolu :D iki tartışaydık bari :S tartışma konusu ama hiç ikili sohbet olmadı :S

Tanımadığımız kişiler hakkında ön yargılı davranıp onları itici bulabiliriz o kişiye bunu söylemek onu tanımadığımız için evet bana göre yargılamaktır o kişiyi

Geri