italya da nezaket

• Kullanıcı BoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Kareler
Konu sahibi son olarak 4158 gün önce görüldü
biyolojik olarak türk erkeklerine benzer italyanlar huy olarak değil mesela ron jeremy tam bir italyandır ama türklere benzer türk erkeğininde bir venediği olsa yada romantizm öğesi taşıyan bir geçmişi bir şehri belkide bukadar düşman olmazlardı italyan erkeklerine

tıpkı bayanların rus kızlarına olan empatisi gibi...

Maria Puder ne zaman gidiyordun Italya'ya ? ve de biletini nerden aldin ? otel + bilet + araba icinde mi ? bi zahmet yaz nisan ayinda 2 gunluk bir kacamak yapabilirim.

Biyolojik olarak kastettim ben de zaten. Benzer bi yan göremedimm.

Maria Puder ne zaman gidiyordun Italya'ya ? ve de biletini nerden aldin ? otel + bilet + araba icinde mi ? bi zahmet yaz nisan ayinda 2 gunluk bir kacamak yapabilirim.

Çoktaann gittim geldim nilu.
THY ile gittim . Seyahat acentamiz ayarladi ,modena ve Milano da kaldım.
Canal grande modena diye 4 yıldızlı şirin bir otelde tavsiye ederim kesinlikle.

Ama sen Roma ya git En güzel yer roma kesinlikle :ask

Çoktaann gittim geldim nilu.
THY ile gittim . Seyahat acentamiz ayarladi ,modena ve Milano da kaldım.
Canal grande modena diye 4 yıldızlı şirin bir otelde tavsiye ederim kesinlikle.

Ama sen Roma ya git En güzel yer roma kesinlikle :ask

Hani fotolar :hih: ? Venedik dusunuyorum. Ryanair tavsiye ediyorlar

Valla yıllardır çalışıyoruz hiç ortak nokta göremedim.
Gittim yine göremedim. Bu gariplik var bu işte . Bir daha ki sefere daha dikkatli bakicam.

ALINTIDIR
çok da yalan ve temelsiz değildir. bulunabilen iyi durumdaki 80 etrüsk iskeletinden elde edilen dna örnekleri, tüm akdeniz havzası halklarından estonyalılara, danimarkalılara ve hatta bazı hindistan etnik gruplarına ait günümüz dna örnekleri ile karşılaştırılmış ve batı anadoluya ve toskana ya ait dna örneklerinin en yakın ve benzer dna örnekleri olduğu görülmüştür.

http://www.pubmedcentral.nih.gov/…cgi?artid=1181945

Hani fotolar :hih: ? Venedik dusunuyorum. Ryanair tavsiye ediyorlar

Venedike de gittim amaaaa sevmedim rialto Köprüsünden söyle bir bakış attım :asd:

Fotoğrafları yüklemek için vakit bulursam atıcam inş ama Kezban Paris'te gibi gösteri yapmak istemiyorum hic:D

Nilum bizde ki onur air ile ayni şartlarda ve pek ucuz kötü bi havayolu şirketi olduğunu okudum ama pek bi bilgim yok.

Sadece Venedik le kalma ben romanın ara sokaklarını cafelerini çok sevdim. O kadar çok kahve tattim ki . Kahve kültürüm gelişti ama kahvaltı kültürüm değişti kısa süreli :asd:

Venedike de gittim amaaaa sevmedim rialto Köprüsünden söyle bir bakış attım :asd:

Fotoğrafları yüklemek için vakit bulursam atıcam inş ama Kezban Paris'te gibi gösteri yapmak istemiyorum hic:D

Nilum bizde ki onur air ile ayni şartlarda ve pek ucuz kötü bi havayolu şirketi olduğunu okudum ama pek bi bilgim yok.

Sadece Venedik le kalma ben romanın ara sokaklarını cafelerini çok sevdim. O kadar çok kahve tattim ki . Kahve kültürüm gelişti ama kahvaltı kültürüm değişti kısa süreli :asd:

Aman kime ne Kezbanin totosunu yesinler diyecem de ayip kacacak (ki kacti zaten aman) Ben gormek isterim. Olsun yahu ucuz olsun raziyim ben :D fazla gezme imkanim olmayabilir 2 ya da en fazla 3 gun olacak. Daha once gittim ama ailemle gittigim icin babam fazla gezmeyi sevmiyor her gittigimiz yerde bi olay cikardi. Bu sefer o olmadan :D

Aman kime ne Kezbanin totosunu yesinler diyecem de ayip kacacak (ki kacti zaten aman) Ben gormek isterim. Olsun yahu ucuz olsun raziyim ben :D fazla gezme imkanim olmayabilir 2 ya da en fazla 3 gun olacak. Daha once gittim ama ailemle gittigim icin babam fazla gezmeyi sevmiyor her gittigimiz yerde bi olay cikardi. Bu sefer o olmadan :D

Tamam senin için en kisa zaman da hepsini toparlayacagim nilum. Hatta Pisa kulesinin dibinden bi fotoğraf atmistim buralara : p
Ben de iş yüzünden gittiğim kısa sürede her fırsatta gezmeye çalıştım ama henüz vizem varken yine gideceğim inş. :ask

İtalyan erkeklerini bilmemde bayanlarının bayağı nazik olduğunu gördüm. o kadar güzel ilgileniyorlar ki sağ olsunlar

Geri