italya da nezaket

• Kullanıcı BoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Kareler
Konu sahibi son olarak 4157 gün önce görüldü
İtalya'dan nezaket dersi:
-Bir kahve 3 €
-Bir kahve lütfen 2 €
-Günaydın bana bir kahve yapar mısınız lütfen 1 €

Gerçek italya bu değil....
Espri yapmıyorum medeni ama çok soğuk : p

Elbisen çok güzel. Saçların çok yakışmış gibi iltifat yapmaları benim hoşuma gidiyordu şimdi inkar etmeyeceğim :asd:
Ama bakışlar rahatsız edici :benmi:

italyan bir kız arkadaşım vardı yarı türk yarı italyan onlar bizim kızlar kadar iyimser düşünmüolarmış nezaket insanın göstermek zorunda olduğu bişi zaten, etniğin önemi yok ama bunlar kendi içinde manyaklar erkeklerin içinde bir italyan aygırı , bayanlarda ise körüklü bir otobüs var yani .d

italyan bir kız arkadaşım vardı yarı türk yarı italyan onlar bizim kızlar kadar iyimser düşünmüolarmış nezaket insanın göstermek zorunda olduğu bişi zaten, etniğin önemi yok ama bunlar kendi içinde manyaklar erkeklerin içinde bir italyan aygırı , bayanlarda ise körüklü bir otobüs var yani .d

Bi akşam dışarı çıktım zorla klüp tarzı bi yere gittik..
Biri omuzuma çarptı ve yanımdan hızla uzaklaştı Özür falan da yok Akdeniz iklimi insanı kabaligindan geliyor galiba jgj:D

Bi italyan hocam vardı hep bakışırdık. Onun için en erken gelip en ön sırada oturur ve derste en aktif ben olurdum. Sonra ders bitti dönem sonu geldi ben hala onu aklımdan atamıyorum :D O ne çekicilik , o ne mavimsi bakışlar, o ne özgüven o :kiki:

Tanidigim tek italyan ,yakisikli ve de nezaket sahibi adam homo ciktigi gunden beri Italyanlara karsi antipatim var .p

Empoli cagliari spezia napoli lazio !

Bir arkadas öğretti

Bi italyan hocam vardı hep bakışırdık. Onun için en erken gelip en ön sırada oturur ve derste en aktif ben olurdum. Sonra ders bitti dönem sonu geldi ben hala onu aklımdan atamıyorum :D O ne çekicilik , o ne mavimsi bakışlar, o ne özgüven o :kiki:

bi bu tarz yorumlarına bakıyorum , bide ilişki durumuna bakıyorum işin içinden çıkamıyorum :asd: bikerede enişteyi anlatırken göriyim yaw

bi bu tarz yorumlarına bakıyorum , bide ilişki durumuna bakıyorum işin içinden çıkamıyorum :asd: bikerede enişteyi anlatırken göriyim yaw

Ben aşkımı anlatıyorum ama nispet yapar gibi olmak istemediğim için kimsenin gözüne batsın istemiyorum. O yüzden aralarda kalıp kayboluyor yazdıklarım :) öyle bir yazmışsın ki sanki burda millete askıntılık yapıyormuşum gibi :)

Ben aşkımı anlatıyorum ama nispet yapar gibi olmak istemediğim için kimsenin gözüne batsın istemiyorum. O yüzden aralarda kalıp kayboluyor yazdıklarım :) öyle bir yazmışsın ki sanki burda millete askıntılık yapıyormuşum gibi :)

tam anlayamadım sölediğin şeyi ama şakasına dedim (: zaten galiba hikayedeki italyan enişte oluyor ?

Geri