"İt girer, Kürt giremez!"

Konu sahibi son olarak 3835 gün önce görüldü
Hey hey hey ne oluyor burda kimse kimseye benim yuzumden yuklenemez evet dedim o lafi nerde nasil dedigimide iyi biliyorum kizil maviyede kimse yuklenmesin ben nerde ne dedigimi biliyorum ve laflarimin tamamini bildigim.icin arkasindayim ve ben ikili oynamam burda bravo yazma amacim farkliydi beni cileden cikardiniz cikarmasaydiniz benim fikrim benim.hayatim bu kadar net

Senin fikrine ve görüşüne zaten birşey demiyoruz.
Irkçı da olabilirsin bu beni hiç ilgilendirmez.
Anlatmak istediğim ise
Bir ırk a Yaptığın hakaret.

Ayrımcılık nereye kadar sürecek ? pkk'yı destekleyen ne kadar insan varsa ben onlara her türlü şeyin yapılmasını desteklerim ama bir topluluğu böyle aşağılamak doğru değil. Sonra işler daha da körükleniyor..

Senin fikrine ve görüşüne zaten birşey demiyoruz.
Irkçı da olabilirsin bu beni hiç ilgilendirmez.
Anlatmak istediğim ise
Bir ırk a Yaptığın hakaret.

Ayhhh simdi bayilazaaammm aciklama yapiyorum yapiyorum nato kafa nato mermer benim dediklerimin butunune bakin siz cerceveye bakmaktan.resmi kaciranlardansiniz yada agaclardan ormani horemiyorsunuz ben aciklamami yaptim benim.icin konu kapanmistir ben bir irkci vatan hainiyim bu vatani ben bolmeye ugrasiyorum sirnak cizredeki tum olaylarinda gizli tek faili benjm oldumu ya rahatladinizmi yeter Allasen yeter artik

Ayhhh simdi bayilazaaammm aciklama yapiyorum yapiyorum nato kafa nato mermer benim dediklerimin butunune bakin siz cerceveye bakmaktan.resmi kaciranlardansiniz yada agaclardan ormani horemiyorsunuz ben aciklamami yaptim benim.icin konu kapanmistir ben bir irkci vatan hainiyim bu vatani ben bolmeye ugrasiyorum sirnak cizredeki tum olaylarinda gizli tek faili benjm oldumu ya rahatladinizmi yeter Allasen yeter artik

kafan iyimi basak?

kafan iyimi basak?

Sezen bosver beni tanimadigin icin sana bisey demek incitmek istemiyorum beni hic tanimiyorsun tanidiginda yada bir sohbetimiz olursa beni tam anladiginda ne kast ettigimi anladiginda benide butun olarak anlamis olursun. Bana bu tarz laflarla gelme sezen kafam cok iyi cok sukur ama insanlarin fikirleri kimseyi baglamaz sen aldin yurudun hemde hixbiseyi anlamadan ne kastettigimi bilmeyip konusuyorsunuz ve ben israrla kalbini kirmamaya calisiyorum yeter benim postlarimi alintilama ben nefrete yazdim oda ne yazdigimi gayet iyi anladi

@başak eyvallah sagol inceden inceye bir tele vuruyoruz son kez yine diyorum..
bravo yazdin..ne amacla yazdin dedim? dedinki nasil anliyorsan.oyle..

ve ondan sonraki.postunda pkk icin yazdigini ama kurtlerle alakasi olmadiginj belirtmissin

banada bu cevabi verebilirdin?

birsey sorcam samimiyetine inanarak
.baska bir muhabetde kurtlerden nefret eduyom yazdinmi?

ustune basa basa irkciyim dedigin icin irkciliga karsi oldum icin bu noktaya geldi evet

evet beni kirmadin bende seni umarim

kimbilur belki birgun ben seni sende sezeni tanirsin

hosca kal.

@başak eyvallah sagol inceden inceye bir tele vuruyoruz son kez yine diyorum..
bravo yazdin..ne amacla yazdin dedim? dedinki nasil anliyorsan.oyle..

ve ondan sonraki.postunda pkk icin yazdigini ama kurtlerle alakasi olmadiginj belirtmissin

banada bu cevabi verebilirdin?

birsey sorcam samimiyetine inanarak
.baska bir muhabetde kurtlerden nefret eduyom yazdinmi?

ustune basa basa irkciyim dedigin icin irkciliga karsi oldum icin bu noktaya geldi evet

evet beni kirmadin bende seni umarim

kimbilur belki birgun ben seni sende sezeni tanirsin

hosca kal.

Evet dedim ama kast ettigim tum kurtler diil bunu nefretede aciklamaya ugrastim kurtlerin pkk olanlari benim hatam genelleme yapmak aciklamamak ama dediklerimin arkasindayim her daim evet dedim ve irkciyim pkk bazi tohumlari ateslemesydi simdi bu noktada olunmazdi ama bu tum kurtler diil bayragimda o kurtlerinde kani var ama ben irkciyim ayrim yapiyorum kurdunde icinde bu kadar

Ben teroristmiyim la analiz yapsaniza ahey ahey...
En az bir Türk kadar serefli ve onurludur bir Kürt cunku insanin dogasinda vardir seref ve onur..
ee itlerde yaradilandan oturu sevilir yani Cumlenin sonunu nereye baglicam bilemiyorum :D

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben teroristmiyim la analiz yapsaniza ahey ahey...
En az bir Türk kadar serefli ve onurludur bir Kürt cunku insanin dogasinda vardir seref ve onur..
ee itlerde yaradilandan oturu sevilir yani Cumlenin sonunu nereye baglicam bilemiyorum :D

inmisiz 9a inmeyiz 8e...nolcak bu boyle abbas :T:

En azindan cikacak adimiz var..
Saliver

Simdi bu konuda onlarca kisi bosa mi tartismis?

11227869_10153538278225690_7777947945324863708_n.jpg

Kimlerin oyununa geldik?

Bu yalana Yozgatlılar anında cevap verdi. Şehrin girişinde bulunan tabelanın altına “Türk Kürt Kardeştir Bölücü Teröristler Kalleştir.” Diye bir pankart asıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık, "Pazar günü bir doğu otobüsünü durdurup yolculara çiçek vereceğim inşallah. Bu kirli oyunu tüm Yozgatlılar olarak bozacağız." diye konuştu.

vd-029.gif

Yinemi fake lan !
agiz tadiyla bir kardes olamiyoruz :D

Geri