"İt girer, Kürt giremez!"

Konu sahibi son olarak 3834 gün önce görüldü
Yozgat girişinde bir levha.

COk3_kGUwAARBRC.jpg:large

Bir tarafta "Kürdüz ama hain değiliz." diyen evladını kaybeden acı çeken baba, bir tarafta bunlar. Acı, ölüm.. Helak olsak da kurtulsak artık.

Bunlar ırkçı,bölücü kesim.
Beni en çok sinir eden durum da,bu gibi zihniyetler yüzünden,masum Kürt insanların,bu tarz düşüncelere sebebiyet veren bölücü Kürtler ile aynı kefeye konulması.
Bitmiyorlar,bitmeyecekler ne yazık ki.
Bireyi,kendi milletinden utanacak duruma getiriyorlar.

Şu ülkenin teröristlerden ve hırsızların, hırsızlara yaltaklanan iki yüzlülerin ekmeğine yağ süren, bu insanların Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına sürüklediğini göremeyecek kadar beyinsiz olup hala turandan bahseden faşolardan kurtulması lazım bir an önce.

Irkçı bir sığırın hezeyanı ..

esh_1116_1.jpg

Öte yandan terörü protesto olayları sırasında yakılan işyerleri arasında bulunan konfeksiyon mağazasının sahipleri Servet ve Hüseyin Beydoğan kardeşler, olaylardan Kırşehir halkının sorumlu olmadığını söyledi.

Bir tarafta ekmek teknesi yanmış bir insanın sağduyusu diğer tarafta yukarıda bahsi geçen tabela..

Çok tehlikeli ve çok alçakça söylemler.

yapılan bir yanlıştan dolayı bir ili topyekün karalamak ve ırkçı ilan etmek asdasdassdasasa :)) şaka lan bildiğin orta anadolu işe.sapına kadar milliyetçi görünür ama sapından tutturmak için mezhebini bile değiştirirler.

o my yozgod,bu şehir yobaz tanrılarınında mabedidir en gericiler ordandır ve süper AKPlilerdir

dipnot:cin hikayelerinin en fazla olduğu ilimizdir

pire için yorgan yakmayın , böyle cahilce şeyler yapan çok ..

Kürtlerde kahrolmuştur şimdi her yıl turlar falan düzenlerlerdi yozgat'a :D

Albert Einstein bir sözü var.Bir ülkede çocuk aç ve mutsuzsa o ülke ilerleyemez..
Bu aç ve mutsuzluk ırçcılıktan dogar.
Bazı Türkler nankörlesiyor ve sanki hristiyanlarla kardesmiste Kürt milletini dışlıyor Tarihine bak evladım kardesin kim tarihine bak bu bir kurgu anladinizmi bu bir plan Türkiyeye göz dikenlerin plani amaclarini Türkiyeyi parcalayip faydalanmak.Zengin bir ülkeyiz yer bakimindan,biz gecmisimize sahip cikmiyoruz tek sorunumuz bu ama onlar cikiyor kusura bakmayin onlar kinlerini ,amaclarini ve planlarini devam ediyorlar..Doğu kürtleri fakir insanlar sizce o silahlara sahip olacak kadar zenginlermi degiller anladinizmi bazisi kacirildi ,kandirildi.Ve orda sebep diliniz pabuc kadar gidin o kardeslerinizi kurtarin.Gelmis efenim giremezmis sen kimi nerden kovuyorsunki sen varsan bir nevide onlar sayesinde varsin biz beraber geldik buraya bu kardesin kardese dusurulmesidir.Biz insan olarak bakamadik sonrada nankörlestik ve bencillestik .Kanınız ,caniniz ne kadarda degerliymis millet simdi gelin savasin deseler hepiniz bir yana kacacaksiniz eminim bu canı değerli olanlar peki atalarin onlar ne icin savasti onlar niye bencillesmedi.!? Sizler kimim evladiniz ayol?!!Avrupaya özendik kendimizi,kültürümüzü kaybettik adam gelmis Osmanliyi atalarini kötülüyor yok gaymışlar yok daha neler atan gaysa sen nesin!? tabi avrupa özentisi oldukca daha coook kendimizi kaybetcek bize ait herseyi...biz insanligimizi unuttuysak hersey unutulur.
Bize her guzel hizmeti sunan liderleri öldürdük ,öldürdüler onu gec istemedik..istemememiz herseyin sonucu biz onlari kaybettik.Ve yoksulluk cekiyoruz,acida cekiyoruz.Biz hataliyiz arkadas birseyler yanlis gidiyor.Ölüm asla bir sonuc veremez kan davasindan ibaret asla çözum beklemeyin ben umutsuz bakiyorum

Heyt kahramana bak sen, kurtardı ülkeyi!

Ulkede sikintilar yetmezmis gibi bir de boyle dingiller ortaya cikar iyice karistirmak icin. Bugun yangina korukle gidecek hasta ruhlu insan dolu ulkede. Kurt , Turk ayirmiyorum, asiri uclar her zaman tehlikelidir.

Bu tarz it'lere forumlar da haberler de yer vermeyelim ki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın.

Geri