Albert Einstein bir sözü var.Bir ülkede çocuk aç ve mutsuzsa o ülke ilerleyemez..
Bu aç ve mutsuzluk ırçcılıktan dogar.
Bazı Türkler nankörlesiyor ve sanki hristiyanlarla kardesmiste Kürt milletini dışlıyor Tarihine bak evladım kardesin kim tarihine bak bu bir kurgu anladinizmi bu bir plan Türkiyeye göz dikenlerin plani amaclarini Türkiyeyi parcalayip faydalanmak.Zengin bir ülkeyiz yer bakimindan,biz gecmisimize sahip cikmiyoruz tek sorunumuz bu ama onlar cikiyor kusura bakmayin onlar kinlerini ,amaclarini ve planlarini devam ediyorlar..Doğu kürtleri fakir insanlar sizce o silahlara sahip olacak kadar zenginlermi degiller anladinizmi bazisi kacirildi ,kandirildi.Ve orda sebep diliniz pabuc kadar gidin o kardeslerinizi kurtarin.Gelmis efenim giremezmis sen kimi nerden kovuyorsunki sen varsan bir nevide onlar sayesinde varsin biz beraber geldik buraya bu kardesin kardese dusurulmesidir.Biz insan olarak bakamadik sonrada nankörlestik ve bencillestik .Kanınız ,caniniz ne kadarda degerliymis millet simdi gelin savasin deseler hepiniz bir yana kacacaksiniz eminim bu canı değerli olanlar peki atalarin onlar ne icin savasti onlar niye bencillesmedi.!? Sizler kimim evladiniz ayol?!!Avrupaya özendik kendimizi,kültürümüzü kaybettik adam gelmis Osmanliyi atalarini kötülüyor yok gaymışlar yok daha neler atan gaysa sen nesin!? tabi avrupa özentisi oldukca daha coook kendimizi kaybetcek bize ait herseyi...biz insanligimizi unuttuysak hersey unutulur.
Bize her guzel hizmeti sunan liderleri öldürdük ,öldürdüler onu gec istemedik..istemememiz herseyin sonucu biz onlari kaybettik.Ve yoksulluk cekiyoruz,acida cekiyoruz.Biz hataliyiz arkadas birseyler yanlis gidiyor.Ölüm asla bir sonuc veremez kan davasindan ibaret asla çözum beklemeyin ben umutsuz bakiyorum