"İt girer, Kürt giremez!"

Konu sahibi son olarak 3835 gün önce görüldü
kusura bakmada Irkcilara saygi duymuyorum ve Irkcilara saygi duymak Insan haklari degil

bir millete it hiremez diye irkciligini zaten ilan eden etmis sende Bravo yaziyorsun..2 defa ayni cevabi yazdin. ve nasil olur Ben irkciyim kelimesini bir rahatlikla savunursun?

Senin gibi Irkcilar yuzunden dunya boyle olmasin sakin :))

Sen benim dusunceme mudahale edersen savunurum sezen bu kadar basit :) evet it benzetmesi hos olmayabilir ben bravoyu ne niyetle yazmissam bu beni ilgilendirir lakin benim irkciligim senin herkes esittir dusuncene mudahale etmem anlamina gelmedigi gibi senin herkes esitciliginde benim irkciligima mudahale etme hakki vermez sana :) dedigim gibi benim irkciligim degil sizin fikirleri yargilayisiniz insanlarin arasina aoktu bu ayrimi irkciliginin sebebi milliyetcilik olanlar kürtleri degil kürtlerin icindeki pkklilari sevmez bunu ayirt edebilecek potansiyelim var merak etme oldumu canim iyi forumlar

Hep bu faşist ırkçılar yüzünden Pkk sorunu bitemedi bir türlü. :T:

Benim Kürt arkadaşlarım var time :T:

Sen benim dusunceme mudahale edersen savunurum sezen bu kadar basit :) evet it benzetmesi hos olmayabilir ben bravoyu ne niyetle yazmissam bu beni ilgilendirir lakin benim irkciligim senin herkes esittir dusuncene mudahale etmem anlamina gelmedigi gibi senin herkes esitciliginde benim irkciligima mudahale etme hakki vermez sana :) dedigim gibi benim irkciligim degil sizin fikirleri yargilayisiniz insanlarin arasina aoktu bu ayrimi irkciliginin sebebi milliyetcilik olanlar kürtleri degil kürtlerin icindeki pkklilari sevmez bunu ayirt edebilecek potansiyelim var merak etme oldumu canim iyi forumlar

Sen irkci irkci takilmaya devam et canim benim iyi forumlar:)

Sen irkci irkci takilmaya devam et canim benim iyi forumlar:)

Sagol tatlim iznini verdin bak nasil bi rahatladim :)
Her neyse bu mevzu uzamasin gerekte yok kendine iyi bak hersey dilediginiz gibi olsun biz fasist irkcilariz Rüya Perisi aklını alırım senin post atarken ne dedigine dikkat et fasizmide iyi arastir kulaktan dolma konusma bisey bildigin yok cahil cahil postlar atma bana beni cok iyi taniyorsun biliyorsun beni dikkatli konus

Siz hala bu konuyu mu tartışıyonuz yaa? ksdhkjs

Bir kişinin yanlış anlamasıyla başlayan tartışmaya bakarsanız zaten herkes aynı fikirde ama tahrik ve eleştiriler yüzünden kutuplaşıyorsunuz.

Herzamnki gibi konu dışına çıkılan ve saçmalasan bir konu daha.
Eleştrinizi yaptınız gidin arkdas ne gerek var millete saldırmaya.

Olayi dofru anla o zaman madem.sulalende kurtler var ve sen zannediyorsunki ben girdim konuya kutlere saldurdim. Hayir iste beyni cok konusabilen arkadasim o beynin bu kadar konusacagina anlasaydi benle su polemige girmezdin olay su ben girdim adami kinama amacinda bravo dedim yani yapinda kudursun su ulke demek istedim abooo alintilar havada uctu bende evet irkciyim dedim evet yalan degil irkciyim ama pkklilara itkciyim kurtlete dil konunun ozeti bu anlayabil8rsen tartisiriz:)

Olayi dofru anla o zaman madem.sulalende kurtler var ve sen zannediyorsunki ben girdim konuya kutlere saldurdim. Hayir iste beyni cok konusabilen arkadasim o beynin bu kadar konusacagina anlasaydi benle su polemige girmezdin olay su ben girdim adami kinama amacinda bravo dedim yani yapinda kudursun su ulke demek istedim abooo alintilar havada uctu bende evet irkciyim dedim evet yalan degil irkciyim ama pkklilara itkciyim kurtlete dil konunun ozeti bu anlayabil8rsen tartisiriz:)

Evet ırkçı arkadaşım dediğim gibi hecelediğinde haber verirsin.

İyi forumlar

@kizil_mavi o yanlis anliyanda benmiyim? soruyorum sana acik acik ben irkciyim diyor ve sen o Yorumu begeniyorsun?buda beni harbiden hayal kirikligina ugratti

birak kūrtlere denilmesi herhangi bir millete o laf denilse "it girebilir ama x giremez" benim yorumym yine ayni olurdu

bir itin it gibi yorumu işte!

@kizil_mavi o yanlis anliyanda benmiyim? soruyorum sana acik acik ben irkciyim diyor ve sen o Yorumu begeniyorsun?buda beni harbiden hayal kirikligina ugratti

birak kūrtlere denilmesi herhangi bir millete o laf denilse "it girebilir ama x giremez" benim yorumym yine ayni olurdu

bir itin it gibi yorumu işte!

Sezen evet yanlış anlayan sensin. Ve hala aynı uslüp ve anlayış içindesin.

Bravo demişti arkadaşımız ama bunu desteklediği için aksine eleştirdiği için dedi. Bu biraz ironidir aslında. Fakat ince bir ironidir. Bunu anlayamamış olabilirsin fakat bu şekilde kimseye hitap edemezsin.

Evet arkadaş defalarca ırkçıyım dedi ve pkk karşı bu söylemi kullandığını da belirtti.

Bende her mesajına teşekkür ettim.

Hayal kırıklığına uğrattıysam üzgünüm ama sen bu uslüpla çok fazla insanı kırıyorsun sezen.

Sezen evet yanlış anlayan sensin. Ve hala aynı uslüp ve anlayış içindesin.

Bravo demişti arkadaşımız ama bunu desteklediği için aksine eleştirdiği için dedi. Bu biraz ironidir aslında. Fakat ince bir ironidir. Bunu anlayamamış olabilirsin fakat bu şekilde kimseye hitap edemezsin.

Evet arkadaş defalarca ırkçıyım dedi ve pkk karşı bu söylemi kullandığını da belirtti.

Bende her mesajına teşekkür ettim.

Hayal kırıklığına uğrattıysam üzgünüm ama sen bu uslüpla çok fazla insanı kırıyorsun sezen.

2 li oynuyor basak.
.baska bir sohbetinde "ben kūrtlerden nefret ediyirum yazmis "...

ve ben ona 2 defa sordum verdigi cvb "nasil anliyosan oyle "

irkciyim diye paragraph yazcagina ben bunu demek istedim deseydi benimde yorumum baska olurdu

insanligi savunuyor diyemi kiriyorum? ya kirilan okadar kimlik?

nedim kizil mavi?

Insanlar insanları sevmek zorunda değil.
Ama ırkına hakaret etmk zorunda da değil.
Başak arkadaşımız Açıkça Kürt ırkını aşağıladı
Kürt eşittir it ne demektir ?
Kızıl_mavi
Bu cümle de ki bizim görmediğimiz ironi yi anlatır mısın ?
Sadece üst cümlede Yazılanı.

Insanlar insanları sevmek zorunda değil.
Ama ırkına hakaret etmk zorunda da değil.
Başak arkadaşımız Açıkça Kürt ırkını aşağıladı
Kürt eşittir it ne demektir ?
@Kızıl_mavi
Bu cümle de ki bizim görmediğimiz ironi yi anlatır mısın ?
Sadece üst cümlede Yazılanı.

Sayın nefret sizden rica etsem bana o cümleyi gösterir misiniz konu içerisinde.

Konu içerisinde atmam bu Yazıyı başka bir arkadaşım da söyledi bunu.
O Yazıyı buraya atmak Saygısızlık olur ona karşı, saygısızlığa cevap Saygısızlık olmaz.
Ama özelden gösterebilirim.

Kızıl_mavi

Geri