"İt girer, Kürt giremez!"

Konu sahibi son olarak 3835 gün önce görüldü
Lütfen artık kimi savunacağınızı bilin.
İki tarafta ki insanlarda birbirinden çok farklı düşünüyor.
Aynı düşünselerdi Türk Kürt diye birşey olmazdı.
Toplum kargaşaya sürükleniyorsa.
Aşırı hümanizm yüzünden.

Size göre o halde tüm Ülkücüler faşist.
Tüm HDP liler pkk li.
Tüm Kürtler pkk li
Tüm Atatürk severler chp li
Tüm Dindar'la akp li olmak zorunda.

Hala soruma yanit gelmemis ? Senin bahsettigin fasistler kimmis bu ulkenin cektigi. Bu ulke fasistten cekti dedin kimi ima ettin soylemiyorsin. Bi soyle gorelim kimleri ima ettigini kendin ulkuculeri ima ediyosun yanit yok.

Hala soruma yanit gelmemis ? Senin bahsettigin fasistler kimmis bu ulkenin cektigi. Bu ulke fasistten cekti dedin kimi ima ettin soylemiyorsin. Bi soyle gorelim kimleri ima ettigini kendin ulkuculeri ima ediyosun yanit yok.

Kendin üstüne alınıp Ülkücüler dedin. Ulkuculeri fasist olarak gören sensin. Kendi soruna cevap kendince vermişsin konunun dışına çıkıp burada ego yarıştırma benimle.

Lütfen artık kimi savunacağınızı bilin.
İki tarafta ki insanlarda birbirinden çok farklı düşünüyor.
Aynı düşünselerdi Türk Kürt diye birşey olmazdı.
Toplum kargaşaya sürükleniyorsa.
Aşırı hümanizm yüzünden.

Ahahah yahu ciddi misiniz?

Kürt veya Türk diye bir şeyin olması farklı düşünmek ve asla aynı zeminde buluşamayacak olmanın emaresi midir?

Komik olmayın lütfen. İki ırktan bahsediyoruz. Ne yani Bask, Katalan ve İspanyolların olması bu üç ırkın asla bir arada yaşayamayacak ve anlaşamayacak olması manasına mı gelmeli?

Bahsettiğiniz nokta kimliği ön plana çıkarmak ise hak verebilirim, insan milleti ile değerlendirilmez. Ama kastetmeye çalıştığınız bu olsaydı bu milliyeti ön planda tutma eseri olan imzanız daha farklı olurdu.

aferin böyle devam edin.
insan olmayı becerseydiniz bunların hiç birini yaşamıyor olurduk.

Turkiye Cumhuriyeti;
Dogu bolgesin de "kimlik gostermek" gibi.

Ben gidip bütün kürtler adına oraya girdim arkadaşlar. Siz gitmeyin ha! Etraf it-köpek doluydu. Yem atmışlar ki girelsiniz... Ben girdim siz girmeyin!

Ahahah yahu ciddi misiniz?

Kürt veya Türk diye bir şeyin olması farklı düşünmek ve asla aynı zeminde buluşamayacak olmanın emaresi midir?

Komik olmayın lütfen. İki ırktan bahsediyoruz. Ne yani Bask, Katalan ve İspanyolların olması bu üç ırkın asla bir arada yaşayamayacak ve anlaşamayacak olması manasına mı gelmeli?

Bahsettiğiniz nokta kimliği ön plana çıkarmak ise hak verebilirim, insan milleti ile değerlendirilmez. Ama kastetmeye çalıştığınız bu olsaydı bu milliyeti ön planda tutma eseri olan imzanız daha farklı olurdu.

Yıllar ne zaman birlikte olabildik hep siyasi engeller ilk önce bunları ortadan kaldırman lazım o zaman hümanizm yapasın yoksa hiç bir anlamı kalmaz hakların kardeşliği demenin. Ya da Türk Kürt kardeştir demenin.

İt girmiş,Kürt girmemiş.

İt girmiş kürt de girmiş. Dağılın...

kinamaysa sorun yok!

Ya cok pardon aksam ustu yogundum seni anlayamadim kinamadiysam sorun ne olabilir belki ben irkciyim bu seni nasil alajadar edebiliyorda bana bu uslupla konuauyorsun zaten sizin bu tavirlariniz insanlari birbirine dusuruyor birakin ya birakin kim ne derse kim ne dusunurse dusunsun. Ben irkciyim ve sen buna benim dusunceme bu sekilde mudahale edemezsin. Yada degilim gene edemezsin. Sakin bir daha benimle bu sekilde konusma sezen insan haklarini savunmak insanlara saygidan gecer

Konunun başı ve sonu ayrı yerlerde.
Genelde de öyle olur hep.
Kulaktan kulağa oynar gibiler.

Yıllar ne zaman birlikte olabildik hep siyasi engeller ilk önce bunları ortadan kaldırman lazım o zaman hümanizm yapasın yoksa hiç bir anlamı kalmaz hakların kardeşliği demenin. Ya da Türk Kürt kardeştir demenin.

Hümanistlik yapmıyorum, hümanist değilim.
Halkların kardeşliği demedim.

Yazdığıma cevap verdiğinize emin misiniz?

Kardeşi kardeşe kırdırmayı sizden öğrenecek değiliz...

Kendin üstüne alınıp Ülkücüler dedin. Ulkuculeri fasist olarak gören sensin. Kendi soruna cevap kendince vermişsin konunun dışına çıkıp burada ego yarıştırma benimle.

bu ülke faşistlerden çekti diyen sensin Maria Puder örnek göster kimmiş o faşistler bir cevabını görelim bakalım benmi onu ima etmişim yoksa senin imanın sonucumu.

60 80 yıllarında solcular tüm ülkücüleri faşist diye gösterdi. Bunu gösteren solculardır. Sağcılarda solcuları dinsiz olarak göstermiştir. Şu anda koministleri dinsiz düşünülme sebebi de o yıllardır. Bu ülke faşistlerden çekti lafından neyi ima ettiğin anlaşılıyor. O yüzden örnek veremiyorsun. Verdiğinde ülkücüleri kastettiğin görülecek çünkü.

Yozgat yazısının altından sen bu lafı yazıyorsan. Yozgat Mhp nin eski kalesidir. Şimdi Akp nindir. Sadece sağcı parti lider olur seçimde orada. Gelipte senin ima ettiğin bu kadar açık oluyor.

Kendi görüşlerini benim görüşümmüş gibi söylemende ayrıca güldürüyor. Neyi ima ettiğini de açıkca yine göstermiş oldun yanıt veremeyerek kolay gelsin sana iyi forumlar.

Sana cevap vermiyorum dikkat ettiysen kısa yazıyorum çünkü tartışacağım biri değilsin.
Sana da iyi günler.

Hos söylemler değil

Ya cok pardon aksam ustu yogundum seni anlayamadim kinamadiysam sorun ne olabilir belki ben irkciyim bu seni nasil alajadar edebiliyorda bana bu uslupla konuauyorsun zaten sizin bu tavirlariniz insanlari birbirine dusuruyor birakin ya birakin kim ne derse kim ne dusunurse dusunsun. Ben irkciyim ve sen buna benim dusunceme bu sekilde mudahale edemezsin. Yada degilim gene edemezsin. Sakin bir daha benimle bu sekilde konusma sezen insan haklarini savunmak insanlara saygidan gecer

kusura bakmada Irkcilara saygi duymuyorum ve Irkcilara saygi duymak Insan haklari degil

bir millete it hiremez diye irkciligini zaten ilan eden etmis sende Bravo yaziyorsun..2 defa ayni cevabi yazdin. ve nasil olur Ben irkciyim kelimesini bir rahatlikla savunursun?

Senin gibi Irkcilar yuzunden dunya boyle olmasin sakin :))

Geri