Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abla bi dur zaten ortalık karışık
Bu memleket ne çektiyse hep fasistlerden çekti .
neye bravo? yani dogrumu buldunuz haberi yoksa kinama mecalindemi bravo?
neye bravo? yani dogrumu buldunuz haberi yoksa kinama mecalindemi bravo?
Asala örgütünü bu ülkede avrupada ülkücüler çökertti.
Şu anda Avrupanın bir çok yerinde türk bayrağına o ülkelerde sahip çıkanlarda ülkücüler.
Sen ülkücülere faşist diye gösteriyosunda kusura bakmada ülkücülerin neler yaptığını tüm tarih biliyor.
Koministlerin neler yaptığınıda biliyor. 80 yılındaki uğradığınız bozgunun kuyruk acısından artık kurtulun.
Sırf ülkücüleri kötü göstermek için hdp yi bile savunacak hale geliyonuz ya yazık.
Bilmediğin bir şeyi daha söyleyim. Sizin koministliğin bile kurucuları Alparslan türkeşin ülkücü kampında yetişmişlerdir. O kurucularda senin nefret ettiğin laf söylediğin ülkücülerdir.
itin girdiği yere Kürt girmezit ite takılıverin mademmm aheeyy
itin girdiği yere Kürt girmezit ite takılıverin mademmm aheeyy
Beyefendi benim ülkuculer için dediğim bir cümle var mı?
Faşist diyorum .
Ülkücüluk ırklari ve insanları asagilamaktan ziyade kendi irkinin daha iyi seviyede olması için uğraşır ve kimseyi aşağılamaz siz öncelikle Ülkücüluk adı altında bu desteklediğiniz iki yüzlü ve çirkin davranisi kılıf mi arıyorsunuz yani?
Ayrıca tüm Kürtler terörist mi?
HDP yi destekleme kısmına hiç deginmiyorum bile.
PKK nasıl oluştu kenan evren gibiler yüzünden .
Diyarbakır cezaevinde Türkce bile konusturulmayan insanlar işkence gören insanlardan bahsedeyim ben de o halde olur mu?
Bu kadar sığ düşünmek yerine fasist lik kavramının miliyetcilik
İle pek ilgisi olmadığını düşünmek gerek. (İlerisi zaten hastalik bknz: irkcilik)
Ben de ülkemi ve vatanımı çok seviyor ve vergimi ödüyorum. Benim gibi yaşayan Kürt Ermeni yahudi olan kişiler in de benim kadar hakları vardır.
Kimsenin kimseyi irkindan ötürü assagilamasi gibi bir durum söz konusu olamaz.
PKK li terörist ler ile tüm Kürtleri aynı kefeye koymak tüm Doğu ve Güneydoğu da ki insanlari bununla itham etmek ile es değerdir.
Faşistlerden çekmiştir dediğinizde kimlerden bahsediyorsunuz bir saysanıza bizde görelim kimlere laf söylediğinizi. Pkk da kenana evren yüzünden çıkmamıştır. Temeli ismet inönü tarafından atılmıştır. Turgut özalla oturmuştur. Süleyman demirel zamanındada çıkmıştır.
bakalım sen milliyetçilikle düşünmüyomusun görelim faşistlerden çekmiştir derken kimleri kastettiğini bir zahmet söylede olaylarıda bizde görelim kimleri ima ettiğini kimmiş o faşistler bir bir sıralarasana.