İşyerinde sizi en sinir eden olay nedir?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Egoist müdürler. Küçük dağları yaratmış edasıyla geziyolar.

Birileri ile sıkıntı yaşamak şeklinde değilde, yarım ve eksik yapılan işlerini takibini yapmak zorunda olmak beni hirpaliyordu. Özellikle önceki işimde. İşın sonuçlanma anında işi yarım yapana değil bana hesap soruyolar çünkü.

biri geldiğinde birkaç kişi hariç kimsenin kafasını ekrandan kaldırıp o kişiyle ilgilenmemesi ve sistemde maksimum bir dakikasını alacak iş (o kadar bile sürmüyor, iki tuşa basıp iki düzenlerme yapacaksın yarım dakikanı bile almaz) için bile bugün yapamam denmesi. yarın oluyor geliyorlar eee yine aynı durum. kısacası bugün git yarın gel mantığıyla çalışılması sinir ediyor beni. bunu görünce bazen müdahalede bulunuyorum ama bu saatten sonra kimseyi değiştiremem, değişmezler de zaten.

Makinem sürekli tersine mühendislik yapıyor,bu durum dışında sinir eden bir şey olmuyor.Almanların kulağı az çınlamıyordur.

Birine yeni is ogretmek beni kocatiyor ya. Ben mevzuyu anlatirken "neden" diye sorup lafi bolenlerin gozune cetvel sokasim geliyor, yazicilar bozuldugunda helpdeskteki insanlarin milyon kez ayni soruyu ayni ip adresini sormasina cok sinirleniyorum, ota boka toplanti yapmalarina sinirleniyorum, surekli bir grup musteri ile calisma ortamini gezdirmelerine sinir oluyorum. Dil bilmeyen insanlari bana gondermelerine sinir oluyorum.
Guvenlik kurslarina sinir oluyorum

Sırf oda satmak nerede dandik orta doğulu insanın bize gelmesine sinir oluyor bakınız iranlılar cinnet sebebi.
Masaj fiyatlarının alakasız şekilde yükseltmelerine
İzin günlerini ayarlamaları sıkıntı olması insan kaynaklarının beceriksiz olmasına
İş yerindeki mal mal insanların gereksiz şakalarını
vs...

Bizim iş yerinde yapılması gereken iş belli. Ne kadar süreceği belli. İşi kimin yapacağı belli. Hangi iş bölümüne göre yapılacağı belli. Buna rağmen kendi işini bana yıkmaya çalışanlar olduğunda susmadığım gibi bu sorumluluğu kendilerine hatırlattığım zaman -Senin dışında hiç kimse böyle çıkıntılık yapmıyor.- demeleri.

Kolektif çalışma gerektiren durumlarda bazı kişilerin şark kurnazlığı yapmaya kalkmaları.

Oradayız. Görüyoruz. Yapmayın! : ))

Bizim iş yeri bence çalıştığım kurumun en iyi ve entelektüel dairesi. Sadece bazen çok kurulduğum şey şu: işi iyi bilene vermek. Böyle deyince çok mantıklı, iş ehil olana verilir elbette jfjf Daha doğru ifade etmek gerekirse, yeni gelen personele iş öğretmek yerine aynı personel üzerinden iş götürmek. Ekip 10 kişi mesela ama çalışan beş kişi diyelim, belirsiz bir iş bölümü. Zaman zaman buna inanılmaz öfkeleniyor ve müdüre de bildiriyorum, nazımı çekiyorlar, çünkü eh işte hem kıdemli hem iyi bir personelim ama çözüm yok kfjf onun dışında artık kıdemim yükseldiği için maaşım da dahil memnunum birçok şeyden.

yalniz daha temiz, daha hizli, daha iyi calisip, kaliteli sonuclar elde edebiliyorum ve beni engelleyen herkese (bilincli-bilincsiz, bilmem her ne tur sebeplerden dolayi ise) sinir olsam da, kisisel hijyenine dikkat etmeyen kisiler midemi bulandirip, bazi kokulari tansiyomu dusurse de, bence cok sabirli ve nazik kalabiliyorum butun bunlara ragmen. gerci artik kabul edemedigim ve onaylamadigim iki sey vardi is yerimle ilgili, isimi sevmeme ragmen. maasim ve patronlarin tavirlari. bazi sorunlari belirterek konustum, degismeyeceklerini anladigim an (ki biliyordum degismeyecegini bazi seylerin. sadece tahammul etme seviyem sifir artik), istifami bastim. yakinda baska bir yerde basliyorum ve bakalim..

Doyumsuzluk, belirsizlik, iletişim kopukluğu.

Molada portekizce konuşmaları. Hemen açıyorum sesli transleti kimsenin haberi yok… yer mi la anadolu çocuğu djcncnsnvddmfnnccn

Geri