İşyerinde sizi en sinir eden olay nedir?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Hepimiz belli başlı işler yaparak yaşamımızı sürdürüyoruz.
Bu süreçte yeri geliyor güzel günlerimiz geçiyor, yeri geliyor sıkılıyoruz,daralıyoruz bazen ise işi bırakmaya kadar bu süreç gidebiliyor.

Emekçi olarak geldiğimiz bu dünyada iş yerinde çalışma ortamında sizi en çok sinir eden durum ne olmuştur?

Hangi davranışlara tahammülünüz yok?

Elinizde olsa hangi durumda size bunu yaşatanları bir kaşık suda boğarsınız :tatli:

İşler çok yoğun insanlar iş yükü altında sabrını kaybediyor. Normalde sevimli insanlar iş yetiştirmekten tahammül gücü zayıflıyor.

Bu insanları kendim de dahil en çok tatil öncesi ve tatil dönüşü pozitif görüyorum. Günler haftalar birbirini kovaladıkça yorgunluk ve stres insanları zorluyor.

Dedikodu olayı
Her mecraada var maalesef ve cidden sevmiyorum bunu yapanları :boxing::14Ng6N:

• Beğen
Tepkiler: Aze
Yalaka tipler varya deli eder beni, yöneticilerin arkasından atıp tutan görünce el pençe duran, dalkavukluk yapanlar, haksızlık karşında susan kişiler. İspiyoncu ve dedikodu yapanlar :) neyse kimseyi sevmiyorum sanırım.

Dedikodu olayı. Özellikle kadınların çok olduğu yerde delirecek gibi oluyorum ki huzurum kaçınca hemen çıkışı veriyorum genelde gözüm hicbir sey görmüyor.
Ben insanların çok dikkat çekici olmadıkça ne giyindiklerine bile bakmam ama bu kadın milleti var ya bir araya gelince neler dönüyor neler. Statü farketmez çoğu öyle. Ve patrona yalakalik yapanlar ayrı komedi. Aklıma geldi birkaç ruh hastası sinirlendim şimdi

o kadar yakışıklıyım ki hergün kızlar çıkma teklifi ediyor.. sıkıldım artık yakışıklıklı olmaktan..

iş yerinde en sinir bozucu olay diğerlerinin benim gibi işkolik olmaması. olacaksınız başka çareniz yok. hepiniz işkolik olacaksınız.

Eski işyerimde Müdüre hanımın sevdiğini daha başarılı gösterebilmek için beni bezdirmeye çalışması beni sinirlendirmişti. Ve istifamı verip gittim.

Kızların devamlı üşüdükleri için klimayı açmaları benimde ısrarla kapatmam dışında bir sinir harbi olayı yok..

samimiyetsizlik
çıkar ilişkileri
aynı şeyler işte

Pandemi iyi geldi bize. Biraz uzak kalıp birbirimizi özlemek ya da her gün görüşmek zorunda olmamak.

Bu süreçte çok destek olduk. Aileler hastalandı kayıplar oldu bir yığın şey yaşandı ve insan olmak burda devreye giriyor. Sen az mesai yaptın benimki şöyleydi bu buydu şu şuydu... vs bunu karşılaştıracak zaman bulamadık. Buna ihtiyaç hissetmedik.

Şu an iyiyiz. 6 ay sonra fikrim değişir mi bilmiyorum ama ben de anladım ki aslında iyi insanlar var. Tanımak için anlamak için iş dışında paylaşım gerekiyor.

Ben staj yaprken rehber öğretmen kapıda bir anda belirip izliyordu sınıfı. Bundan hoslanmıyordum. Yani kötü niyetli olmayabilir ama hoş olmuyordu.

Kadınlarla iç içe çalıştığım bir okulda
Okulun kurucusununda tanındık kadın olmasından sebep
Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler odasında kadının arkasından atıp tutup kötüleyip, kurucuyla yüz yüze geldiklerinde övmeleri peşinden takılıp odasına kadar eşlik etmeleri oldukça sinir edici görüntü

Geri