İsveç'te Terör Örgütü Flaması Açıldı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

İsveç'te PKK Terör örgütüne ait bayraklar açıldı. Bayrağı açan kişiler ellerindeki kırmızı meşalelerle etrafı dumanla kapladı...​

Son günlerde NATO’ya girme planlarıyla gündeme gelen İsveç’te skandal görüntüler ortaya çıktı. İsveç’in başkenti Stockholm’deki bir üst geçitte, PKK Terör örgütüne ait bayraklar açıldı. Bayrağı açan kişiler ellerindeki kırmızı meşalelerle etrafı dumanla kapladı.

O anlar saniye saniye kaydedildi. Terör örgütünün bayrağı açıldığı sırada yoldan geçenlerin hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Köprü altındaki trafik normal bir şekilde seyretti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya katılımına olumlu bakmadığını söylemişti. Erdoğan itirazına sebep olarak İsveç ve Finlandiya’nın “terör örgütleri için misafirhane” olduklarını ve bu iki ülkenin de terör örgütü PKK’ya destek verdiğini iddia etmişti.

Bugün ortaya çıkan görüntüler Türkiye'nin NATO'da ret oyu gerekçelerini haklı çıkardı.

KÜLLİYE’DEN NATO ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca da görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Karaca yaptığı paylaşımda, “Bu PKK’nın kucağına oturmuş hokkabazlar mı, NATO’ya girecek…” ifadelerini kullandı.

Odatv.com

rus tehdidine karşı bu itler korusun sizi. yok öyle nato falan.

Son günlerde İsveç gerçek yüzünü vurguluyor. Ama biz NATO'ya girmesi için tamam demesek bile ülkeler arası antlaşmalarla İsveç kendini korumaya alır bir şekilde. Bizim ve Macaristan'ın onayı kaldı galiba, Macarlar bir şekilde onaylar da biz onaylamayalım derim.
Rusya'dan köpek gibi korkuyor Avrupa. Bir yandan da işlerini görüyorlar tabi, yaptırımları el altından delerken Rus oligarkların mallarına el koyuyorlar. İki yüzlü Avrupa'dan nefret mesajım bu.

Türkiye'nin onayı ile girecek NATO ya.
Genelde böyle olur bu zihniyet Eyy NATO fiye başlar.

@Ashriel yorumda neyi beğenmediğini öğrenebilir miyim?
çok merak ettim neden olduğunu?
siyasilerin bunu bir seçim kampanyası haline getirmeyeceğini mi düşünüyorsun ya da seçim için kullanılmasını doğru bulduğun için mi beğenmedin

Ya da şöyle deneyelim bakalım disslike gelicek mi? Cunku bu tarz haberlerde sloganı once soylemelisin;

Bu isvec zaten iki yuzlu, besledikleride bir gun onlari vurur. Bu arada umarim siyasiler bunu secime yakin bir paratoner olarak kullanmaz. Toplumca bazi sloganlar mevcut hukumet tarafindan genetige kodlandi. Once slogani soylemessen ne anlamda soylendigine pek bakilmaz @nedebenmecnun

siyasilerin bunu bir seçim kampanyası haline getirmeyeceğini mi düşünüyorsun ya da seçim için kullanılmasını doğru bulduğun için mi beğenmedin

İsveç'te açılan pkk flamasını, İsveç in pkk ya duyduğu sempati sebebiyle NATO'ya kabul noktasında Türkiye'den yediği vetoyu, yanı sıra İsveç'in bu iki yüzlü tutumunu eleştirmeyi değil de bunun siyasi malzeme olacağını düşünüp asıl siyaseti kendiniz malzeme ettiğiniz için beğenmemiş olabilir Ashriel.

İsveç'te açılan pkk flamasını, İsveç in pkk ya duyduğu sempati sebebiyle NATO'ya kabul noktasında Türkiye'den yediği vetoyu, yanı sıra İsveç'in bu iki yüzlü tutumunu eleştirmeyi değil de bunun siyasi malzeme olacağını düşünüp asıl siyaseti kendiniz malzeme ettiğiniz için beğenmemiş olabilir Ashriel.
İsveç iki yüzlülük yapmadı ki, yuvarlak cümleler kullanarak teröre karşı iş birliği yapacağını söyledi. Elimizde koz varken istediğimizi alamamamız siyasi başarısızlıklardan birisi sadece. Yine esti gürledi uzun adam ama yine hüsran.

Oturursun masaya sözleşmeni protokolünü yapar ondan sonra okay verirsin adaylığına. Bugün inşaatta sıva ustalığı yapmak için bile iş sözleşmesi imzalayıp haklarını kanun önünde garantiye alıyorsun ama uluslararası arenada “hallederiz ya” seviyesine indirgiyorlar .d

Hayır, kesinlikle bir seçim malzemesi haline geleceğini düşünüyorum hatta ilk aklıma gelenlerden biri de buydu. ama yani bu gerçekleşecekse illaki konuları da açılacak neden Türklere ve İslama saldırı varken bu durumu eleştirmek yerine müneccimlik yapalım ki.

İsveç iki yüzlülük yapmadı ki, yuvarlak cümleler kullanarak teröre karşı iş birliği yapacağını söyledi. Elimizde koz varken istediğimizi alamamamız siyasi başarısızlıklardan birisi sadece. Yine esti gürledi uzun adam ama yine hüsran.

İsveç direkt NATO'ya üye olabilecekken Türkiye vetosuna takılıp halâ örgüte dahil olamaması mı siyasi başarısızlık?

hayır yani kanınıza dokunmuyor mu bu durum hiç ben bunu anlamıyorum. siyasetle cidden işim olmaz, takip de etmiyorum sadece haber canımı sıktı kalkıp siyasi konular üzerinden geyiğe vurabilmenize şaşırıyorum.

eleştirmiyorum değil, kemdimce kendi çevremde konuyla ilgili görüşlerimi avukatım nezdinde basın mensupları olmadan belirtiyorum ben.
Benim bu tutumum, bunun bizim sağcısından solcusuna hepsinin avucunu kaşıdığı bir gelişme olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bunun için de derin bi siyasi analiz yapmaya gerek yok, her felakette aynı şeyi yapan siyasilerden başka bir şey beklenmiyor.

Geri