İsveç'in NATO üyeliğine TBMM'den onay

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İsveç’de sıradan birgün işte ne olacak sanki dimi?

IMG_6584.jpeg

Ya abicim o kanaldan gel eyvallah.

Kadın bana İsveç PKK'lı onun için hayır verdim diyor. Ona göre HDP de PKK'lı.

Lan iyi de HDP hayır oyu verdi İsveç için!

Ee nasil olacak bu iş?

Gencecik pırıl pırıl bir kadın siyasetçinin enine çizgili tişört giyen dayı gibi konuşması zoruma gidiyor
Bana cinsiyetim üzerinden vurgu yaparak “kadın” diyemezsin. Nickname var İnanna biraz realist olsun istiyorsanda Merve hanım diyebilirsin.
Benim için hdp de pkk evet bunu uzun uzun oturup tartışabilirim sizinle.
Ben ülkemin menfaatlerini düşünen biriyim ve ülkemin aleyhine propaganda yapan her düşünce ve sisteme kucak açan İsveç’in NATO üyeliğinin onaylanmasını da kabul etmiyorum.
NATO ‘nun amacı neydi? Üye ülkelerin politik ve askeri vasıtalarla özgürlüklerini ve güvenliklerini temin etmekken bir ülkenin yıllardır en büyük güvenlik sorunu olan pkk’ya kucak açan ve bunu gizlemeden yapan İsveç’in burada ne işi var soruyorum?

Sözümüzden çıkarlarsa bu sefer çıkartırız ne olacak sanki

erdoğan abd'nin sözünden çıkarsa demek istedin herhalde. türkiye 20 yıldır akp tarafından değil abd tarafından yönetiliyor, muhalefet de abd'nin istediği kadar muhalif olabiliyor. 20 yıldır ülkede tiyatro oynanıyor.

İsveçten PKK konusunda söz alındı. F35 meselesi de çözülecek. Yani vin vin bir konu bu @İnanna köhne politikanla ne yapacaktın. Bisey alır bişey verirsin. Banane bana ne diye siyaset mi olur

Son düzenleme:
İsveçten PKK konusunda söz alındı. F35 meselesi de çözülecek. Yani vin vin bir konu bu @İnanna köhne politikanla ne yapacaktın. Bisey alır bişey verirsin. Banane bana ne diye siyaset mi olur
Ne sözü alındı? F35 nasıl çözülecek?
Köhne politika dediğin bir ülkenin güvenlik sorunu bu kadar minimize ederek olayı minör soruna çevirmeniz çok ilginç.

Nerde Kalmıştık.

Eyyy Amerika senin doların varsa benimde eminem var .
eyyy isveç, sen kimsin ya? kimsin sen? bu can bu bedende olduğu sürece...
Ve : nato üyeliğini onayladılar.
ssk, bağkur emeklilerine ek zam açıkladılar. bak sen!
, tercih sizin: gündeminiz isveç mi, maaş zammı mı?
şaka şaka
Türkiye yüzyılı başladı
hayırlı olsun

Ne sözü alındı? F35 nasıl çözülecek?
Köhne politika dediğin bir ülkenin güvenlik sorunu bu kadar minimize ederek olayı minör soruna çevirmeniz çok ilginç.
Biz sizi niye kurduk?
Seçmen alternatif sağ parti istiyor diye. Yapmanız gereken ANAP DYP çizgisinde ama kurucu değerlere bağlı bir parti olarak tabana yayılacak ve ülkeyi kurtaracaktiniz. Siz ne yaptınız, Ukrayna Svoboda partisi gibi bişi oldunuz MHP klonu. Misyonunuz bu değil ki. Bu siyaset modeli ile iktidar olamazsın ki milli güvenlik sorunlarını çözebilesin.

Biz sizi niye kurduk?
Seçmen alternatif sağ parti istiyor diye. Yapmanız gereken ANAP DYP çizgisinde ama kurucu değerlere bağlı bir parti olarak tabana yayılacak ve ülkeyi kurtaracaktiniz. Siz ne yaptınız, Ukrayna Svoboda partisi gibi bişi oldunuz MHP klonu. Misyonunuz bu değil ki. Bu siyaset modeli ile iktidar olamazsın ki milli güvenlik sorunlarını çözebilesin.
Parti politikasını, seçim beyannamesine hiç göz attınız mı bu yorumu yapıyorsunuz mesela? :)
Ben söyleyim HİÇ Bakmadınız.
Yandaş medyanın yansıttıkları kadarıyla yorum yapabilme yetisine sahipsiniz ve şuan demagoji yapıyorsunuz.

Parti politikasını, seçim beyannamesine hiç göz attınız mı bu yorumu yapıyorsunuz mesela? :)
Ben söyleyim HİÇ Bakmadınız.
Yandaş medyanın yansıttıkları kadarıyla yorum yapabilme yetisine sahipsiniz ve şuan demagoji yapıyorsunuz.
Boşver onları.
Bana de ki ben gövdemi yaktım arkadaş ya tarih yazacam ya tarih olacam dedim. Sen cesaret edemedin omuz vermedin.

O zaman haklısın derim. Cevap veremem. Boynumu bükerim.

Boşver onları.
Bana de ki ben gövdemi yaktım arkadaş ya tarih yazacam ya tarih olacam dedim. Sen cesaret edemedin omuz vermedin.

O zaman haklısın derim. Cevap veremem. Boynumu bükerim.
Eleştirdiğin şeyi baktın mı inceledin mi dediğimde “boşver onları” diyorsun. :)

Elimizi hepimiz taşın altına koyduk inandığımız değerlere ters düşen adaya rağmen olayı benimseyip kapı kapı gezip politikalarımızı anlattık.
6lı masanın ortak beyannamesinde bile emeğim var çevre ve iklim politikalarında, kimse bana konfor alanınızı bırakmadınız bu ülkeye emek vermediniz diyemez.

@İnanna ben kendimi suçluyorum zaten. Tarih yargılar Kılıçdaroğlunu. Ama o ortak beyannemede tuzum var diyorsun ya. Bi tane Atatürk kelimesi gecirseydin keşke. Ha pardon bir yerde geçiyor ama havaalanı adı olarak.

@İnanna ben kendimi suçluyorum zaten. Tarih yargılar Kılıçdaroğlunu. Ama o ortak beyannemede tuzum var diyorsun ya. Bi tane Atatürk kelimesi gecirseydin keşke. Ha pardon bir yerde geçiyor ama havaalanı adı olarak.
Twitter hesabımı vereyim size bir göz atın :) Atatürk sevdamızı ve sevgimizi her platformda yüksek sesle dile getiriyoruz merak etmeyin.

Cli yaş aldıkça kahve dayılarına bağlıyor. F-16 alamıyoruz adamlardan, f-35 diyor. Daha o aşamaya gelemedik bile. Hangi win-win? Tek kazanan İsveç. Başından beri akp nin İsveç’in nato üyeliğine karşı çıkmasını destekliyordum. Sonuç? Kuzu kuzu imzaladı hemde hiçbir şey almadan. En azından çok uzun süre oyalayabilirdi onaylamayarak. Tek kozumuz olan şeyi de yitirdik. Ne kaldı elde mülteciler mi? Yarısından fazlasına vatandaşlık verildi, veriliyor.

@No Pasaran yorumunu bekliyoz ailecek
“NATO bizim için de bir güvenlik sorunu. Terorizmin finansörü, orta doğunun kan gölüne dönmesinin müsebbibi. Biz NATO dan çıkmadıkça, kimin NATO ya girdiğinin ne önemi var.” diyecek ne diyecek başka… Tanımıyormuş gibi konuşuyorsun sen de Süreyya :/

Her alanda bağımlılık ülkeyi bu hale getirir. Tek yapacağın trübüne oynamak ve sonunda boyun büküp milletin gazını almak olur.

İsveç sanayisi ve konumu ile Nato'ya güç katacak. Macaristan onay vermedi sanırım, İsveç için henüz işlemler tamamlanmış değil.

Gerisini batıdan ve kuzeyden kuşatılan Rusya düşünsün :)
Rusya'dan da korkan Avrupa düşünsün :)

"Bir gencin, "İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği konusundaki olumsuz beyanatta bulunmuştunuz. Bunu açıklayabilir misiniz?" sorusu üzerine Erdoğan, muhatapların, "Efendim işte talepleriniz nedir, bilelim ona göre İsveç'ten ve Finlandiya'dan bunları isteyelim." dediğini aktararak şunları söylemişti:

"Biz bir kez sokulduğumuz delikten bir daha sokulmayı düşünmüyoruz. Yunanistan'da bunu yaşadık.

Biliyoruz ki İsveç de Finlandiya da bize aynı numarayı çekecekler. Niye böyle bir gaflete düşelim ki? Kusura bakmasınlar.

HAYIR DİYECEĞİMİZİ İLETTİK

NATO'da tam ittifak gerekiyor. Bir ülke 'hayır' derse NATO ittifakı içerisinde ne yapamazlar, o ülkeyi alamazlar.

Bizim de şu anda bu konuyla ilgili kesinlikle, bu iki ülke hakkında, hele hele İsveç, kesinlikle tam bir terör odağıdır, terör yuvası.

Bunlar silah noktasında yaptırım da uyguladılar bize. Yunanistan'a geliyoruz.

Batıya, 400 milyar avro borcu var, hala Batı bunlara silah desteği veriyor. Amerika'nın üs kurmasına müsaade ediyor.

Bir taraftan da bizimle görüşmelerinde 'sizinle aramızdaki münasebetleri geliştirmek istiyoruz şöyledir, böyledir' diyorlar.

Bunu derken kalkıp Kıbrıs ile ilgili 'iki devletli çözüme olumlu bakmıyoruz' diyor. Senin olumlu bakmadığın şeye bizim olumlu bakacağımızı kim söylüyor. Kusura bakma.

Biz de eğer 85 milyonluk Türkiye isek geçmişte bu ülke bu delikten bir kez sokuldu ama bu delikten tekrar bir daha sokulmayı kesinlikle istemiyoruz.

Onun için de kararlı bir şekilde bu politikamızı sürdüreceğiz. NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğimizi ilgili arkadaşlarımıza söyledik. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz."" dedikten sonra tümüne onay veren bu adamı hala ciddiye alanlar, kurtarıcı görenler, ülke için çalıştığıma inananlar,...... düşünsün.

Son düzenleme:
Geri