Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana cinsiyetim üzerinden vurgu yaparak “kadın” diyemezsin. Nickname var İnanna biraz realist olsun istiyorsanda Merve hanım diyebilirsin.Ya abicim o kanaldan gel eyvallah.
Kadın bana İsveç PKK'lı onun için hayır verdim diyor. Ona göre HDP de PKK'lı.
Lan iyi de HDP hayır oyu verdi İsveç için!
Ee nasil olacak bu iş?
Gencecik pırıl pırıl bir kadın siyasetçinin enine çizgili tişört giyen dayı gibi konuşması zoruma gidiyor
Sözümüzden çıkarlarsa bu sefer çıkartırız ne olacak sanki
Ne sözü alındı? F35 nasıl çözülecek?İsveçten PKK konusunda söz alındı. F35 meselesi de çözülecek. Yani vin vin bir konu bu @İnanna köhne politikanla ne yapacaktın. Bisey alır bişey verirsin. Banane bana ne diye siyaset mi olur
Biz sizi niye kurduk?Ne sözü alındı? F35 nasıl çözülecek?
Köhne politika dediğin bir ülkenin güvenlik sorunu bu kadar minimize ederek olayı minör soruna çevirmeniz çok ilginç.
Parti politikasını, seçim beyannamesine hiç göz attınız mı bu yorumu yapıyorsunuz mesela?Biz sizi niye kurduk?
Seçmen alternatif sağ parti istiyor diye. Yapmanız gereken ANAP DYP çizgisinde ama kurucu değerlere bağlı bir parti olarak tabana yayılacak ve ülkeyi kurtaracaktiniz. Siz ne yaptınız, Ukrayna Svoboda partisi gibi bişi oldunuz MHP klonu. Misyonunuz bu değil ki. Bu siyaset modeli ile iktidar olamazsın ki milli güvenlik sorunlarını çözebilesin.
Boşver onları.Parti politikasını, seçim beyannamesine hiç göz attınız mı bu yorumu yapıyorsunuz mesela?
Ben söyleyim HİÇ Bakmadınız.
Yandaş medyanın yansıttıkları kadarıyla yorum yapabilme yetisine sahipsiniz ve şuan demagoji yapıyorsunuz.
Eleştirdiğin şeyi baktın mı inceledin mi dediğimde “boşver onları” diyorsun.Boşver onları.
Bana de ki ben gövdemi yaktım arkadaş ya tarih yazacam ya tarih olacam dedim. Sen cesaret edemedin omuz vermedin.
O zaman haklısın derim. Cevap veremem. Boynumu bükerim.
Twitter hesabımı vereyim size bir göz atın@İnanna ben kendimi suçluyorum zaten. Tarih yargılar Kılıçdaroğlunu. Ama o ortak beyannemede tuzum var diyorsun ya. Bi tane Atatürk kelimesi gecirseydin keşke. Ha pardon bir yerde geçiyor ama havaalanı adı olarak.
“NATO bizim için de bir güvenlik sorunu. Terorizmin finansörü, orta doğunun kan gölüne dönmesinin müsebbibi. Biz NATO dan çıkmadıkça, kimin NATO ya girdiğinin ne önemi var.” diyecek ne diyecek başka… Tanımıyormuş gibi konuşuyorsun sen de Süreyya :/@No Pasaran yorumunu bekliyoz ailecek