istenmeyen gelin adayı olmak

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
vermesseler çocuğu kaçırın

İstenmeyen damat var elimizde

Ailesi izin vermiyorsa yapacak birşey yok.Sonuçta adamla evlenmiyoruz ailesiyle evlenip mutlu oluyoruz(!)
bir de ailesi izin vermediği için evden çıkmayan erkek adamlar vardı neyse konu değildi .p

Sinir bozucu bir durum.Elimde bir adet istenmeyen damat mevcut.
Ailem tercih yapmamı istiyor. Ne yardan ne de serden vazgecme olmuyor bende. Yapmasalar keşke böyle seyler.

Kendinizi sevdirmenin yolu saygılı olmak her koşulda onlar büyük ve saygı.. Ben sevdirdim valla :)

İlknur abla sevdi Sıla'nın annesi benim de babam sevdi Sıla'yı. Bayıldı bayıldı.

Daha büyük korku geride Ayşe sultan yani annem şüpheleniyor da daha bilmiyor ve onun babası..

Sevilir ya sevilmiyecek bi şey yok

Kendinizi sevdirmenin yolu saygılı olmak her koşulda onlar büyük ve saygı.. Ben sevdirdim valla :)

İlknur abla sevdi Sıla'nın annesi benim de babam sevdi Sıla'yı. Bayıldı bayıldı.

Daha büyük korku geride Ayşe sultan yani annem şüpheleniyor da daha bilmiyor ve onun babası..

Sevilir ya sevilmiyecek bi şey yok

Annen melek gibi kadin, ben tanimadan isindim.. Aslinda onemli olan da bu biraktigi izlenim ve enerji.. Gerisi bir sekilde geliyo zaten, en kiymetlisini el ustunde tutuyorum sever sanirim :o

danat gerçekten bu kızı istediğini aktaramamıştır. Oysa sevgi dolu gözlere kimse engel olmaz

Geri