istenmeyen gelin adayı olmak

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük

*Her genç kızın korktuğu bir durumdur.Sevgili annesi dedigin sey bambaska bir olay arkadas.Bambaska kriterleri var.Kaşının ustunde gozun var diye seni begenmeyebilir, hatta ve hatta begenip begenmeyecegine bile bakmadan notunu onceden verip, kararı onaylayıp, kalemi kırıp seni idama gonderebilir.

* oğlun elinde hanım imajı çizmek kurtarıcıdır :D

bi kez basima gelmisti.istenmedigin zaman cekip gitmesini bileceksin:p
kotu bi durum..
neden istenmedigini bilmemek hele de..

Beni istemeyecek kaynana.. :honk:

İstetmenin bir yolu mutlaka vardır ve insanı bu yolu aramaya yönelten bir durumdur diye düşünüyorum..

Herzaman damat arada kalır, olan ona olur.

zordur heralde. geçenlerde yine kaynana gelin seda'ya gelin izliyodum....... eheh neyse, şey işte kaynanalardan biri -oğlunun adı ferhat'mış- dedi ki "ben aslında oğluma bi 'şirin' bulmuştum, çok da şirin bi kızdı ama o gitti bunu -gelinini kastediyor- aldı."
hiçbir şey demedi kız. ben oturduğum yerde gücendim vallahi. yerinde olsam ben ne derdim bilemiyorum. sevdiğim insanın annesini de seveceğimi tahmin ediyorum ama istenmemek felaket bi durum olsa gerek, allah göstermesin.

evin çocuklarının yanında misafir çocuk kalmak gibi birşey

beni istemeyeni ben hiç istemem hıh :T:
sevilen gelin olmanın rahatlığı .p

Şuan herşey iyi bakalım zaman ne gösterecek çok yıpranırım sanırım

Ucunda ölüm yok ya , oğlu istesin yeter. Kendimizi herkese sevdirecek halimiz yok.

Ayrıca ben hep sevilirim istenirim bi kere :D

işin başında kılıbık damat adayı vardır. başka açıklaması olamaz.

Ayrılığa iter.

O gelin istenmiyorsa ve damatta karısını koruyamıyorsa, sonuç mahkemede bitiyor.
Harap olan 2 hayat ile mutluluklar.

Geri