İsteklerim ve Şikayetlerim

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bahçeye inmez camdan bakarsan daha çok yalnız kalırsın .p

Biraz önce baktım, doşlandda yaşayan 42 milyon kadın varmış, yaklaşık 25-30milyonu ideal eş adayı desek, 12milyonu bekar olsa, 10milyonu ortalama IQ, 7milyonu da ortalama üstü güzellikte desek, 1 milyonu da ırkçı olsa, 2 milyonu da seni beğenmese…her halükarda min. 4 milyon kadın seni bekliyor…. bilemedim altan, kalabalıklara karış biraz…

sen kalabalikdaki yalnizligi bilirmisin
tipim kayik tipden kayip ediyom 4 deyil 8 milyonda olsa ayni

yürü piyano kim tutar seni

Bak W iyi fikir verdi, çıkar piyanoyu bahçeye yansıt bu klibi duvara, çal ve söyle piyanoyla, yağmur gibi yağar bence…

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bahçeye inmez camdan bakarsan daha çok yalnız kalırsın .p

Biraz önce baktım, doşlandda yaşayan 42 milyon kadın varmış, yaklaşık 25-30milyonu ideal eş adayı desek, 12milyonu bekar olsa, 10milyonu ortalama IQ, 7milyonu da ortalama üstü güzellikte desek, 1 milyonu da ırkçı olsa, 2 milyonu da seni beğenmese…her halükarda min. 4 milyon kadın seni bekliyor…. bilemedim altan, kalabalıklara karış biraz…
Ayy matematigin yordu beni ://

matamatikde problem yokda
doşlandda devleti nerde bilemedimki

Konuya girdim ama bu aşağıdaki silinen üye ne? Beğenenlere bakınca sorun yok ama küçük halinde aynı şey yazıyor bildirim kaldırmış mi yoksa üyelik mi silinmis anlamadim... bence konuya uygun bir sorun oldu......

Screenshot_20220922-211853_Chrome.jpg

Geri