İsteklerim ve Şikayetlerim

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yok Lefty hanım.. "şarkı hediye edicem" dedim ama kendi sesimden değil.d bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.. size sözümü yerine getirememişken böyle bir şey olabilir mi.. YAKIŞIR MI BANA...
Bir şekilde kandırırım diye her yolu deniyorum farkındaysan.:) Neyse, sağlık olsun.

Yok Lefty hanım.. "şarkı hediye edicem" dedim ama kendi sesimden değil.d bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.. size sözümü yerine getirememişken böyle bir şey olabilir mi.. YAKIŞIR MI BANA...
Duygularımla neden oynuyorsunuz bu yakıştımı sizin gibi sözünün eri bir HATUNA

Bir şekilde kandırırım diye her yolu deniyorum farkındaysan.:) Neyse, sağlık olsun.
Sizi bu kadar bekletmek bana yakışmayacak bir hareketti "kabalık" bu yaptığım..... ben olsam sizin yerinizde bana neler söylerdim....
Ama bu da benim içimden gelmesi gerekiyordu, geldi... biraz efkarlı okudum cünkü efkarlı bi kızım skj
Teşekkür ederim...
Bu arada konuyu bir günlüğüne "İstekleriniz ve Arzularınız" olarak değiştiriyorum... slj

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevgili @Anna Karenina :) Ses kaydı mı vardı?
Tarayıcı ile alakalı sanırım ve kaydı yine göremedim.

evde yalnizim baska napimki
camdan bahceye bakiyom aval aval bakip vakit geciriyom
birazdan kardesime gidecam

• Beğen
Tepkiler: ne
Seni yalnız bırakan biz değiliz bizden şikayetçi olma abi Ssjssj

evde yalnizim baska napimki
camdan bahceye bakiyom aval aval bakip vakit geciriyom
birazdan kardesime gidecam
Bahçeye inmez camdan bakarsan daha çok yalnız kalırsın .p

Biraz önce baktım, doşlandda yaşayan 42 milyon kadın varmış, yaklaşık 25-30milyonu ideal eş adayı desek, 12milyonu bekar olsa, 10milyonu ortalama IQ, 7milyonu da ortalama üstü güzellikte desek, 1 milyonu da ırkçı olsa, 2 milyonu da seni beğenmese…her halükarda min. 4 milyon kadın seni bekliyor…. bilemedim altan, kalabalıklara karış biraz…

Geri