Xerath
Gümüş Üye
Çok tutarsız bir yorum efendim. Geçmiş yorumlarınızı kurcalasak, mutlaka fikrinize edilen hakarete karşı bir tavrınız olmuştur. Olması gerekende budur eleştiri amaçlı söylemiyorum. Ne fikirlere, ne şahıslara hakaret edilmemelidir. Bu kişilik meselesidir. Yok ben ederim derseniz, sizin fikirlerinize edilecek hakaretleri de olgunlukla karşılamanız gerekir. Her ikisi de yanlış.
Ben fikrimi belirttim. Hakaret edebilirsiniz.
Varsayimlarinizdan sorumlu degilim yazdigim her yorumun hesabini verebilirim. Yalnizca buraya mesajin tamamini kopyalamaniz yeterli olur.
Bu forumda fikirlerime ve bana cok hakaret edildi ancak terbiyemi hep korudum.
Gelelim fikirlere size kalirsa reina katliamini yapan kisi muslumandi. Namaz kilmasina ibadetine saygi gosterelim ama bir katil oldugu icin nefret edelim. Bir is adaminin trilyonluk yolsuklarindan nefret edelim ama bir hayir gecesi duzenliyor diye saygi duyalim.
Tum bunlar bir sacmalik, birinin hirsizligi digerinin bir katliami var. Ikiside fikirden ibaret ve siz oldurmelerine hirsizliklarina saygi duymaliyiz diyorsunuz.
Fikirlere saygi duyulmalo diyorsaniz isidin yaptiklarini onaylamaniz yeterli olur. Onaylamiyorsaniz sizde benim gibi fikirlere degil kisilere saygi duyuyorsunuz ama farkinda degilsiniz.
Onaylayacak misiniz ?