İşte EVET' in gerçek yüzü

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şey çok komikti 2 tane adam almışlar eline kagidi
Evet'e basiyorlar kadinin biri de video cekiyor
Diyor ki; beyfendi suan sizi videoya cekiyorum bu yaptiginiz suç biliyormusunuz? Diyo
Adamlar hala aynı sekil devam..

Ya bi birakin gidin kendiniz kurmuşsunuz bir senaryo oynuyorsunuz
Böyle birsey olmus olsa bu şekil de mi olur
Hep algi operasyonu hep.
Isiniz gucunuz bu

Soylemesi ayip bu secimde gorevliydim.
Gorev aldigim koyde 3 tane parti temsilcisi vardi.
Akp li olan perde arkasina secmenle birlikte girmeye calisti. (Bir degil iki degil hepsiyle).
Hdp ve chp li olanlar ise acik oy kullanip evete bastilar herkesi de bu yonde telkinlediler. (Muhalefetin hali bu)
Sandik baskani tam bir partili oc idi. Gelmeyenleri karilari kizlarini birak olulerin yerine oy kullanmaya calisti. Bana fetocu deyip valilik talimatiyla tayin cikartmakla tehdit etti. (Zaten turkiyenin en dogusundayim nereye surdurecekse daha aptal oc)
Gorevli jandarma uzman cavus senin de **Spam/Adversiting**. Adamlara goz yumdun tamam 3 koyde birden gorevliydin yogundun da neyse lan bisi demiyom.
Sonuc olarak ben tek basima 5 kisiyle mucadele etmeye calistim. Dunyanin en sakin insanlarindan biri olan ben bile cileden ciktim. Kavga ettim. Sandigim tertemiz diyemem. Zaten hayir oyu beklenenden kat kat fazla olunca koylulerin yuzundeki tirsmayi gormek herseye degdi. Merkezin dibindeki bir dogu koyunde durum boyleyse baska yerlerde ne haldedir siz dusunun. bu secimin hilesiz olduunu iddia edecek olana da klasik bi osman baydemir demecini gonderiyorum.

Gelen parayla da idda oynuycam secimin saibesiz olmasini engelleyemedigim anlar illa ki oldu. O para bana helal deil.

Keske ayni ahlak ve kul hakki bilinci ak muslumanlarda da olsaydi.

Keske ayni ahlak ve kul hakki bilinci ak muslumanlarda da olsaydi.

Cihan seni oraya bostan korkuluğu olarak mı diktiler güzel kardeşim. Madem beceremeyeceksin, başka birini görevlendirmelerini söyle. Sen niye gidiyorsun?
Her şeyi geçtim, bu yapıldığını iddia ettiğin vaziyetleri bir tek onlar mı yapmıştır?

Öyle veya böyle geçmiş olsun ..

Cihan seni oraya bostan korkuluğu olarak mı diktiler güzel kardeşim. Madem beceremeyeceksin, başka birini görevlendirmelerini söyle. Sen niye gidiyorsun?
Her şeyi geçtim, bu yapıldığını iddia ettiğin vaziyetleri bir tek onlar mı yapmıştır?

Ben elimden geleni yaptim zaten. Daha iyisini yapabiilir miydim. Belki bi tik daha. Ama o da beni memnun etmezdi. Uzaktan konusmak pek tabi kolay. Orda olan bendim yasananlari ben bilirim. Ayrica gorev istegim dogrultusunda da cikmiyor. Beni sorgylayana kadar ayni degerlere inandigin partilileri sorgulasan beyin hucrelerin icin daha faydali olur.(Kesinlikle geri zekali oldugunu iddia etmiyorum mesut uzerine alinma:d)

Ve evet bu ulkede akp li ahlaksizligi denen bisi var kardesim ve evet onlar geldiginden beri boyle seyleri bi onlar yapiyor. Ben secimde saibe olmasaydi kesinlikle yine evet cikacagini dusunuyorum ama benim bi dusuncem ahlaksizliklari aklamaz. Aksine yasanan seyler ahlaksizliklari pekistiriyor.

Her seçim aynı şey milletçe paranoyak olduk Kasımpaşa siyaseti sayesinde.

%50 ye yakın hayır oyu çıkmış başarı değil bu millet rejim değişikliği yönetimine göre oy verdiyse demek yarısı karşı haksızlık değil mi zorla dayatım olacak hani parti seçimi olsa neyse milletin yarısının iradesi geride kalanların şeyinde değil 4 te 3 bir fark olsa neyse denilir şimdiden başınıza geleceklerini düşünün hayır cephesi tukaka

Ben elimden geleni yaptim zaten. Daha iyisini yapabiilir miydim. Belki bi tik daha. Ama o da beni memnun etmezdi. Uzaktan konusmak pek tabi kolay. Orda olan bendim yasananlari ben bilirim. Ayrica gorev istegim dogrultusunda da cikmiyor. Beni sorgylayana kadar ayni degerlere inandigin partilileri sorgulasan beyin hucrelerin icin daha faydali olur.(Kesinlikle geri zekali oldugunu iddia etmiyorum mesut uzerine alinma:d)

Ve evet bu ulkede akp li ahlaksizligi denen bisi var kardesim ve evet onlar geldiginden beri boyle seyleri bi onlar yapiyor. Ben secimde saibe olmasaydi kesinlikle yine evet cikacagini dusunuyorum ama benim bi dusuncem ahlaksizliklari aklamaz. Aksine yasanan seyler ahlaksizliklari pekistiriyor.

Varsayımlarla peynir gemisi yürümüyor Cihancım.
Ben yıllardır demokratik seçimlerin tam anlamıyla bu ülke için doğru olanı seçtiğine inanmadığımı söylüyorum. Özellikle de başbakan seçimleri için. Adamları biz seçemiyoruz, cumhurbaşkanı atıyor.

Ama bana yıllardır okullarda ezbercilikle sevdirilen Atatürk'ü bile tam anlayamamış zihniyetler demokratik seçimleri savundular. Al sana demokratik seçim.

Sen tek taraflı bakıyorsun. AK Parti sütten çıkmış ak kaşık değil elbet. Ama ortada bu tür şaibe kalkışmaları varsa, bunu tek yapan da bu kesim değil. Böyle bir iddia varsayımdan ileri gitmez. O da tarafsız olamadığındandır.

Yıllardır silah zoruyla Güneydoğu Anadolu'da oy verdirildi. AK Parti döneminde de kaç kez seçime gittik. Her seçimden sonra bir bahane uydurarak şikayetçi olan muhalefet kesimin, biraz kendini geliştirerek bu tarz şeylere önlem alması gereklidir.

Neden yeteri kadar önlem almadıklarını da sana güzel bir komplo teorisiyle açıklayayım. İtiraz hakları elinde olsun diye. Seçimi kaybedeceğini tahmin edebilen muhalefet, elinde itiraz hakkı olmasını istediği için senin bahsettiğin o değersiz küçük kasabalara yeteri kadar ilgi göstermiyor işte. Bu durumda seni orada tek başına bırakma gereksinimini gösteren başta ilçe teşkilatına selamlarımı iletiyorum. Orada bir oy kovalayan diğer parti temsilcisine bak. Bir de sana bak.

Ben de vaktinde sandık başkanlığı yaptım. Neyin ne olduğunu biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri