İşte EVET' in gerçek yüzü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]n94311oJSZA[/YOUTUBE]

Mühürsüz oyların geçerli sayılması boşa oy kullandığınızın kanıtıdır sistemde hile var sübhanallah

Adamlar hile yapıp bu kadar az fark mı bırakacak?
Düşünüyorum da ben hile yapacak olsam %10 luk bir fark yapardım.
Savunmamak desteklememek bunu anlıyorum da karalamak neden ?
Bu sistem aklıma yatmasa da çıkan sonuca saygı duyuyorum.

Mühürsüz oyların geçerli sayılması boşa oy kullandığınızın kanıtıdır sistemde hile var sübhanallah

Çok geriden geliyorsun yahu. YSK açıklama yaptı ya.

Ama hakikaten ben de hile yapsam en az %60 yapardım he.

Takip edemiyorum ama ya yavaş olun.

Bugünde seçim sonuçlarına bok attık hallelujah. miyşın kompılitıd

Fark fazla olduğunda mı şüphe duyulur Belki hayır a son bir hamleyle engel olundu çünkü Konya'da bir haberde okudum çoğu zarflarda çifte evet var

Bende evet dedim gizlice oyumu bu seçimi yaptım bana Cariyeler verecekler sultanım çok yaşa

Fark fazla olduğunda mı şüphe duyulur Belki hayır a son bir hamleyle engel olundu çünkü Konya'da bir haberde okudum çoğu zarflarda çifte evet var

Konyanın nüfusu 1 milyon 200 bin. Seçmen sayısı 500 bin. 15 milyon nüfuslu istanbul ve diğer kalabalık nüfuslu ankara ve izmir arasında oy oranı çok düşük. şayet konyadan 100% evet çıksa bile, bu saydığım büyük şehirlerin oy oranının yanından bile geçemez.

Bu üç büyük şehirde hayır seçmeni kazandı. izmir fark attı, ankara ve istanbul küçük farkla kazandı. fakat o küçük fark, konya oy oranının çok daha fazlası.

Şimdi sen, seçimde hile yapacak olsan, konya'da mı hile yaparsın? istanbul, ankara yada izmir de mi? hadi izmir'de yapamazsın. Sırıtır. İzmir'de yüksek evet oranı, seçimde hile olduğunun göstergesi olabilir. Peki ya istanbul ve ankara'yı hile ile küçük bir farkla kazandırırsan? Sırıtır mı? Hayır.

Ama sen bu zihniyetle hileyi konya'da yaparsın, sormam hata. her oy merkezinde, ysk'da her partiden onlarca temsilci var. oylar şeffaf bir şekilde bu gözetmenlerin önünde sayılıyor.

bence seçim sonuçlarına bok atmaya bırakıp, 15 yıldır her seçimi kaybeden muhalefete biraz yüklenseniz, belki bugün evet oyu çıkmayacaktı. başa baş geçecek bir referandum olacağı belliydi. öylede oldu. kazanan evet oldu. şimdi küstüm ben oynamıyorumculuğu bırakıp neden hayır çıkmadı bunun hesabını, hayırcı olan muhalefetinize sormanız gerekiyor.

Kardeş biz buna demokrasi diyoruz. Saygılı olacaksın, yapacak bir şey yok. Çamur atmaya gerek yok.

Makara olsun dedik bakalım neler değişecek bu Evetle iş ekonomi bir sürü vaadler var

Halk karar vermedi sadece takım tutar gibi oy verdi evet hayır farketmez 4 te 3 ü düşünerek oylama yapmadı sadece gıcık kapanlar ve partizanlık yapanların çoğu dini oylamadır

Halk karar vermedi sadece takım tutar gibi oy verdi evet hayır farketmez 4 te 3 ü düşünerek oylama yapmadı sadece gıcık kapanlar ve partizanlık yapanların çoğu dini oylamadır

Gicik kapanlar konusunda haklisin bak. Ben sirf sana gicik oldugum icin evet dedim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri