İşte Coolumsu'nun son hali!

Konu sahibi son olarak 439 gün önce görüldü
Genç kızların yedek sevgilisi kulumsu bey objektiflere yakalandı demek! Yeni fotoğraflar ile gelecek haberi geldi bana. Banlı olduğu günlerde fotoğraf kataloğu hazırlıyor.

Fotoğrafı ilk gördüğümde dedim ki, herhalde kuulumsu ''bakıııın ben giderken de çok yakışıklıyım'' deyip fotoğraf attı. Hadi söyleyin, atsa şaşırır mısınız? Ben şaşırmam. Şaşırırım diyen de ne bileyim.
Çok alemsin aşkımsu ya. Sabah sabah çok ciddi ortamlarda güldürdün. Kalp.
Gizli dua içerir: İnşallah banı açılmaz. Amin.

Kız allah seni naapmasın.:78aNG5:
kulumsuyu tek özleyen ben miyim sjsnxd gelsinde azcık şenlensin :eglen:

Coolumsu arkadaşımız gerçekleşen talep sonucunda sürekli olarak resim paylaşmasıyla kendisini görüyordum, ama forumdan banlanmış kendisi, geçen gün atmış olduğu maili okudum içinde kötülük olduğunu düşünmediğim temiz bir adama benziyor. Ne gelmişse içinden yazmış.

Bu resimdeki şayet oysa masum bir adama benziyor harbiden, çekin garibin üzerinden elinizi. :) Kendisine buradan söz veriyorum, ban konusunda elimden geleni yapacağım. Oluru olan ne ise, işlem olarak yapılacaktır. Kendisine saygılarımla.

Kız durun az daha kafa dinleyelim. zaten 2 günümüz kaldı, sonra yine geliyor iki gözümüzün çiçeği :teh:

Fotoğrafı ilk gördüğümde dedim ki, herhalde kuulumsu ''bakıııın ben giderken de çok yakışıklıyım'' deyip fotoğraf attı. Hadi söyleyin, atsa şaşırır mısınız? Ben şaşırmam. Şaşırırım diyen de ne bileyim.
Çok alemsin aşkımsu ya. Sabah sabah çok ciddi ortamlarda güldürdün. Kalp.
Gizli dua içerir: İnşallah banı açılmaz. Amin.
Ahaha aşkımsu bir de beni düştün, kahvaltı yaparken birden aşağı baktım, biri yürüyor. İçimden diyorum ki bu birine benziyor birine benziyor ve aniden yükselen ses ''kuğulumsuuu'' ahah :biggrin: Kendisi geldiğinde soralım, belki gerçekten odur, o değilse de bir yerlerde ikizi var haberi olsun. Hani kombin nasıl bu kadar birebir tutabilir...
Banı açılsın ama lütfen, bu konuda birbirimize düşmeyelim :(

Bu adam hep çanta ile mi geziyor lağn.?
Taşıyacağı şey çok demek ki, ne karışıyorsun!

Kız allah seni naapmasın.:78aNG5:
kulumsuyu tek özleyen ben miyim sjsnxd gelsinde azcık şenlensin :eglen:
Valla ben de özledim, tam anlaşmaya başlayacaktık ki banlandı, lanetli miyim neyim? :biggrin:
Hem gelsin ikiziyle tanışsın ahaha.

Coolumsu arkadaşımız gerçekleşen talep sonucunda sürekli olarak resim paylaşmasıyla kendisini görüyordum, ama forumdan banlanmış kendisi, geçen gün atmış olduğu maili okudum içinde kötülük olduğunu düşünmediğim temiz bir adama benziyor. Ne gelmişse içinden yazmış.

Bu resimdeki şayet oysa masum bir adama benziyor harbiden, çekin garibin üzerinden elinizi. :) Kendisine buradan söz veriyorum, ban konusunda elimden geleni yapacağım. Oluru olan ne ise, işlem olarak yapılacaktır. Kendisine saygılarımla.
Bence kendi içinde bir renk o da, fotoğraf paylaşmayı seviyor diye çok üzerine gidilmemeli. Ben konuyu tamamen güzel duygularla açtım, bir an önce gelsin, tabii neden banlandığını bilmiyorum da, cezasından sonra bir daha banlanmaz umarım.
Fotoğraftaki o değil ama o kadar benziyorlar ki, böyle bir espri yapasım geldi. Buradan Coolumsu'ya sevgi ve saygılarımı sunuyorum, onun haklarını savunacağın konusunda da sana güveniyorum Adem.

Kız durun az daha kafa dinleyelim. zaten 2 günümüz kaldı, sonra yine geliyor iki gözümüzün çiçeği :teh:
Alışkanlıklarınıza ara verirseniz, sonra yeniden maruz kalınca zorlanırsınız diye ben şimdiden ısınma turları attırıyorum :biggrin:
Ay ne düşünceliyim be... :p

Makyaj takımı da var mı acaba? Kafamda deli sorular var. Ban yemek istemiyorum.

Bu yönetim var ya bu yönetim yedi cuul gibi çocuğu asdaddadas.

Her saniye paylaşsa yine de alışamam.
Coolumsu dışında alışabilen yok bence Melodram xd

Dön gel, dön geeell skjhskdh
Dip not: kimseye demedim bak kıyemtimi bil.

ben çok alışmıştım belki de iki gündür tanıyorum diyedir :(
* Hüma kamuoyu baskısıyla açtıracağız banı... :biggrin: Bahtiyar öyle şeyler deme, senin için de konu açamam :p
Ben tanımıyorum bile kendisini. :D
Sadece baskı yapmaya geldim. :security:
Yönetim önünde oturma eylemi yaparsanız bende katılırım.

siz dayağı bile hileli atarsınız, hileli araplara headshot atmışlığımız var bahticim ama lütfen bu konuda kendini ön plana çıkarmaya çalışma...
bu konu kuğulumsu için! :biggrin:

Yok hilesiz dövecem. O ne lan hileli falan? Ne ayaksın sen? Araplara kurban ol sen!!!!

Ben tanımıyorum bile kendisini. :D
Sadece baskı yapmaya geldim. :security:
Yönetim önünde oturma eylemi yaparsanız bende katılırım.
Gerek kalmadı açıldı banı :biggrin:
Eylem yapma ihtimalimiz bile ürküttü demek ki, harikayız ahaha.
** Bahtiyar tamam tamam sinir yapma!

Geri