Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahaha aşkımsu bir de beni düştün, kahvaltı yaparken birden aşağı baktım, biri yürüyor. İçimden diyorum ki bu birine benziyor birine benziyor ve aniden yükselen ses ''kuğulumsuuu'' ahah :biggrin: Kendisi geldiğinde soralım, belki gerçekten odur, o değilse de bir yerlerde ikizi var haberi olsun. Hani kombin nasıl bu kadar birebir tutabilir...Fotoğrafı ilk gördüğümde dedim ki, herhalde kuulumsu ''bakıııın ben giderken de çok yakışıklıyım'' deyip fotoğraf attı. Hadi söyleyin, atsa şaşırır mısınız? Ben şaşırmam. Şaşırırım diyen de ne bileyim.
Çok alemsin aşkımsu ya. Sabah sabah çok ciddi ortamlarda güldürdün. Kalp.
Gizli dua içerir: İnşallah banı açılmaz. Amin.
Taşıyacağı şey çok demek ki, ne karışıyorsun!Bu adam hep çanta ile mi geziyor lağn.?
Valla ben de özledim, tam anlaşmaya başlayacaktık ki banlandı, lanetli miyim neyim? :biggrin:Kız allah seni naapmasın.:78aNG5:
kulumsuyu tek özleyen ben miyim sjsnxd gelsinde azcık şenlensin :eglen:
Bence kendi içinde bir renk o da, fotoğraf paylaşmayı seviyor diye çok üzerine gidilmemeli. Ben konuyu tamamen güzel duygularla açtım, bir an önce gelsin, tabii neden banlandığını bilmiyorum da, cezasından sonra bir daha banlanmaz umarım.Coolumsu arkadaşımız gerçekleşen talep sonucunda sürekli olarak resim paylaşmasıyla kendisini görüyordum, ama forumdan banlanmış kendisi, geçen gün atmış olduğu maili okudum içinde kötülük olduğunu düşünmediğim temiz bir adama benziyor. Ne gelmişse içinden yazmış.
Bu resimdeki şayet oysa masum bir adama benziyor harbiden, çekin garibin üzerinden elinizi.Kendisine buradan söz veriyorum, ban konusunda elimden geleni yapacağım. Oluru olan ne ise, işlem olarak yapılacaktır. Kendisine saygılarımla.
Alışkanlıklarınıza ara verirseniz, sonra yeniden maruz kalınca zorlanırsınız diye ben şimdiden ısınma turları attırıyorum :biggrin:Kız durun az daha kafa dinleyelim. zaten 2 günümüz kaldı, sonra yine geliyor iki gözümüzün çiçeği :teh:
siz dayağı bile hileli atarsınız, hileli araplara headshot atmışlığımız var bahticim ama lütfen bu konuda kendini ön plana çıkarmaya çalışma...Sen hiç bir Araptan dayak yedin mi reyis?
siz dayağı bile hileli atarsınız, hileli araplara headshot atmışlığımız var bahticim ama lütfen bu konuda kendini ön plana çıkarmaya çalışma...
bu konu kuğulumsu için! :biggrin:
Gerek kalmadı açıldı banı :biggrin:
Ben tanımıyorum bile kendisini.
Sadece baskı yapmaya geldim. :security:
Yönetim önünde oturma eylemi yaparsanız bende katılırım.
Dön gel, dön geeell skjhskdh
Dip not: kimseye demedim bak kıyemtimi bil.