İşte Coolumsu'nun son hali!

Konu sahibi son olarak 438 gün önce görüldü
Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Coolumsu arkadaşımız bir kez daha banlandı. Kah sevindiniz kah üzüldünüz kah tekrar sevindiniz kah utanmadan sevindiniz ama olsun... Cumartesi günü balkonda kahvaltı yaparken aşağı bir baktım, ay resmen kuğulumsu yürüyor! Banlı olduğu günlerde onu merak edenler için açıyorum bu konuyu, başka nereye açabilirim blimiyorum, uzun zamandır konu açmadığım için...
YfpSKk.jpeg

Düşünceli hali gözlerden kaçmadı, forumda açtığı konuları ne halde diye düşünüp efkarlandığını düşünüyorum. Bir an önce aramıza dönmesi dileğiyle, lütfen kapımın önünde de dolaşma kuğulumsu, tamam sempatik geldim ama olsun, kapımda dolaşmanı istemem :p
Kendisine buradan sevgilerimizi yolluyoruz, foruma döndüğünde kameralara bu sefer kuşbakışı yansımış fotoğrafıyla mutlu olmasını temenni ediyoruz.
Bir insan her açıdan yakışıklı olabilir mi? Olabilir.
Emeğime sağlık, paylaşımım için teşekkürler.

günde 15-20 kere mail atıyor banımı açın ya da süresini azaltın diye, banlandı yine kurtulamıyoruz adamdan. zebani gibi musallat oldu.

İntihar etmeye gidiyor sanki. Keşke peşinden koşsaydın da o çantanın içinde taş falan var mı diye kontrol etseydin.

Buradaki coolumsunun ayak nosu kaç acaba,52 falan mı:kaç:

Ocean bey bizde gelmez artık diye hüzünlenmiştik,su serptiniz yüreğimize... tuzlu..

Umarım döndüğünde [ARGO]sıçarken ben :) [/ARGO] diye konu açarda sizlerden intikamını alır.

[ARGO]siz hala Coolumsu yu sıçarken görmediniz mi? durmayın, tıklayın. Evet sıçarken de Coolum. [/ARGO]

Şaka bir yana adamın üstüne çok gidiyorsunuz.

günde 15-20 kere mail atıyor banımı açın ya da süresini azaltın diye, banlandı yine kurtulamıyoruz adamdan. zebani gibi musallat oldu.
güya siz ziyaretine gidecektiniz ama işte hayat onu benim karşıma çıkardı, hayat bile işi biliyor sizin elinizde harap olacaktı çocuk benim gibi abla yüreği kalpli bir insan dayanamıyor tabii :(
İntihar etmeye gidiyor sanki. Keşke peşinden koşsaydın da o çantanın içinde taş falan var mı diye kontrol etseydin.
simit atacaktım ama dedim kırk yılda bir simit yiyorum, harcamayayım onu :p
Melodram bu konuyu gordugunde cekecegin var ondan, benden soylemesi :)
olsun biz banlanmadan önce birbirimize ''sempatik'' geliyorduk, bunu hissederek banladınız çocuğu, aramıza banlar girdi, toparlarız bunu da...
Vaktimi sizler gibi forumda boş yaparak geçirdiğimi mi düşünüyordunuz? :wink:

-

yokluğunu aratmıyoruz reis.
yokluğu gerçekten belli oluyor, sevseler de sevmeseler de bu forumdan bir coolumsu geçti, kimse inkar edemez! <3

simit atacaktım ama dedim kırk yılda bir simit yiyorum, harcamayayım onu

Martı mı kendisi neden simit atıyorsun? Bu arada bu konunun bir dönüşü olacak sana bence, not defterindeki kara listeye eklenmiş olabilirsin.

Martı mı kendisi neden simit atıyorsun? Bu arada bu konunun bir dönüşü olacak sana bence, not defterindeki kara listeye eklenmiş olabilirsin.
taş mı atalım yani? simit vardı simit atıyoruz, sevgiden ötürü... herkesle simit paylaşmam ben, bence Coolumsu bunu düşünmeli beni kara listeye alacağına :( ayrıca özledim de konusunu açtım, konunun dönüşü kötü olursa bir daha banlarsınız yani napalım :p

Gece yarısı kapının ardında beliren cüce olarak karşına çıktığında göreceğim seni Cansu
“Lan bağırmayın hanımefendi” diye bir konu açacak coolumsu.

taş mı atalım yani? simit vardı simit atıyoruz, sevgiden ötürü... herkesle simit paylaşmam ben, bence Coolumsu bunu düşünmeli beni kara listeye alacağına :( ayrıca özledim de konusunu açtım, konunun dönüşü kötü olursa bir daha banlarsınız yani napalım :p

Bir şey atmadan duramıyorum diyorsun yani : ))) O da bizi özlemiştir bence, bekleyelim ne olacak bakalım.

Gece yarısı kapının ardında beliren cüce olarak karşına çıktığında göreceğim seni Cansu
“Lan bağırmayın hanımefendi” diye bir konu açacak coolumsu.
o zaman ben makyajımı çıkarmadan dolanayım her saat, ben onu kuşbakışı çektim diye o da yerçekimi yaparsa sıkıntı ama gıdım falan çıkar :( canım kuğulumsu yapmaz öyle...

Bir şey atmadan duramıyorum diyorsun yani : ))) O da bizi özlemiştir bence, bekleyelim ne olacak bakalım.
sevdiklerimi severken bir şeyler atarak seviyorum-müthiş cümle-, tekme tokat yumruk da buna dahil, bence simide sevinmeli :p eminim özlemiştir, umarım döndüğünde benimle olursunuz :(

Geri