Melodram
Platin Üye
-
-
-
-
Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Coolumsu arkadaşımız bir kez daha banlandı. Kah sevindiniz kah üzüldünüz kah tekrar sevindiniz kah utanmadan sevindiniz ama olsun... Cumartesi günü balkonda kahvaltı yaparken aşağı bir baktım, ay resmen kuğulumsu yürüyor! Banlı olduğu günlerde onu merak edenler için açıyorum bu konuyu, başka nereye açabilirim blimiyorum, uzun zamandır konu açmadığım için...
Düşünceli hali gözlerden kaçmadı, forumda açtığı konuları ne halde diye düşünüp efkarlandığını düşünüyorum. Bir an önce aramıza dönmesi dileğiyle, lütfen kapımın önünde de dolaşma kuğulumsu, tamam sempatik geldim ama olsun, kapımda dolaşmanı istemem :p
Kendisine buradan sevgilerimizi yolluyoruz, foruma döndüğünde kameralara bu sefer kuşbakışı yansımış fotoğrafıyla mutlu olmasını temenni ediyoruz.
Bir insan her açıdan yakışıklı olabilir mi? Olabilir.
Emeğime sağlık, paylaşımım için teşekkürler.
Düşünceli hali gözlerden kaçmadı, forumda açtığı konuları ne halde diye düşünüp efkarlandığını düşünüyorum. Bir an önce aramıza dönmesi dileğiyle, lütfen kapımın önünde de dolaşma kuğulumsu, tamam sempatik geldim ama olsun, kapımda dolaşmanı istemem :p
Kendisine buradan sevgilerimizi yolluyoruz, foruma döndüğünde kameralara bu sefer kuşbakışı yansımış fotoğrafıyla mutlu olmasını temenni ediyoruz.
Bir insan her açıdan yakışıklı olabilir mi? Olabilir.
Emeğime sağlık, paylaşımım için teşekkürler.