İşte bazı AK Zihniyettekilerin Düşünceleri

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz değil miydiniz baş örtüsüne karşı çıkanlar direk cehape zihniyeti diye dır dır seslendiren sanatcılar???

Sen çok yanlış gitmişsin. Benim söylediğimle alakasız cevaplar veriyorsun.

kabinenin çoğu ateist zaten bence doğru bir iddia. yalnız bakara ile dalga geçilmesi yanlış bir olay. tamam inanmayabilirsin ama dalga geçme. :)

kartal adlı üyenin de bahsetti bu konu aslında; soner yalçın'ın kitabı var hani bildiniz mi '' bu dinciler o müslümanlara benzemiyor '' evet cuk oturan bir terimdir.

Solcu İmam bence mesele şu olmalıdır.. dindar gozukup kul hakkı yiyeceğime. ateist olur bağımsız yaşarım dünyada... cennet cehennem korkuları yaşamadan... dini bu duruma getirenlerde hep dindarlar oldu ha. zihniyetleri..

ateistlerin iyi lik kavramına sahip olmanız için ak zihniyetinizi yok etmek gerekiyor bence.

Solcu İmam bence mesele şu olmalıdır.. dindar gozukup kul hakkı yiyeceğime. ateist olur bağımsız yaşarım dünyada... cennet cehennem korkuları yaşamadan... dini bu duruma getirenlerde hep dindarlar oldu ha. zihniyetleri..

Biz onlara dinci diyoruz. Onlar insan olmalarından daha çok dinci oluşlarıyla tanınırlar. Dinci dinciyi sever.

Ateistler kul hakkına inanmıyor kardeş. Hani ateistsin ya, bil istedim.

müslüman adama ateist dedi ezberci zihniyete devam birazdan demedim der lafı dolar. önce bi karşındakini tanı neci kimle konuşuyosun :)

Dini bu duruma getiren dindarlar olmadı kardeşim.
Dini bu duruma getiren zihniyet yoksunları vardır ve bu zihniyetlerine dini alet ederler.
Sen dindarlar getirdi dersen olay farklı yöne gider.

Kardeş dnine laf ettiğim için çok özür dilerim yanlış anlamışım (: Kırılma ama. Seviyeli tartışmayı seviyorum bu nedenle özür diliyorum.

Sonuç olarak özür dileyebilmek te öneml değil mi(:

Ayrıca Solcu İmam sen hem ateist hem de AKP'li olan Osman Can'ı araştırmalısın.

Ateistler kul hakkına inanmıyor kardeş. Hani ateistsin ya, bil istedim.

yoo ateist değilim. kuran ı kerim deki gerçek dini yaşıyorum. peygamber efendimiz gibi sosyalizm ruhlu birisiyim. o aleviydi geberdi demiyorum. o vatan hainiydi geberdi demiyorum. o ateist idi gebersin demiyorum. gerçek dini araştırın öğrenin. tayyibin ağzında ki din değil katliamın tohunlarıdır.. ha bu arada 5 vakit namaz da kılan bir sosyalisttim. mesele şu zihniyetinizi yine kanıtladınız. ne diyelim ki?

Dini bu duruma getiren dindarlar olmadı kardeşim.
Dini bu duruma getiren zihniyet yoksunları vardır ve bu zihniyetlerine dini alet ederler.
Sen dindarlar getirdi dersen olay farklı yöne gider.

ama abi basın bile o dediğin dini bu duruma getiren dindarları hep göstermiyor mu? gerçek dindarlar mahallesinde ibadetinde...

ama abi basın bile o dediğin dini bu duruma getiren dindarları hep göstermiyor mu? gerçek dindarlar mahallesinde ibadetinde...

İşte sen böyle dersen dinini bütün yaşayan insanlara saygısızlık yapmış olursun.
Mesajımda da belirttim kardeşim.
Dini bu hale getiren insanlar zihniyetsiz saygısız insanlardır.
Dini kim alet ederse etsin dinini bütün olarak yaşayan insanlara saygısızlık yapmış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri