İşte bazı AK Zihniyettekilerin Düşünceleri

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JLZp05.jpg

LPlpk0.jpg

NVn5yg.jpg

MYVE59.jpg

mlMPjZ.jpg

RyrYyn.jpg

naapıyoruzz uslu bi cocuk olup insanları genellemiyoruz. hee bu kadın twiitter da baya konusulmaya baslandı troll neyim çıkarsa şaşırmam.

Zihniyete bak dediğinde kötü oluyorsun. Allah akıl fikir versin dicem de kapasiteleri belli.

ben paylaştım böyle düşünenler zihniyeti üzerine alınabilir, düşünmeyenler alınmasın :)

bunlar beyin yoksunu, rahat batıyo çok acıtıyo herhalde rahat :D

e yok artik :T:
bknz: 'ignenin ucu kendine degince kukreyen ama ba$kalarina aynini yapan'

isteyen uzerine alinsin diye bi$e yok.

Zihniyetin Ak ya da Kara ne fark eder.
İnsanlık namına bir şey alamadıktan sonra.

Çoğunluk böyle, Allah akıl fikir versin. Dini sadece kendileri biliyor, siyaseti sadece kendileri biliyor havalarındalar şu an. Ne diyeyim ne desem boş arkadaş, beyin yok ki heriflerde. Hadi solcuları sevmiyorsun, ateist vs. diyorsun din-kitapla işi olmaz diye düşünüyorsun sana en yakın mhp'ye bak. Adamlar senden rahatsızsa milli değerlerimizi - dini değerlerimizi kullandığını düşünüyorlarsa orada bir sorun vardır, yanlışı kendinde arayacaksın. Bu kadar basit.

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünü bayram olarak niteleyenlerin sadece AKParti sempatizanları olmadığını varsayarsak, en büyük Atatürk düşmanı olan PKK terör örgütündeki insan müsvetlilerinin alınlarından mı öpelim yani?

Bu zihniyetin Ak zihniyet olduğuna kim karar verdi?

En sonunda ''Seks var Durex var.'' diye yazı çıkacak sandım.
:eek:

Arkadaşlar,
Zaten bu ülkenin harabeye dönmesinin nedeni sosyal medyada anlatılan yazılar, öfke dolu hikayeler. Bırakın bari burası doğru dürüst düşünen insanların platformu olsun.

Kıyaslama yapmayı hiç sevmesemde, anlaşılabilmesi için örnek vermek isterim. Bundan 5 yıl önce Hak ve Eşitlikler Partisi'nin genel başkanı Osman Pamukoğlu'nun Altan Tan'ı tehdit ettiği günü hatırlıyorum, hem de canlı yayında. Altan Tan, "Atatük'ü bir tanrı olarak görmeyin, o tanrı değil" demişti. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran büyük önderimizdir. Bunun aksini düşünen umarım ki yoktur. Ama onu tanrı gibi görmek te Allah'a şirk koşmaktır. Altan Tan'a cevaben Osman Pamukoğlu ne demişti? "Senin dilini yakarım" demişti.

İşte bir tarafta kendini Atatürkçü sanan ve dil yakmakla tehdit eden bir adam, diğer tarafta kendini AKP'li gibi gösteren, neyi savunduğu belli olmayan, Atatürkçü'lerin İslam yoksunu ve dinsiz olduğunu sanan, aslen kendi imanlarını sorgulaması gereken insanlar.

Ama doğru düşünen bir insan, her iki tarafında aslında göründüğü safta olmadığını anlayabilmesi gerekir.

Böyle bilmem ne zihniyeti gibi ithamlar bizleri körü körüne bir şeyi savunmaktan öte götürmez.

Ne güzel iş lan. Adam konuyu açsın açsın, sonra üzerine alınana desin çeksin gitsin. Bunun senin saçma sapan başlığında ki gibi ak zihniyet ile alakası falan yok. Zihniyetsizlik bu.

1- ak denmesinin sebebi bahsi geçen profillerin bu yönde yaptıklarımı paylaşımlar ve profil isimleri
2- bazı ve üstüne alınanlar denmesinin sebebi her akp yanlısının bu düşüncede olmadığından yapılan ayrım

bu konuyu acip insanlari kiskirtan kisisler akil noksani kisilerdir herkez fikirlerini beyan etmekte ozgur ya bende fikrimi soyleyim istedim ; ))

3- konu içerisindeki ata'ya hakareti yereceğine böyle direk şahsıma aşağılayıcı hakarette bulunanlar işte bu bahsettiğim zihniyetin üyeleridir.

4- hatem seninde nickin güzel kardeş :)

feveran , öyleyse benim nickim Jose Chilavert değil de KemalisTürk olsa ve bir konu açıp "Atatürk tanrımızdır" desem. Birisi de benim açtığım konunun ekran görüntüsünü alıp bir konuda "Bazı Atatürkçü zihniyetlerin düşünceleri" diye bir konu açıp aşağılasa hiçbirşey demez saygı duyarsın. Öyle mi?

feveran , öyleyse benim nickim Jose Chilavert değil de KemalisTürk olsa ve bir konu açıp "Atatürk tanrımızdır" desem. Birisi de benim açtığım konunun ekran görüntüsünü alıp bir konuda "Bazı Atatürkçü zihniyetlerin düşünceleri" diye bir konu açıp aşağılasa hiçbirşey demez saygı duyarsın. Öyle mi?

birader ben kemalist değilim. atatürk'ü bazı politikalarından dolayı da burada eleştirmişliğim vardır. kişiyi tanımadan yaftayı yapıştırmak sana ve kimseye yakışacak bir olgu değildir. bu yakışıksız ithamını bu düşünceye sahip insanlara sunarsan mutlu edersin beni de.

ikincisi, bir insanın ölümünü bayram günü olarak kutlamayı vadeden bir insanı yermeden başka bir şeyi sorgulayan kişiliğin altında da bit yeniği ararım.

birader ben kemalist değilim, dinle de pek aram yok. atatürk'ü bazı politikalarından dolayı da burada eleştirmişliğim vardır. kişiyi tanımadan yaftayı yapıştırmak sana ve kimseye yakışacak bir olgu değildir. bu yakışıksız ithamını bu düşünceye sahip insanlara sunarsan mutlu edersin beni de.

ikincisi, bir insanın ölümünü bayram günü olarak kutlamayı vadeden bir insanı yermeden başka bir şeyi sorgulayan kişiliğin altında da bit yeniği ararım.

Kemalist olduğunu söylediğimi zannetmiyorum? Ben de buradan Atatürk'ü tanrı olarak kabul ettiğini mi anlamalıyım? Tabi ki hayır. Bu durumda yaftayı yapıştıran ben miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri