Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu konuyu acip insanlari kiskirtan kisisler akil noksani kisilerdir herkez fikirlerini beyan etmekte ozgur ya bende fikrimi soyleyim istedim ; ))
feveran , öyleyse benim nickim Jose Chilavert değil de KemalisTürk olsa ve bir konu açıp "Atatürk tanrımızdır" desem. Birisi de benim açtığım konunun ekran görüntüsünü alıp bir konuda "Bazı Atatürkçü zihniyetlerin düşünceleri" diye bir konu açıp aşağılasa hiçbirşey demez saygı duyarsın. Öyle mi?
birader ben kemalist değilim, dinle de pek aram yok. atatürk'ü bazı politikalarından dolayı da burada eleştirmişliğim vardır. kişiyi tanımadan yaftayı yapıştırmak sana ve kimseye yakışacak bir olgu değildir. bu yakışıksız ithamını bu düşünceye sahip insanlara sunarsan mutlu edersin beni de.
ikincisi, bir insanın ölümünü bayram günü olarak kutlamayı vadeden bir insanı yermeden başka bir şeyi sorgulayan kişiliğin altında da bit yeniği ararım.