İşte bazı AK Zihniyettekilerin Düşünceleri

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahudileri severim bu zihniyetleri sevmem. yahudi kardeşim dostum olur. bu iblislerden bir cacık olmaz.

laf oyunları yapmaya harcayacak vaktim yok gerektiğince netim.

ben böyle bi durumda doguşu açıyorum o başlıyor benim yerime link vermiyorum siz doguz reyiz röpörtaj yazın rahatlayın

şu konu başlığı altından ''atatürk'e tanrı muamelesi'' yapsalar tepki göstermezsin sen de cevabını bana yöneltebilecek kadar netsin. çünkü sizin kafanızda her insan mutlaka biat etmeli kavramı olduğundan, ve biat etmeye alışık olduğunuzdan, saygı duyulan bir insana yapılan hakarete kulak çevirip, bunu paylaşan insana yafta yapıştırmaya yönelik sorular yöneltirsiniz.

şu konu başlığı altından ''atatürk'e tanrı muamelesi'' yapsalar tepki göstermezsin sen de cevabını bana yöneltebilecek kadar netsin.

Tam olarak şöyle yazdım.

Ben de buradan Atatürk'ü tanrı olarak kabul ettiğini mi anlamalıyım? Tabi ki hayır.

Kendim sorup kendim cevapladım zaten. Bunu anlamamam gerektiğini söyledim. Hala netim.

19 numaralı mesajına karşılık yazılmış bir yazı. iki paragrafında iki ayrı anlam taşıyan mesaj yazdığından kendi içinde çeliştiğini simgelemişsin.

19 numaralı mesajına karşılık yazılmış bir yazı. iki paragrafında iki ayrı anlam taşıyan mesaj yazdığından kendi içinde çeliştiğini simgelemişsin.

Sonuna "Öyle mi?" yazdığım mesajı mı diyorsun?

hayır yapan zaten yapıyor? mesele dindar gorunup gizli gizli yapanlar bu sorun dostum. yoksa herkes yapabilir...

O halde akp'li diye belirtmezsen sevinirim kardeşim.
Ben de akp'liyim ve bu söylediğin söylemi ister istemez üstüme alınırım.
Çok şükür böyle bir karakterim yok.
Bunu siyasi partiye ya da kişinin dinine bağlamaya gerek yok.
Riyakar ve içinde saygısı olmayan insanlar bu tür şeylerle uğraşır.
Karaktersiz ve aile terbiyesi görmemiş insanlar bu şekilde davranır.

siz değil miydiniz baş örtüsüne karşı çıkanlar direk cehape zihniyeti diye dır dır seslendiren sanatcılar???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri