İzmir kadar sosyal yaşam canlı değil ancak yaşanabilir bir şehir elbette.Mersin bana hep küçük İzmir gibi geliyor yaşam koşulları rahatlık olarak sanırım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İzmir kadar sosyal yaşam canlı değil ancak yaşanabilir bir şehir elbette.Mersin bana hep küçük İzmir gibi geliyor yaşam koşulları rahatlık olarak sanırım..
kırklareli de varmış listede sadiş. orada teyzemler var, orayı da düşünebilirim…. raskonun cevaba bağlı. ev varsa takılırım peşine.kZzjjz@Stockholm Sendromu sanırım sen Yozgattan yana kullanıyorsun seçimini..
Ben karaman i düşünüyorum gokhan benim düşünceme saygı duyar zaten..kırklareli de varmış listede sadiş. orada teyzemler var, orayı da düşünebilirim…. raskonun cevaba bağlı. ev varsa takılırım peşine.kZzjjz
hemen glu beyin postunu gösteriyorsun ki hanımköylülüğü örnek alsın…..Ben karaman i düşünüyorum gokhan benim düşünceme saygı duyar zaten..
Aynen @glu nun postunu forum girişine asalim..hemen glu beyin postunu gösteriyorsun ki hanımköylülüğü örnek alsın…..
Ben şuan bir şey soramam İzmir için zor ikna olmuştu ikinci bir şehiri duyarsa yüzük atmaya gideriz..
Bu harita güncel değil. Yenilenmesi gerekiyor.Ekli dosyayı görüntüle 76690
Bu haritaya göre belirleyebilirsin
Peki..ziyarete gelelim siziii
biz burayı beklicez
Geliyoruz orayaailenin yarısı “artvin’e göç edelim” diyor ama diyenlerin hepsi emekli tayfası tabii. onlar diyene kadar çok çekiciydi memleketim. bir gün o dev katlı evi butik otel yapıp doğacıları tokatlayacağım biliyorum. aşırı kocaman tarlalar falan var, off ne satılır ama müteahhitlere. bi anda şavşat city life doğa park konutları belirdi gözümde… naci görür umarım şavşat bölgesine kaydırmalıyız ülkeyi demez çünkü iq seviyesi biraz yüksek. fazla oksijene alışırsınız da fazla iq’ya adapte olmanız zor. teşekkürler…
Sen bizi her zaman korkutuyorsun isoSizi biraz korkutayım.
Maraş depreminin İstanbul Fay hattına ciddi zarar verdiği düşünülüyor ve pek yakında, bu yaz olabilir, İstanbul'da da büyük, ama öyle böyle değil, gerçekten çok büyük bir deprem bekleniyor.
İlk olacakları size söyleyim.
Hemen ortaya "biz zaten üç ay önce söylemiştik" bilim adamları türeyecek.
Sonra, yıkılan binalar ile ilgili "biz bunu daha önce biliyorduk, ama kimse bizi dinlemdi"ciler çıkacak.
Ve tabi "biz yardım göndermiştik ama telefonlar yüzümüze kapatıldı"cılar türeyecek.
Ve sonra... daha sonra ... ondan da sonra ..... bildiğimiz şeyler işte. Her depram sonrası aynı hikayeler.
Rize. Eviniz de hazır, kiralayim hemen sghdjd@Xasthur Rize mi karaman mi..
Rizeliyim ama rizeyi sevmiyorum.@Xasthur Rize mi karaman mi..