istanbul'da ev kiraları

Konu sahibi son olarak 1512 gün önce görüldü
haritadan şifa mahallesini dünya`dan nasıl göstereceğiz şimdi. uff ya.
neyse tuzla güzeldir ama aramızda kalsın. :)

Ulan sizin yüksek dediginiz kira kadar aidat veriyorum lan ben

G.O.P ev kiraları 1000 tl ama Beylikdüzü metrobüse 5 dk’lar daha cazip.

Climax'ın mesajından sonra konudaki tüm mesajların silinip, Climax dışındaki mesaj sahiplerine 2'şer, konu sahibine de 6 saat ban atılmasını, konununda çöp kutusuna dahi taşınmadan direkt olarak kalıcı şekilde silinmesini talep ediyorum.

D A H A F A Z L A E Z İ K L E N M E M E L İ Y İ Z !​

Ya arkadaş bir ay Clio kiralasan iki bin lira. Evi nasıl daha aşağı verecez kiraya onu anlamıyorum. Adam ben fakirim demiyor, kira yüksek diyor. E hani ülke uçuyordu kaciyordu şahlanıyordu.. nooldu? Bimden bile alışveriş yapamaz hale geldiniz dimi? Ohhh. Beter olun.
Kişisel almayın. Tamamen çomar kışkırtması yapıyorum.

sarıyer'de asgari ücrete kiralıyorlar kibrit kutusu kadar evleri.

doktor haklısın, çomarlara su veren itfaiyeyi kovalasınlar da ben sınıfsal bakıyorum bu işe. ev sahibim sivaslı emekli bir kadın. oturduğum muhitte bildiğim kadarıyla üç evi daha var kirada. memur maaşıyla mı yaptı bunları? bu değirmenin suyu nereden geliyor? barınma en temel ihtiyaçlardan biri. avrupa ülkelerinde ev yardımı diye bir olay var. fransa'da mesela. eğer 2000 euro mu 3000 euro mu ne, belli bir gelir düzeyinin altındaysan, kira + faturanın yarısını devlet karşılıyor.

1603.12 net asgari ücretin olduğu bir ülkenin en kalabalık şehrinde kıç kadar evler 1000-2000 arası. 30-40 yıllık dökülen binalar Kadıköy’de 2000 den başlıyor mesela. Yeni yapılan inşaatların çoğu da boş duruyor.

Buyur misafirim ol, 4.levent değil ama 5.levent uyar belki sana :)

Sehrimin gozunu seveyim

Esenyurtlu olarak şu dediklernizi duyunca kahroldum.
Neyi var abi bizim oranın. Güneydoğu anadolu eksiğini sadece et restoranlarıyla kapatmaya çakışsa daha iyiydi tabi.

Antalyada da çok kötü bir durumdadır bu kiraların hali. Hoş 2000'e deniz manzaralı ev tutarsın.

İlçeden ilçeye değişen bir durum ama gerçekten pahalı. Babama buradan sevgilerimi iletiyorum bizi kiraya mahkum etmeyip her çocuğuna bir ev verdiği için.
Aslında iyi adam ya.

çok yazıkkkkk. izmir’de 1500 tl ye merkezi bi yerde en az 2+1 ev tutabilirsiniz. gözünü seveyim sehrimin:d

İstanbul'dan birkaç ev mi alsak ne yapsak? 2800 falan nedir ya? Rezidansta mı oturuyoruz?

Asgari ücretle geçinen biri ne yapıyor orada peki?

Geri