istanbula yerlesip esnaf olmak

Konu sahibi son olarak 3195 gün önce görüldü
Arkadaslar ben erzurumda yasiyorum istanbula yerlesip cep telefonu aksesuar ve teknik servis olarak bir isyeri kurmak istiyorum insan yogunlugunun oldugu yerde ve isyeri kirasinin ucuz olacagi bir yer evliyim yeni cocugum olacak sifirdan baslayacam ev bulmam kiram yasayabilirmiyim yardimci olurmusunuz

Bahçelievler yayla şirinevler okmeydanı örnektepe cennet kirası ucuz evler dükkanlarda ucuz insan akıyo..önemli olan yaşayabilmen değil kazanabilmen ya istanbul seni yenerse

Kardeşime bak ya! Gel tabi cikarirsin rızkını. 20 milyon insan yaşıyor burada. Herkes bu şekilde hayatını kazaniyir. Telefon kılıfı satanlar ayda 20.000 liraya para demiyorlar. Zifirin dediği yerler çok uygun

Köyünde kal ve sen bakma bunlara...

Valla kardes buyuk moral veriyon erzurumda nufus 400 bin dukkan kirasi en ucuzu 3 bin burada birak kazanmayi kirayi cikaramiyon zamaninda okumadik boyle surunuyoruz evimiz barkimiz var ama olmuyor gecinemiyoruz

Niye oyle diyon kardes ne kotulugu var mesala anlat bilelim bizde

Zifir kardes beni yenermi yenmezmi bilmiyorum ama biryerden baslamak istiyorum iatanbul guzel yer insanlar yogun istanbuldaki insanlar erzurumdan bir kere gecsin erzurum 3 kati buyume saglar ya burada kazanamiyoruz is olanagi yok

Ya arkadaslar ben esimle gelecem kaldigim yerin guvenilir olmasini istiyorum sifirdan hayat kurmak istiyorum basarirmiyim batirirmiyim bilemiyorum

ilk once sen gel bak yapa bilecekmisin sonra vezir olacam diye rezil olma hic bilmedigin bir yere gitmek tek basına kolay olmayacaktır dost akraban en cok neredeyse o tarafa yanasmaya bak sen benden abi tavsiyesi size genede siz bilirsiniz.

yazdıklarını okuyunca
loto oynaman daha mantıklı geldi

ilk once sen gel bak yapa bilecekmisin sonra vezir olacam diye rezil olma hic bilmedigin bir yere gitmek tek basına kolay olmayacaktır dost akraban en cok neredeyse o tarafa yanasmaya bak sen benden abi tavsiyesi size genede siz bilirsiniz.
Abi bilmiyorum akrabalarım var ama pek destek olacaklarını düşünmüyorum tek gelip düzeni kurup sonra eşimi getirmem daha iyi olacaktır

Bahçelievler yayla şirinevler okmeydanı örnektepe cennet kirası ucuz evler dükkanlarda ucuz insan akıyo..önemli olan yaşayabilmen değil kazanabilmen ya istanbul seni yenerse
Beki kardeş bunun için bildiginiz emlak varmı bu işle ilgilenen saglam olacak bu bir kumar ya ben yenecem ya istanbul

İstanbul yerine diğer alternatif büyük şehirlere yönelmeni isterim. İstanbul`da ticaretin cenaze namazı kılındı çünkü.
Nacizane tavsiyem ise; paranı şimdilik banka da tut. En azından 2 yıl kadar daha. Gerekli şartların oluşacağını sanmıyorum ama şu sıralar beklemekte fayda var gibi görünüyor.

Kardeşime bak ya! Gel tabi cikarirsin rızkını. 20 milyon insan yaşıyor burada. Herkes bu şekilde hayatını kazaniyir. Telefon kılıfı satanlar ayda 20.000 liraya para demiyorlar. Zifirin dediği yerler çok uygun
Valla abi en iyi morali veren sen oldun bide zifir kardeş allah razı olsun ama benim bana dükkan bulacak birine ihtiyacım var

Ya ekonomi insan herşey orada suruyeli kadar degerimiz yokmu bu memlekette biz dadaşız bu üljeyi benim nenelerim stalarım davaşarak aldı istanbul onlara kapıyı açmışşa bizede acar elbet erzurumda 400 bin nufusla 4 milyar kira istiyolar istanbulla aynı fyatlar s nce burada olmak mabtıklımı

İstanbul yerine diğer alternatif büyük şehirlere yönelmeni isterim. İstanbul`da ticaretin cenaze namazı kılındı çünkü.
Nacizane tavsiyem ise; paranı şimdilik banka da tut. En azından 2 yıl kadar daha. Gerekli şartların oluşacağını sanmıyorum ama şu sıralar beklemekte fayda var gibi görünüyor.
Abi ben zaman kaybetmek istemiyorum duracak zamanım yok ya ticarete atılacam ya asgari ücretle borç ödeyecem kira cocuk bezi manası bunlar beni aşar abi erzurum çok pahalı ev kirası 800 lira

Geri