İstanbul BŞB seçimini kim kazanır?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi seçimlerini kim kazanır?

• Ekrem İmamoğlu

Kullanılan: 13 81.3%
  • Murat Kurum

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Youtube da dikkatinizi cektimi bilmem ama. Bir video actigimiz zaman reklam icine 5 saniye alakasiz reklam gizleme yapmis akp.

Evet , herhangibi dominos ya da yemeksepeti reklami esnasinda 5-10 saniyelik "ekrem sunlari sunlari yapcaz dedi yapmadi" Sloganli gizli reklam koymaya baslamislar. Adamlar harbiden pis burun oynamayi seviyor.
Bir de yalan konusuyorlar.

Ornegin "ogrenciye 7 kusur tl ulasim ucreti indirimi olcak dedi yapmadi" yaziyordu. Yalan Spam/Adversiting , ben biraderin karti aldim bir gun acil bir yere gitmek icin harbiden de 7 tlydi.
gerçekten adice yapılmış bir reklam stratejisi.insan nefret ediyor.

matematiksel olarak kurum önde gibi ama imamoğlu ufak farkla da olsa kazanacak gibi düşünüyorum.

kurumun kazanmasıyla kanal istanbul projesiyle istanbul batar,salda gölünün hali ortada.

buraya bir dip not ekleyeyim,ben chp'nin mental açıdan bittiğini düşünüyorum.yeni dönemde imamoğlu gelecek seçimde bu ülkede cumhurbaşkanı olur.herşey bir sistemin parçası olarak devam eder.

Geçen defa başabaş geçen seçime göre kıyaslarsak eğer;

- Dem parti’nin desteği söz konusu değil, kendi adayı ile çıkıyor
- İYİP’in desteği söz konusu değil, kendi adayı ile çıkıyor
- CHP bir bütün değil, parti içinde İmamoğlu karşıtı tayfanın ve bazı hiziplerin hala etkisi var.
- Deva, Gelecek, Saadet, DP gibi partilere değinmiyorum bile. Desteği yok çoğunun ki olsa da farketmez.
- AKP tüm gücüyle İstanbul sokaklarına inmiş durumda. Olayı kendileri açısından beka meselesine çevirmişler
- Piyasa Kurum’dan yana esiyor

Bu ve bunun gibi birçok faktörü alt alta yazdığımız zaman İmamoğlu’nun kazanması bana pek olası gelmiyor. DEM ve İYİP’in oy oranı %15 e yakın neredeyse. Bu işi açmaza sokuyor. Ayrıca CHP bütün olmadığı için seçime dair güvenliği de pek kontrol edebileceğini sanmıyorum.

Anket, kimin kazanacağını düşünüyorsunuz dediği için Kurum’u işaretledim. Umarım yanılırım. Olağandışı bir gelişme olmazsa fikrim bu yönde.

Neyi beğendiğinizi merak ettim
Genel anlamda beğeniyorum, fırsat buldukça geliyorum.
Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Gülhane Parkı, Beyazıt Meydanı falan güzel, birçok müze var. İki tanesini gezdim geçen sene. Sevdiğim insanlar var, AKP'de olamayan bir yerel yönetim var. Beğenmek için çok neden var benim için. Yaşamak için tabii ki de Adana dünyanın en güzel şehri :)

çoklar uzayıp durmasın
kurum kazansın

İmamoğlu rahat alır.
Kurum alırsa zaten istanbula getireceğim ilk proje çiftlikbank olur.

İmamoğlu 5 seneyi iyi değerlendiremedi gibi. Kurumun alma ihtimali var.

İçim kan ağlasa da kurum diyorum Net
Hoş imanov da kazansa bena naaa kjkjkjk

van a odaklıyım zira :)

Geri