İsrail'in hacklediği telsizler Lübnan’da Hizbullah'ın elinde-cebinde patladı binlerce ölü-yaralı var

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Toplam 39 kişi hayatını kaybetmiş. Sansasyonel bir operasyon için beklenen sonuç değil di. Allah korumuş.

Sizin orada İPhone ucuzmuş. Bana bir tane alıver. 16 Pro Ultra Max olsun.
Biliyorsun ben kelepir geziyorum o parayı biriktirmem için 2 yıl beklemem gerekli. Ben 1000 TL'lik yerli IPhone kullanıyorum hem ucuz hem tehlikesiz.

Şimdi de cep telefonlarında bunu yapmalari konuşuluyor daha tehlikeli deniliyor

Yazılımla telefon bataryası patlatılamaz. En olası hareket, korsan yazılımın arka planda işlemciyi aşırı ısındıracak şekilde çalıştırılmasıdır ki bu bile imkansıza yakın. Çünkü batarya patlatmanın en kolay yolu onu delmektir.
HTC ilk ürettiği telefonlarda yazılım sorunu nedeni ile aşırı ısınma ile karşılaşmıştı ayrıca başka markalarda da aşırı ısınma sonucu patlama örnekleri var.

Yaşanan bu olayda tam olarak ne olduğu bilinmese de her olasılığı değerlendirmeleri gerekiyor.

HTC ilk ürettiği telefonlarda yazılım sorunu nedeni ile aşırı ısınma ile karşılaşmıştı ayrıca başka markalarda da aşırı ısınma sonucu patlama örnekleri var.

Yaşanan bu olayda tam olarak ne olduğu bilinmese de her olasılığı değerlendirmeleri gerekiyor.
Yahu buzdolabı da patlamış olabilir dünyanın bir köşesinde bi tarihte. Ben onu mu diyorum. Tüplü arabalar da infilak ediyo. İsrail mi patlatıyor onları? Ben kasıtlı planlı uzaktan patlatmadan bahsediyorum.

Yahu buzdolabı da patlamış olabilir dünyanın bir köşesinde bi tarihte. Ben onu mu diyorum. Tüplü arabalar da infilak ediyo. İsrail mi patlatıyor onları? Ben kasıtlı planlı uzaktan patlatmadan bahsediyorum.
Bataryanın ısınmasını sağlayan yazılım olmaz yazmışsın, ben de yazılım sorunu ile patlayan telefon örnekleri var diyorum. Yazılım açığı ile patlama ihtimali de var, sen ise kesinlikle olmaz diyorsun.

Bataryanın ısınmasını sağlayan yazılım olmaz yazmışsın, ben de yazılım sorunu ile patlayan telefon örnekleri var diyorum. Yazılım açığı ile patlama ihtimali de var, sen ise kesinlikle olmaz diyorsun.
Olmaz diyorum

Hiç bir telefon markası iPhone kadar ısınmıyordur……. Allahım her an patlaya bilirim ….!!!

Konu hakkında tek ciddiye alacağım Sn. İbrahim Melih Gökçek beyefendinin twitleri.
Belki onu da tehdit etmişlerdir gerçekleri söylemesin diye Osman ile tehdit etmişlerdir dış güçler.Yoksa sayın başkan bu konu hakkında mutlaka bir açıklama yapardı.

Lübnan Medyası, İsrail’in çağrı cihazlarına düzenlediği saldırının bilançosunu paylaştı:

- 879 Hizbullahçı öldü.
- 291 Üst Düzey Komutan öldü.
- 509 kişi kör oldu.
- 1,735 kişi "üreme organlarından" yaralandı.
- 613 kişide Kalıcı fonksiyon hasarı oldu.

Patlayan sadece telsiz ve telefonlar değil. Aynı zamanda hem arabaların radyoları, hem de apartman diyafonları da aynı anda patlatıldı. EMP parazitlerinin bir sonucu olduğunu söyleyebilirim.

Nükleer fizyon veya füzyon bombası ile oluşan yüksek enerjili Gama ışınlarının radyal olarak yayılması sırasında atmosfer ile reaksiyona girerek atmosferdeki Compton elektronlarını hareketlendirmesi, hareketlenen elektronların dünyanın manyetik alanı tarafından hızla çekilmesi ile yeryüzünde elektromanyetik etki oluşturması şeklinde gerçekleştirildiğini düşünüyorum.

Kısacası EMP; geniş bantlı, yüksek yoğunluklu elektromanyetik radyasyonun ani patlamasıdır.
Füzyon diyor füzyon;

IMG_8443.jpeg

Geri