İsrail'in hacklediği telsizler Lübnan’da Hizbullah'ın elinde-cebinde patladı binlerce ölü-yaralı var

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hayatımda ilk defa böyle bir saldırıyı duyuyorum. Savaşta bambaşka bir seviye resmen;

O inandıkları nasıl yardım etmemiş, engellememiș ki? Demek ki o da İsrail ile beraber.

Bu olay çok ilginç ve cep telefonları için de geçerli olacaktır. Nasıl gerçekleştirildiğinin mutlaka araştırılması gerekiyor.

İsrail’in böyle korkunç bir mekanizmaya sahip olması mümkün değil climax ‘a katılıyorum
Eğer böyle bişey mümkünse şayet İsrail her an hepimizi patlayabilir bu da elindeki şeyin nükler bir silahtan daha da kötü olması demek

İstihbarat servislerinin elinde hangi teknolojiler var?
Bu tip olayları görünen ve bilinen üzerinden değil, gizli ve halkın bilmediği teknolojiler üzerinden ele alıp araştırmak gerekiyor. Rusya, Çin, Japonya bu işin peşini bırakmayacaktır ve ne olduğunu ancak onların uzman ekipleri çözebilir.

Patlayan sadece telsiz ve telefonlar değil. Aynı zamanda hem arabaların radyoları, hem de apartman diyafonları da aynı anda patlatıldı. EMP parazitlerinin bir sonucu olduğunu söyleyebilirim.

Nükleer fizyon veya füzyon bombası ile oluşan yüksek enerjili Gama ışınlarının radyal olarak yayılması sırasında atmosfer ile reaksiyona girerek atmosferdeki Compton elektronlarını hareketlendirmesi, hareketlenen elektronların dünyanın manyetik alanı tarafından hızla çekilmesi ile yeryüzünde elektromanyetik etki oluşturması şeklinde gerçekleştirildiğini düşünüyorum.

Kısacası EMP; geniş bantlı, yüksek yoğunluklu elektromanyetik radyasyonun ani patlamasıdır.

Patlayan sadece telsiz ve telefonlar değil. Aynı zamanda hem arabaların radyoları, hem de apartman diyafonları da aynı anda patlatıldı. EMP parazitlerinin bir sonucu olduğunu söyleyebilirim.

Nükleer fizyon veya füzyon bombası ile oluşan yüksek enerjili Gama ışınlarının radyal olarak yayılması sırasında atmosfer ile reaksiyona girerek atmosferdeki Compton elektronlarını hareketlendirmesi, hareketlenen elektronların dünyanın manyetik alanı tarafından hızla çekilmesi ile yeryüzünde elektromanyetik etki oluşturması şeklinde gerçekleştirildiğini düşünüyorum.

Kısacası EMP; geniş bantlı, yüksek yoğunluklu elektromanyetik radyasyonun ani patlamasıdır.

Aylar önce Hizbullah’ın verdiği toplu çağrı cihazı ve telsiz siparişinin istihbaratını alıyor Mossad. Bir şekilde işin lojistik sürecine dahil olup, bu cihazlara patlayıcı yerleştiriyor. Fakat o patlayıcıları hangi yöntemle tetikliyorlar işin o kısmı bilinmiyor.

Ama bence de senin söylediklerin daha mantıklı. Ben sipariş istihbaratını alıp lojistik süreçlerine sızma girişimlerini çok ütopik buluyorum. Radyo gama hiperoptik vasküler dondurucuları emp ile hoppadana patlatmaları daha olası

Bütün elektronik cihazlar zaman hesaplar. Saat, gün, yıl gibi. Bilgisayarınız bunu yapar. Telefonunuz bunu yapar. Saatli Bomba işte. Uzun zaman önce planlanmış bir girişim. Dünya'da Teknolojinin hakimi Amerika olduğuna göre de planlayan ve uygulayan belli. İsrail bir Maşa. Hedef ülkeler Amerika'nın Petrolü üzerinde bulunuyor.

O halde, yeni bir İPhone almadan önce iki kez düşünün. İphone'ların Batarya'larının değiştirilmesini önleme çabasının vardır geçerli bir nedeni.

Yazılımla telefon bataryası patlatılamaz. En olası hareket, korsan yazılımın arka planda işlemciyi aşırı ısındıracak şekilde çalıştırılmasıdır ki bu bile imkansıza yakın. Çünkü batarya patlatmanın en kolay yolu onu delmektir.

Aylar önce Hizbullah’ın verdiği toplu çağrı cihazı ve telsiz siparişinin istihbaratını alıyor Mossad. Bir şekilde işin lojistik sürecine dahil olup, bu cihazlara patlayıcı yerleştiriyor. Fakat o patlayıcıları hangi yöntemle tetikliyorlar işin o kısmı bilinmiyor.​

Ama bence de senin söylediklerin daha mantıklı. Ben sipariş istihbaratını alıp lojistik süreçlerine sızma girişimlerini çok ütopik buluyorum. Radyo gama hiperoptik vasküler dondurucuları emp ile hoppadana patlatmaları daha olası
Kalem pilden daha büyük bir iş.
:)

Ben yerli kullanıyorum ya sen?
Toplam 39 kişi hayatını kaybetmiş. Sansasyonel bir operasyon için beklenen sonuç değil di. Allah korumuş.

Sizin orada İPhone ucuzmuş. Bana bir tane alıver. 16 Pro Ultra Max olsun.

Geri