-
-
-
-
-
Hayatımda ilk defa böyle bir saldırıyı duyuyorum. Savaşta bambaşka bir seviye resmen;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böyle yapma. Bu şekilde olmaz.O inandıkları nasıl yardım etmemiş, engellememiș ki? Demek ki o da İsrail ile beraber.
Hocam ben onların penceresinden yazıyorum, bir iş başarịnca mesela o ünlü ekim saldırılarını yaptıklarında Allah'ın yardımıyla başardık diyenlere o soruyu sorarım.Böyle yapma. Bu şekilde olmaz.
Patlayan sadece telsiz ve telefonlar değil. Aynı zamanda hem arabaların radyoları, hem de apartman diyafonları da aynı anda patlatıldı. EMP parazitlerinin bir sonucu olduğunu söyleyebilirim.
Nükleer fizyon veya füzyon bombası ile oluşan yüksek enerjili Gama ışınlarının radyal olarak yayılması sırasında atmosfer ile reaksiyona girerek atmosferdeki Compton elektronlarını hareketlendirmesi, hareketlenen elektronların dünyanın manyetik alanı tarafından hızla çekilmesi ile yeryüzünde elektromanyetik etki oluşturması şeklinde gerçekleştirildiğini düşünüyorum.
Kısacası EMP; geniş bantlı, yüksek yoğunluklu elektromanyetik radyasyonun ani patlamasıdır.
sdfsjdh hoppadana diyorsun................hoppadana
HahahzhzhzhjzjzhzjzjzjzjzjHhzhzhzhzhzh ağladımmmm sjjdjdjdjzjjzhiperoptik vasküler dondurucuları
Ben yerli kullanıyorum ya sen?O halde, yeni bir İPhone almadan önce iki kez düşünün. İphone'ların Batarya'larının değiştirilmesini önleme çabasının vardır geçerli bir nenedeni.
Kalem pilden daha büyük bir iş.Aylar önce Hizbullah’ın verdiği toplu çağrı cihazı ve telsiz siparişinin istihbaratını alıyor Mossad. Bir şekilde işin lojistik sürecine dahil olup, bu cihazlara patlayıcı yerleştiriyor. Fakat o patlayıcıları hangi yöntemle tetikliyorlar işin o kısmı bilinmiyor.
Ama bence de senin söylediklerin daha mantıklı. Ben sipariş istihbaratını alıp lojistik süreçlerine sızma girişimlerini çok ütopik buluyorum. Radyo gama hiperoptik vasküler dondurucuları emp ile hoppadana patlatmaları daha olası
Toplam 39 kişi hayatını kaybetmiş. Sansasyonel bir operasyon için beklenen sonuç değil di. Allah korumuş.Ben yerli kullanıyorum ya sen?