İsrail zulmüne dur demeli

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Bugün televizyonda bir haber izledim çılgına döndüm �srail askeri olacak Aşağılık yaratık karşısında duran bir kadına silahı ile ateş etti hemde kameraların önünde �şin garip olan tarafı ne biliyor musunuz Bunu gören onca insan Hani insan hakkıydı Hani yaşam özgürlüğü hiç kimseden ses çıkmadı 15.20 ağacın yer değiştirilmesi yüzünden koca İstanbullu ateşevermeye kalkanlar hiçbir şey olmamış gibi ses çıkarmıyorlar Hatta kınama bile yok bunun adı özgür düşünce Medeni yaşamı ise ben kesinlikle Medeni yaşamıyorum

Olayı geziye bağlamanın bir yolunu bulunca tekrar geleceğim.

Kamil Bey konuyu yanlis kategoriye acmissiniz ama ben dogru yere tasidim simdi. Forumu biraz incelryin gezin dolasin bakalim takildiginiz yerde sorarsiniz olur mu? Zamanla alisirsiniz merak etmeyin :)

Tamam anladım demek istediğini Hayır biraz daha güncel ve önemli konuları konuşmayı seviyorum

Biz sizi ircden taniyoruz biliyoruz tarzinizi ama arkadaslar bilmedigi icin farkli gelebilir soylemleriniz o yuzden serbest kursu bolumune dilediginiz konulari acabilir fikir beyan edebilir istisare yapabilirsiniz.

İsrail'e dur demek için önce ABD kucağından kalkmak gerekecek. Aynı ikiyüzlülük PKK meselesinde de var. Suriye'de muhalifleri destekle, PYD Fırat'ın dogusunu ilhak edince de owwww! Ne owww?

Teşekkür ederim sağ ol Ama Haksız da değilim yani değil mi Madem Burası sosyal bir platform burada insandan düşüncelerini rahatça ifade edebilmeli rahat derken sınırları aşmamak kaydıyla Tabii ki ama ülkemizde onca konu varken öyle boş muhabbetler peşinde saatler harcamanın boş olduğu kanısındayım Eğer beni biliyorsan zaten bunun da farkındasındır

Abidin'in kuzeninden kalmak gerek demekle yerden göğe kadar haklısın ama şunu da belirteyim devletler 5-10 yılda kurulmaz ve 5-10 yıl içinde Çökmez ler en azından bizim gibi Köklü bir devlet tarihine sahip olan devirlerden bahsediyorum ABD maalesef elinde bulundurduğu parasal gücü ve siyasal hegemonyası ile her şeyi yapabileceğini düşünebilir ancak bunu yapamayacağını Biz dile getirdik Ve şuna inanıyorum ki bizim dile getirmemiz den cesaret alacak ülkelerde mutlaka yanımızda yer alacak ve hakkın haklının olduğu anlaşılacaktır

Batılı emperyalistlerin yerli işbirlikçileri, taşeronları olan bu coğrafyanın liderlerinin buna dur diyemeyecekleri ve demeyecekleri kessin...

Evet binlerce kilometre öteden gelerek Yanı başımızda bir hegemonya bir kendine ait bir alan oluşturma çabasında olan ülkenin yaptığı hareketi Kimse tavsiye etmiyor şöyle bir gerek de var bu ABD'nin en büyük yatak acısı Suudi Arabistan suyu Arabistan tarihin hiçbir sayfasında Türklerin menfaatine hareket etmemiştir Bugün de hala öyle

Onlara kısaca batının yardakçıları yaltakçı diyebiliriz Bunlar asla zaten Türk milletinin kendi başına ayakta duran bileceğini ve ilerleye bileceğini düşünmeyen kesimler

07 James Bond gibi giriş yaptın foruma kamil0920 reyiz :) renk katıyorsun inan ki.

Benim maalesef en uyuz olduğum en çok sinirlendim konu ne biliyor musunuz her fırsatta Atatürkçüyüm diyerek Atatürk'ün en büyük hedefi olan Özgür tek başına ayakta durabilecek bir ülke hayalini içlerinde bulundukları kendini küçük görme hastalığı yüzünden ülkemize yakıştıramıyorlar

Renk katmak değildi amacım Hem biraz seviyeli sohbet biraz daha yararlı konularda konuşarak konuşma pratiği mi geliştirmek

Şöyle anlatayım konuyu Filistin üzerinden açtım ki olan olayların karşısında ne kadar sessiz kaldığımızı iyi görebilmemiz için bu kadar sessiz kalmamızın kurucu değerlerimizin ruhuna aykırı olduğunu Bilmemiz gerekiyor

kamil0920

Hayır efendim. Sizin öneriniz tanıdık ki biz bu ideolojiyi "avrasyacılık" olarak biliyoruz.

Çin İran Rusya eksenine girmek paraya altı sıfır eklemekle sonuçlanır. Lada samara için 20 yıl çalışmak anlamına da gelir

Devlet köklü diyoruz ama köküne kibrit suyu döktüler.

Biz Arap degiliz, olmadık. Ama 20 yıllık politika mabadını taşa silen adamlara çevirdi bizi.

İhvan bitti..
Rabia yalan oldu..
Siyasal İslam duvara çarptı.

Cumhuriyet yıkılmaz.

Cücük beyinlerle bu mümkün değil.

O zaman "mekanın sahibi' geri gelecek

Bu da kucakta oturmadan batı projeksiyonuna geri dönüş demek. İhanet eden bedel ödeyecek.

Bugün Dünya'da olanlara karşı umursamaz olursak Bu hastalık ileriki safhalarda kendi milletimize karşı kendi insanımıza karşı aynı şekilde cereyan gösterir o zaman da maalesef insanlığımızı kaybederiz ülkemiz olmaz

Geri