İsrail Başbakanı Netanyahu Zehirlendi Tedavi Altında

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Himm..... Savundugumdan değil... zamanında Yahudilere de soykırım politikaları uygulanmıştı insan ne ekerse onu biçer
Ayrıca PKK kalmadı ya artık bitti sen kendine başka bir savunma mekanizması gelistir

ALLAH rızası için yahudilerle ilgili iyi olduklarını belirtme, onların hangi amaç uğruna bunu yaptıklarını gör artık. Açık açık söylüyorlar yahu

Ayrıca 30 pkklı terörist silah yaktı diye terör bitti deme.pkk nın kaç kolu var bilmiyonmu
Bebek,sivil,asker vs şehit edenleri de destekler nitelikte konuşma artık yahu.

Elimizde bir vatanımız var, vatan giderse ne sen kalır, ne ailen kalır nede biz kalırız. Anla artık

İyi ki savunmadigimi belirtmişim kjkjkh neyse şevbaş sana

İyi ki savunmadigimi belirtmişim kjkjkh neyse şevbaş sana
Belirttin ama koca bir cümle içerisinde tersini belirttin.

Ben kürt düşmanı değilim yanlış anlama, sadece pkk bölücülerinin düşmanıyım. Benim arkadaşlarımın çoğu kürt. Kardeş gibiyiz. Onlarda vatan sevdalısı

Adamın yarın mahkemesi vardı. Mahkemeye 1 gün kala zehirlenme haberi gelmesi filan..
Mahkeme konusu ise yolsuzluk yaptığına dair suçlamalar. Yaklaşık 5 yıldır var olan soruşturmada yargılama sürekli erteleniyor. Bu defa da zehirlenme numarası yaptığı ileri sürülüyor. Yapar mı? Olabilir, beklenir bundan... Muhtemelen domuz gibi sağlıklıdır. Bu arada 2 ay sonraya ertelendi mahkemesi...

Himm..... Savundugumdan değil... zamanında Yahudilere de soykırım politikaları uygulanmıştı insan ne ekerse onu biçer
Ayrıca PKK kalmadı ya artık bitti sen kendine başka bir savunma mekanizması gelistir
Yahudilere soykırım yaptığı iddia edilen Hitler'in yazdığı Kavgam ismi kitabı okumanı tavsiye ederim. Hitler'in yaptığını elbet Tasvip etmiyoruz ama yahudilerinin yaptıklarının da buna zemin hazırladığı kesinlikle doğrudur. Bu Yahudi denen varlıklar kendi uydurdukları bir din üzerine yürüdüklerini iddia ediyorlar. Ve onları lanetleyenleri hiçbir şekilde yadırgamıyorum, asıl yadırganması gerekenler onları hala insan olarak değerlendirenler.

Geri