İsrail Başbakanı Netanyahu Zehirlendi Tedavi Altında

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
FwwdKFI.md.jpg

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun tükettiği bozuk gıda nedeniyle zehirlendiği ve tedavi altına alındığı öğrenildi. İsrail Başbakanlık Ofisi, bağırsak iltihabı geçirdiği tespit edilen Netanyahu'nun doktoru tarafından evinde muayene edildiğini açıkladı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, tükettiği bozuk gıda nedeniyle bağırsak iltihabı geçirdiği ve tedavi altına alındığı bildirildi.

İsrail Başbakanlık Ofisi, Netanyahu'nun Batı Kudüs'te bulunan Hadassah Hastanesi İç Hastalıklar Bölümü Direktörü Prof. Alon Hershko tarafından evinde muayene edildiğini açıkladı.

Tükettiği bozuk gıda nedeniyle bağırsak iltihabı geçirdiği tespit edilen Netanyahu'nun gece boyunca kendisini iyi hissetmediği belirtilerek doktorların talimatları doğrultusunda 3 gün istirahat edeceği aktarıldı.

Netanyahu'nun durumunun iyi olduğu ileri sürülerek dehidratasyon (vücuttaki sıvı eksikliği) nedeniyle intravenöz sıvı tedavisi (damardan sıvı verilmesi işlemi) gördüğü aktarıldı.

Başbakan Netanyahu'nun rahatsızlığının duyulmasının ardından İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, X hesabından, "İsrail halkı, ülke ve güvenlik için birlikte yaptığımız tüm iyi şeyleri, her cephede cesaretle ve kararlılıkla sürdürmen için sana ihtiyacımız var." ifadelerinin kullanıldığı bir paylaşım yaptı.

KAYNAK

Eğer ki iyileşir de bu başına gelenden dolayı asla "Neden yahu?" demesin.
İşte Allahu teala başına musibetler örüyor.

Geber pislik.

Geberse n'olacak? O değil bir başkası... Yahuda toplumu kim ve nefretle büyüş intikam yemini etmiş bir ırk geçmişin acısını herkesten ve herşeyden çıkarmaya And icmisler

Hahha ülkeyi birleştiren tek adam bu netanyahu. Herkes nefret ediyo kendisinden

Allah belasini veriyor mu? Bu saatten sonra verse ne degisecek bilemiyoruz. Yani surekli dini yonden muhabbetini yapmak istemiyorum ama adam ölürse efsanelerde anlatilan israilogullari ile savas ve buyuk islam sancagi kurulmasi , tum islam devletlerinin o sancak altinda birlesmesi pek mumkun gozukmuyor. Bizim ülke kadar diger arap ulkelerinin umurunda degil. Yani neden olsun zaten.
Ben yalnizca ölen masum cocuklara uzuluyorum.
ancak;
Dunyanin yaratilisindan itibaren belirlenmis bir savas ve dusman efsaneleri yazilip benimsendigi icin sanirim bir muddet daha savas surecek. Bakalim...
Umarim butun ihale mehdi'ye kalmaz. Yoksa "ulan cok ters zamanda geldim sanirim" olacaktir.
Adami da pisman edecekler.
"E hani saflar sklasmamis bu ne boyle heeey!
Islam ulkeleri aloooo! , duyuyonuz mu?
Olm bu ummetin hali ne lan!"

Tümden hepsi geberse keşke

Geberirse ilk üzülen pkk ve yandaşları olur

abimler yahudiler de kendilerinden olmayanlar için aynı düşüncelere sahipler
aslında içinde bulunduğumuz durum aynı
bizden olmayanı kötülüyor ve her zaman kötülüğünü istiyoruz

ben pek dinci değil devletçiyim
ülkeme zarar veren her türlü unsurun etkisiz hale getirilmesini isterim
kendi ülkemi tamamıyla garanti altına aldıktan sonra başkaları için endişelenebilirim

uzaklarda benim dinimden olmayan biri hastalanmışsa geçmiş olsun derim
bu trump da olsa netanyahu da olsa beşar esad da olsa prens selman da olsa böyle yani

Katliam yapan ve savunan tüm yahudiler

Ve sözde kutsal planlarının uşaklarından olan pkklılar
Himm..... Savundugumdan değil... zamanında Yahudilere de soykırım politikaları uygulanmıştı insan ne ekerse onu biçer
Ayrıca PKK kalmadı ya artık bitti sen kendine başka bir savunma mekanizması gelistir

Geri