ıspanak kilo aldırır mı?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
ıspanak kilo aldırır mı - ıspanak kilo yapar mı - hakkında bilgiler..

Merhaba sevgili. Forum üyeleri.. ıspanak kilo aldırır mı diye bir çok soru sorulduğunu diyetçi arkadaşlardan biliyoruz. yapılan araştırmalara göre. ıspanak kilo aldırmaz fakat tabi yumurtasız yağsız tuzsuz yemek şartıyla. kilo bile verdirttiği söyleniyor.. Fakat söylenen açıklamalara göre kemik erimesi yaptığı açıklanmıştır..

Ispanak sindirimi kolaylaştırır. Bu da kilo vermeye etki eder. Ayrıca ıspanağın idrar söktürücü etkisi de vardır.

Ispanağın içerisinde bulunan thylakoids maddesi yağın sindirilmesini yavaşlatıp tokluk hissi sağlar. Bu sayede tek başına ya da başka gıdalarla tüketildiğinde ıspanak çok daha küçük porsiyonlarla doymayı sağlıyor. Bu da kilolardan kurtulmada önemli bir etkendir.

İspanak zayıflatmaz heralde yaa niye yazıflatsın :)

Benimde aklıma kaba sakal geliyor :)

Yeşil sebzeler dozunda ve doğru tüketildiğinde zayıflatır. :)

Yanında yediklerimiz önemli. Kilo vermek için mucize bir şey değil tabii.

ıspanak kilo yapar mı, ıspanak kilo aldırır mı, ıspanak şişmanlatır mı, ıspanak zayıflatır mı, ıspanak faydalı mı,

İçerisinde şeker ve karbonhidrat bulunmadığı için kilo aldırmaz. Her gün bir porsiyon tüketilmesi faydalıdır. Temel Reis gibi :p

Ben pastasını yapıyorum çok güzel oluyor ama kilo yapar :p

Bende sevmiyorum hiç iç açıcı diil ıspanak birde pirasaa ^-^

İsterse tek kilo verdiren yiyecek olsun asla yemem o kadar diyorum :D

yoğurtlu ıspanak veya yumurtalı güzel olur
ben aldırmaz diyorum sadece ve tuzsuz yenildiğinde

ıspanak kilo aldırır mı - ıspanak kilo yapar mı - hakkında bilgiler..

Merhaba sevgili. Forum üyeleri.. ıspanak kilo aldırır mı diye bir çok soru sorulduğunu diyetçi arkadaşlardan biliyoruz. yapılan araştırmalara göre. ıspanak kilo aldırmaz fakat tabi yumurtasız yağsız tuzsuz yemek şartıyla. kilo bile verdirttiği söyleniyor.. Fakat söylenen açıklamalara göre kemik erimesi yaptığı açıklanmıştır..

yağsız tuzsuz tadı mı olur, saman yerim daha iyi :D

Geri