Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
[YOUTUBE]kjqZbNe9hT4[/YOUTUBE]

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

galyan degil millet sacmaligi gorsun ve ona biat edenler nasil sirk kostugunu anlasin diye zamanimi ayirdim lakin sana degil bundan sonra okuyacaklara cevap olsun diye
Ben din düşmanı değil din tüccarların düşmanıyım 7 defa hacca gittim aha dayıya sor..
Aidiyetin en büyük sakıncası budur. Hata mensup olduğunuz taraftaysa, kutsiyet atfedilmişse, karşı çıkamazsınız.
Hiçbir birincil kaynak sunulamamış. Mevlana toplumda belli bir saygınlığa sahip olabilir lakin dini anlaşmazlıklarda belirleyici olamaz.
Hz.Muhammed'in ifadesinde, yanımda olmanız evla ama dünya ile uğraşmanız da gerek anlamı var.
Videoda geçen 150 yıllık garantörlüğün kaynağı neresi?
Muârız
Aidiyetin en büyük sakıncası budur. Hata mensup olduğunuz taraftaysa, kutsiyet atfedilmişse, karşı çıkamazsınız.
Hiçbir birincil kaynak sunulamamış. Mevlana toplumda belli bir saygınlığa sahip olabilir lakin dini anlaşmazlıklarda belirleyici olamaz.
Hz.Muhammed'in ifadesinde, yanımda olmanız evla ama dünya ile uğraşmanız da gerek anlamı var.
Videoda geçen 150 yıllık garantörlüğün kaynağı neresi?
Muârız
adam seyhini ilah gibi anlatiyor bunu paylasmak kimi rahatsiz ediyor insanlar gercek yuzlerini gorsun biraz konularim bazi sahislarin kemigine dayaniyor ondan olmali yoksa burda iftira atmiyoruz videodan oturu herkes tartisabilir normal bir sekilde
@Jose Chilavert kardeşim bu ülkenin en kan ağlayan yaralarından biri muhalefet olduğumuz şeylere hiç bir şekilde çözüm bulamıyor ve kaçıyor olmamız Yabani arkadaşımızda işin bencesinden yakalayıp bu yobazları görün diyor ama aslında dinimiz şöyle bir dindir diye iyi olan tek bir nokta harcadığını görmedim sonradan da din düşmanı değilim maksat göstrmek diyor
@Yabani eğer bir din düşmanı değilsen kötü şeyleri gösterip eleştirmek bunlar yobazdır diyeceğine dinin gerçek manada ne olduğunu işin dolu torafından gösterirsin boş tarafındandan değil
çözümleme yok yaraya merhem olmak yok insanlara güzel bir İslam aşılamak yok ama bunlar bunlar yobazdır bu şekilde mi doğrualr anlatılır ?
bir öğretmen olsan bir çocuğa bir şey öğretirken önce sopayla dövüp sonra hadi bakalım şimdi öğrenin demeye benziyor senin yaptığın
ben onlari yobaz olarak gostermiyorum cemaatlerin insanlara ogrettigi yanlislari ve yetistirdikleri tiplerin ne kadar tehlikeli oldugunu gosteriyorum benim dememle din ogrenilmez akli basinda olan herkes allah ile arasina refakatcileri seyhleri bilmem neleri koymaz kendisi ogrenir iyiyi dogruyu yanlisi bu kesimler bir tek kendini temiz musluman olarak biliyor geride kalan kisilere murted musrik hatta kafir olarak tanimliyor paylasimlarim genelikle islama zarar veren ve insanlari somuren dini ideolojilere karsidir.
Birisi zıpladı hemen ardından siz zıpladınız bu yetmez mi?
Sen bunu paylaştığına görei burada bunlara inanan kişiler görmüş olmalısın değil mi?
Bu arada bu adama veya bu adamlara inanan birini mi gördün? Kime anlatıyorsun?
Gerçek yüzlerini görecekmişiz. Bir tek sen görüyorsun değil mi?
Senin yaptığın şeyi sakıncalı bulmuyorum. Yaptığın şeydeki amacı sakıncalı buluyorum.
Senin amacın hurafe olan inançları, sanki İslam diniymiş gibi yayınlamak ve İslam dinini kötü göstermek.
Anladın mı? Geçti mi filtreden?
Birisi zıpladı hemen ardından siz zıpladınız bu yetmez mi?