ismail89

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
jskzks konusu yokmuş. nasıl olmaz?
bana açmak nasip oldu, herkese nasip olmaz... :d

melnur'un şapşiği, forumun muamezekar jönü kdjdj vergi levhasını ortaya koyabilen bir delikanlı, bazen anlayışlı bir abi, bazen yıllanmış bir çınar, bir bilge, bazen uslanmaz bir romantik... lfkd muhakkak her konuda bir hikayesi olan rönesans tabloları gibi bir profil çizen üye... işte ismailseksendokuz. asla kabalaştığına şahit olmadım, itiraf edin hepiniz içten içe sempatik bulup gülüyorsunuz djdjs
bakın müzik zevki cidden güzel, şakasız.

inCollage_20210926_125404033.jpg

aegish... tabiriyle her türlü günahkar ortamın yan rolü.

E ben bu abiyi münir özkul gibi sanıyordum adamın içinden gazozcu coşkun çıktı Sjsjsjsj konu başlıklarına bakarsan :d

Son yorumum.
Renkli ve kendine has tarzı ile aramızda. Herşey gönlünce olsun diyerek konudan çıkıyorum.

Sevgili Larien'in dediği gibi içten içe sempatik bulduğum biri... Siyasi yönü nedeniyle tam böyle öfkeyle dalacak konuma gelseniz bile öyle mesajlar atıyor ki gülüyorsun ister istemez... Güldürüyor mesajlari, ciddi bir şey yazsa bile gülüyorum, arada bir uğraşmayı da seviyorum ve gerçekten kırıcı biri değil ne söylense de aynı sakinlikle cevap veriyor, çok değişik kafa... Hikayeleri aşırı bayiyor ama beni, okumaya başlıyorum hep kopuyorum hikayeden. Bir cümle ile anlatılacak şeyi o kadar dallandiriyor ki...
Her renk var işte forumda, o da renklendirenlerden biri.

Ben en çok imam miydi neydi kizini başörtüsüz görüp çok beğenip ama başkasına söz verdiği için yan gözle bakamamasına gülmüstüm sklj

Kalmış makarnaya su döküp mü corba yapıyordu yoksa az kalmış corba suyuyla mı makarna yapıyordu.. tam hatırlayamadım...
Değişik şeyler deniyor evde.. Ev halkının sağlık durumu söz konusu.... endişeliyim.......

Kalmış makarnaya su döküp mü corba yapıyordu yoksa az kalmış corba suyuyla mı makarna yapıyordu.. tam hatırlayamadım...
Değişik şeyler deniyor evde.. Ev halkının sağlık durumu söz konusu.... endişeliyim.......
Onu unutmusum bak. Akşamdan kalan yenmiş yemeğin suyu ile makarna yapıyordu. Tutumlu çocuk…

blade runner'ın orijinal versiyonunda tyrell şirketinin insansı replikantlar için kullandığı slogan "more human than human" idi, yani "insandan daha insan". bu arkadaşın forumda çizdiği personaya bakınca iha'cı damadın gizlice yürüttüğü bir proje kapsamında "malum kişiden daha malum kişi" sloganıyla üretilmiş bir replikant olma ihtimalini düşünüyorum. benim nazarımda bir insanın -hele ki göze sokuyorsa- politik duruşu çok önemlidir ve zaten olması gerektiği gibi seviyeli biri olması onu sempatik yapmaz. belki gündelik hayatında daha anlaşılabilir biridir ama forumdaki ismail89'a yok ben almayayım diyorum, hayatta başarılar diliyorum.

Forumun tek profesyonel troll kişisi olur kendisi, zevkle ve keyifle takip ediyorum. Hükümetin ölümcül savunucusu kimliği ile herkesi kekliyor.
Bu adamın dinlediği müzikleri görünce AKP'li birisi olmadığını anlamak mümkün :) yazdıkları ile hiç doğru orantılı müzik dinlemiyor.
Evet arkadaşlar müzik bir insanı analiz etme konusunda büyük ipuçları verir.
Birkaç gündür yokluğu dikkatimi çekiyor, ey berber İsmail neredesin 89 kod adlı troll kardeşim.
Hafifçe çapkınlık da var ha, gözümden kaçtı sanma sakın. Arada yanlama yanlama yapıyorsun inceden, her şey gönlünce olsun diyelim ve gidelim.

Hem İsmail hem 89. Kıl oluyorum bu arkadaşa yeni kullanıcı lazım.

hani konularda hep kendi yasamis oldugu seyi anlatip ornek gosteriyo ya? iste o cok keyifli. islak kek esliginde guzel gidiyo yorumlarini okumak. bence bu adamin normal hali komik. dogal hali boyle.

Görülmüyor bayadır.

Geri