İsmail YK

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Bu adamın araştırılması lâzım, adam resmen yaşlanmıyor. 2010'dan önceki yıllarda çıkardığı albümler bomba gibiydi, artık eskisi gibi görmüyorum.

Cokta akilli secimler yapiyor sarkilar konusunda. Facebook'un populer oldugu donemler Facebook sarkisi gibi. Her sarkisi ayri patlamistir ustelik sappur suppur sarkisinin peynir reklami var. Yada 90 60 90 sarkisi miydi o :emoji_thinking:

Gerçek bir sanatcı
adam klarnet piyano saz keman akliniza gelebilecek tüm aletleri profesyonelce calabiliyor üfleyebiliyor

Zamanında İsmail YK dinleyenlere keko derlerdi. Şimdi adam yenilerin yanında epeyce elit kaldı.

Yüksek sesle SEN HİÇ AŞIK OLDUN MU KANKA şarkısını dinlemenin keyfi...

C. Sinan Sağıroğlu'na göre en büyük sanatçıdır, hem albümleri çok satmıştır hem de sabah programına çıkmıştır.

Bir an hatırlıyorum bir ödül töreni gecesinde. En iyi çıkış yapan sanatçıyı mı ne almıştı, tam hatırlayamadım. Sahneye çıktığında kimse alkışlamadı, bu nasıl bir kibir ya da kin:d İsmail yk özellikle dinlediğim biri değil ama bana göre sanatçı tanımına uygun. Tüketilebilir içerikler seçmesine rağmen. Enstrüman yeteneği takdire şayan. Sesi de güzel.
Neyse bu ödül töreninde rica ile karışık çok tatlı bir sitem etmişti salondakilere. Youtube’da videosu vardır. İsmail yk övmeye gelmemiştim ama başarıyı takdir etmeyen ya da kendinden daha vasıflı kişilere kibirli davranan insanlara tilt oluyorum:d Kompleksli bir tavır:d

Bar başında duran kız
Tek başına oturan kız
Bir bana bakar mısınız?
Oldukça nazlısınız

Çok gomik nakaratları var..dd

@Larien of şekerim benimm, sizi kıtlarım yeriiim :emoji_laughing: :emoji_laughing: ^33

Babası bizim sokakta oturuyordu arada geliyorlardı ziyarete güzel günlerdi

üzerinden yıllar yıllar geçti, uzun zamandır ne kendisi ne şarkıları denk geldi ama hala şarkılarını ezbere biliyoruz. evet, hepimiz dinledik.

Sevmedim sevmiyorum

İsmail YK yorumu yaparken aklıma Cankan geldi..

Yaranamadım yavrum yaranamadım :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing:

yıl 2004. lise son.... fırıncının torunu ile flörtleşiyoruz. çapkın laz meğerse mahalledeki kızları sıraya dizmiş. bunu öğreniyorum ve bir daha görüşmek istemediğimi söyleyip kapatıyorum..... beş dakika sonra geri aranıyorum. telefonun ucundan gelen ses: ‘neredesin? beni unutsun demişsin. neredesin? bunu sen diyemezsin' diyor..... o ses, ismayil yeka... kssjs ne zaman ismail yk ile ilgili bir şey okusam, görsem aklıma hep o an gelir.

Biz burdan bir sağ bir sol kafa yapan Grup Laçin “ Haydi Güzelim Şeker Ezelim” e kadar gideriz..d

Geri