Aaa okudun muuu?Gökçen mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aaa okudun muuu?Gökçen mi
Tamamını bitiremedim yarısına kadar okumuştum bir ara bitirecem hepsini fjskfkskdkAaa okudun muuu?
Mutlaka bitirmeni tavsiye ederim, ve bitirdikten sonra Bülbül Kapanına başlamalısın canım.Tamamını bitiremedim yarısına kadar okumuştum bir ara bitirecem hepsini fjskfkskdk
Okuyayım bu hafta o zamannnMutlaka bitirmeni tavsiye ederim, ve bitirdikten sonra Bülbül Kapanına başlamalısın canım.
Çünküüü o kadar güzel kii..
Ve ufak bir spoi; Gökçen'in sonu Bülbül'de bitiyor aslında..
Ayşegül tam olarak ben, bahtsızlığı benimle aynı seviye xkskpssklslsşOkuyayım bu hafta o zamannn
Herkesin sevdiceği varken Ayşegül'ün olmaması peki çok üzücü fjskfkskdk
Ben de kendime benzetiyordum fjskfkskdkAyşegül tam olarak ben, bahtsızlığı benimle aynı seviye xkskpssklslsş
Emek deme ya, ağlarım..Ben de kendime benzetiyordum fjskfkskdk
Ben Emekle Ayşegül'ü yakıştırıyordum en başından beri
Bir konuşmasında gerçek hayatta da şehitlerimiz oluyor o yüzden demişti diye hatırlıyorum o bölümde kesin çok ağlayacağımEmek deme ya, ağlarım..
Masum çocuğum, Lore neden öldürdün ki onu..
Ağlamaktan okuyamayıp kitaba ara vermiştim..Bir konuşmasında gerçek hayatta da şehitlerimiz oluyor o yüzden demişti diye hatırlıyorum o bölümde kesin çok ağlayacağım
O kitabın başında neredeyse full ağlıyordum Gökçenlerin babalarıyla olan anıları duygusal geliyordu bana o yüzden hep gece okudumAğlamaktan okuyamayıp kitaba ara vermiştim..
Zaten kitabın her detayı çok duygusal, sen Bülbül'de daha çok ağlarsın ben öyle olmuştum..O kitabın başında neredeyse full ağlıyordum Gökçenlerin babalarıyla olan anıları duygusal geliyordu bana o yüzden hep gece okudum
Bunu bitireyim de ona da başlayayım Timur'un hayatı başlı başına çok duygusal kiZaten kitabın her detayı çok duygusal, sen Bülbül'de daha çok ağlarsın ben öyle olmuştum..
Timur'un hayatı ve artı olarak Ahuzar'ın hayatı. İkisi birleşince o kadar ağlatıyor ki.Bunu bitireyim de ona da başlayayım Timur'un hayatı başlı başına çok duygusal kifavorim hep Timur olmuştu
İnstagramda görmüştüm biraz bir şeyler de Ahuzar'ın annesi tam bir pislikmiş Kenan zaten iğrenç kız kardeşini öldürmüşTimur'un hayatı ve artı olarak Ahuzar'ın hayatı. İkisi birleşince o kadar ağlatıyor ki.
Gökçen'in yaşadıkları Ahu'nun yanında az kalıyor o kadar diyim sana..
Yav tüm spoileri yemişsin, o kitaptan nasıl zevk alacaksın yavrum xjsjkhsjakshkaİnstagramda görmüştüm biraz bir şeyler de Ahuzar'ın annesi tam bir pislikmiş Kenan zaten iğrenç kız kardeşini öldürmüş
Adem'in aşkı ama çok güzel değil miiii o da ölmüş sanırım
Evet makineyi de yedim hatta fjskfkskdkYav tüm spoileri yemişsin, o kitaptan nasıl zevk alacaksın yavrum xjsjkhsjakshka
Sus sus XKXLDKPDKŞSKSDJXJDNXNEvet makineyi de yedim hatta fjskfkskdk