İsmail YK

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Tamamını bitiremedim yarısına kadar okumuştum bir ara bitirecem hepsini fjskfkskdk
Mutlaka bitirmeni tavsiye ederim, ve bitirdikten sonra Bülbül Kapanına başlamalısın canım.
Çünküüü o kadar güzel kii..
Ve ufak bir spoi; Gökçen'in sonu Bülbül'de bitiyor aslında..

Mutlaka bitirmeni tavsiye ederim, ve bitirdikten sonra Bülbül Kapanına başlamalısın canım.
Çünküüü o kadar güzel kii..
Ve ufak bir spoi; Gökçen'in sonu Bülbül'de bitiyor aslında..
Okuyayım bu hafta o zamannn
Herkesin sevdiceği varken Ayşegül'ün olmaması peki çok üzücü fjskfkskdk

Emek deme ya, ağlarım..
Masum çocuğum, Lore neden öldürdün ki onu..
Bir konuşmasında gerçek hayatta da şehitlerimiz oluyor o yüzden demişti diye hatırlıyorum o bölümde kesin çok ağlayacağım

O kitabın başında neredeyse full ağlıyordum Gökçenlerin babalarıyla olan anıları duygusal geliyordu bana o yüzden hep gece okudum
Zaten kitabın her detayı çok duygusal, sen Bülbül'de daha çok ağlarsın ben öyle olmuştum..

Zaten kitabın her detayı çok duygusal, sen Bülbül'de daha çok ağlarsın ben öyle olmuştum..
Bunu bitireyim de ona da başlayayım Timur'un hayatı başlı başına çok duygusal ki :( favorim hep Timur olmuştu

Bunu bitireyim de ona da başlayayım Timur'un hayatı başlı başına çok duygusal ki :( favorim hep Timur olmuştu
Timur'un hayatı ve artı olarak Ahuzar'ın hayatı. İkisi birleşince o kadar ağlatıyor ki.
Gökçen'in yaşadıkları Ahu'nun yanında az kalıyor o kadar diyim sana..

Timur'un hayatı ve artı olarak Ahuzar'ın hayatı. İkisi birleşince o kadar ağlatıyor ki.
Gökçen'in yaşadıkları Ahu'nun yanında az kalıyor o kadar diyim sana..
İnstagramda görmüştüm biraz bir şeyler de Ahuzar'ın annesi tam bir pislikmiş Kenan zaten iğrenç kız kardeşini öldürmüş
Adem'in aşkı ama çok güzel değil miiii o da ölmüş sanırım

İnstagramda görmüştüm biraz bir şeyler de Ahuzar'ın annesi tam bir pislikmiş Kenan zaten iğrenç kız kardeşini öldürmüş
Adem'in aşkı ama çok güzel değil miiii o da ölmüş sanırım
Yav tüm spoileri yemişsin, o kitaptan nasıl zevk alacaksın yavrum xjsjkhsjakshka

Geri