İsmail Kartal: "Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş"

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çıldırdı, şampiyon yapıp tarihe geçecek.
Liverpool bir araştırma yapmış, bakmış en çok puan toplayan Müslüman teknik direktör İsmail Eagle çıkmış.

Kılop sonrası teklif yapmaya hazırlanıyorlarmış.

Net bir bilgidir, goygoy değil.

images (11).jpeg

umutlandırıp üzeceğiz. şöyle eğleneceğiz.

İşte duymak istediğim cümleler...
Fenerbahçe'nin gücünü herkes görsün ve yok öyle 90. dakikada penaltı ile puan kaybetti diye şampiyon olmayacak baskısı yapanlara boyun eğmek!!!

19.05.2024 Her koşulda bizimdir!!!
Bu aralar Doğalgaz aşırı pahalı . Fazla yüklenme ;d

3 duble içince kafam yerine geldi daha yeni. Yav şu an bir değerlendirme yaptım. İsmail bu kadar uzun cümle kuramaz bir seferde. Kesin yalan haber a.

Moralim bozuktu,ne güldüm be reis. Arasıra böyle paylaşımlar yapta gülek :D

hayret bizim hoca böyle açıklamalar yapmaz diyordum ki sabah denilen tuvalet kağıdının "... dediği belirtildi" tarzı haberciliğiymiş. ulan adamın mizacına uymuyor bir kere şu cümleler, uydur uydur söyle. sonra olmayınca da adamı bu sefer söylemediği cümleler üzerinden vurmaya başlarlar.

ligde puan farkı 4, geriye 4 maç kaldı ve iki takım birbiriyle oynayacak. ibre galatasaray'dan yana olsa da ortada havlu atılacak bir durum yok. tabii ki son ana kadar kovalanacak o ihtimal.

hayret bizim hoca böyle açıklamalar yapmaz diyordum ki sabah denilen tuvalet kağıdının "... dediği belirtildi" tarzı haberciliğiymiş. ulan adamın mizacına uymuyor bir kere şu cümleler, uydur uydur söyle. sonra olmayınca da adamı bu sefer söylemediği cümleler üzerinden vurmaya başlarlar.

ligde puan farkı 4, geriye 4 maç kaldı ve iki takım birbiriyle oynayacak. ibre galatasaray'dan yana olsa da ortada havlu atılacak bir durum yok. tabii ki son ana kadar kovalanacak o ihtimal.
Fanatik gibi çok sayıda yerde çıkmış ve bu durumda yalanlaması gerekiyor.

Lefty ve tüm fenerliler (ismail kartal hariç) yine hedeflerini büyük koydular. Tarihi boyunca futbolda galatasarayı yenmek dışında bir başarısı olmayan spor kulübü, yine en büyük hedefini galatasarayı yenmek olarak koydu xd küçük kulüp olmak bunu gerektirir, tebrikler fenerbahçe.
Sıradan bir galibiyetten bahsetmiyoruz.:) Sizi 19.05 tarihinde kendi sahanızda yenmenin keyfi çok başka olacak ve bu fırsatı değerlendireceğimizden hiç kuşkunuz olmasın!!!

o kadar dalga geçiyoruz ki, allah bizi bir kereliğine sizden elimi çekiyorum diye cezalandırsa da fenerbahçe aşırı yanlışlıkla şampiyon olsa lefty’i nasıl tutacağımızı asla kestiremiyorum… fenerbahçe şampiyon olursa foruma girmem herhalde bir süre çünkü lefty’nin desteklediği bir şeyin kazanması hiç hayra alamet değil. dışarda da kaskla falan dolanırım. bütün kem gözlü tanıdıklarımla helalleşirim. dilencileri geri çevirmem. gültekin uysal’dan özür dilerim. ferman akgül’ü affederim. yılan yengeme yılan demeyi bırakırım ve daha bir sürü şey…

o kadar dalga geçiyoruz ki, allah bizi bir kereliğine sizden elimi çekiyorum diye cezalandırsa da fenerbahçe aşırı yanlışlıkla şampiyon olsa lefty’i nasıl tutacağımızı asla kestiremiyorum… fenerbahçe şampiyon olursa foruma girmem herhalde bir süre çünkü lefty’nin desteklediği bir şeyin kazanması hiç hayra alamet değil. dışarda da kaskla falan dolanırım. bütün kem gözlü tanıdıklarımla helalleşirim. dilencileri geri çevirmem. gültekin uysal’dan özür dilerim. ferman akgül’ü affederim. yılan yengeme yılan demeyi bırakırım ve daha bir sürü şey…
Hazır ol @Melodram cığım, sizi kendi sahanızda yeneceğiz ancak şampiyonluk konusunda söz veremem.:(

Fanatik gibi çok sayıda yerde çıkmış ve bu durumda yalanlaması gerekiyor.

hangi birini yalanlasınlar lefty hanım, adamların bütün işi spekülasyon yaratmak. genelde daha kişisel ve kamuoyunu rahatsız eden uydurma haberlere yalanlama yayınlanıyor. ayrıca 19 mayıs'ta takımda major bir eksiklik olmazsa -ki gs maçından önce takımın en önemli parçası olan fred'i nasıl cezalı duruma düşürdüklerini biliyoruz- göreceğiz bakalım kim kazanacak. bu takımın şampiyon olma ihtimalini hala çok güçlü görüyorum.

Tam bir küçük takım… hedefe giden yolunuzda başarılar… hahahahah
Sizin ne hedefiniz var? Tek hedefiniz bizim derbiye kadar puan kaybetmemiz ve böylece şampiyon olmanız yoksa eşit puanlarla gelsek bizi yenemeyeceğinizi gayet iyi biliyorsunuz.:)

Süper Kupa'yı da biz sizde hediye ettik yoksa onu da alamazdınız ve normalde böyle durumlarda kutlama yapılmaz çünkü takımın biri sahadan çekilince, kupa kazanmış olunmuyor ve kural gereği size veriliyor. Yapılan açıklamalarda gördük ki iki kutlama yapacakmışsınız, o zaman biz de sizi 19 Mayıs^ta kendi sahanızda yenip kutlama hediyesi verelim de boşa gitmesin.:)

Bu hedef öyle sıradan bir hedef değil!!!

Geri