İsmail Kartal: "Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş"

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İsmail Kartal'dan futbolcularına şampiyonluk motivasyonu: "Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş"

Süper Lig şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın 4 puan gerisinde olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, bitime 4 hafta kala öğrencileriyle bir motivasyon toplantısı yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı toplantıda "Rakibimiz, ‘Mayıslar bizimdir’ diyor. Ancak bu mayıs bizim olacak. Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş. Onlar kaybedecek biz de kalan dört maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız. Buna inanmayanın burada işi yok.” diye konuştu.

Kadıköy'de oynanan derbide Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe, üç günlük iznin ardından Samandıra'da Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. İdman öncesinde ise teknik direktör İsmail Kartal, öğrencileriyle bir motivasyon toplantısı yaptı.

Ligin son virajında kayıp yaşamak istemediğinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, kalan maçları kazanıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerinin bir kez daha altını kalın kalemle çizdi.

İsmail Kartal'ın yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

"Hafta sonu güzel bir galibiyet aldık. Ligin artık son 4 haftası. Kesinlikle kayıp istemiyorum. Rakibimiz, 'Mayıslar bizimdir' diyor. Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş.

Bu mayıs bizim olacak. Onlar puan kaybedecek biz de kalan dört maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız.

Çünkü bu ligin en iyi takımı biziz. Ben buna inanıyorum. Buna inanmayanın burada işi yok." (Sabah)

Kaynak

0

İşte duymak istediğim cümleler...
Fenerbahçe'nin gücünü herkes görsün ve yok öyle 90. dakikada penaltı ile puan kaybetti diye şampiyon olmayacak baskısı yapanlara boyun eğmek!!!

19.05.2024 Her koşulda bizimdir!!!

@Relativista,
Taraftar olarak tam destek lütfen!!!
Sevgili Lefty ben elimden geleni yaptım taraftarı olarak maçları takip ettim, yenilsekte, yensekte burada tüm kurşunlara göğüs gerip, sizleride sağlı, sollu gelen tüm kroşelerden korumaya çalıştım. Yeri geldi yerildim, yeri geldim yerlere serilip ezildim ve yeri geldi övüldüm ama sonuç...
Umarım dediği gibi olur mayıslar Tüm Fenerbahçe' nin olur ha ama benim olmasın ya çok kutlama var ardı arkası kesilmiyor hediye almaktan iflahım kurudu lütfen ben hariç kimin olursa olsun şu mayıslar ve lütfen erkolar merkolar kapatılacağına mayıslar kapatılsın ve Fenerbahçemiz Şampiyon olsun jklsdkfsld

#mayislarkapatilsin
#mayislarfenerinolsun

Sevgili Lefty ben elimden geleni yaptım taraftarı olarak maçları takip ettim, yenilsekte, yensekte burada tüm kurşunlara göğüs gerip, sizleride sağlı, sollu gelen tüm kroşelerden korumaya çalıştım. Yeri geldi yerildim, yeri geldim yerlere serilip ezildim ve yeri geldi övüldüm ama sonuç...
Umarım dediği gibi olur mayıslar Tüm Fenerbahçe' nin olur ha ama benim olmasın ya çok kutlama var ardı arkası kesilmiyor hediye almaktan iflahım kurudu lütfen ben hariç kimin olursa olsun şu mayıslar ve lütfen erkolar merkolar kapatılacağına mayıslar kapatılsın ve Fenerbahçemiz Şampiyon olsun jklsdkfsld

#mayislarkapatilsin
#mayislarfenerinolsun
Sivasspor maçından umutluyum fakat bir terslik olur da şampiyon olamasak da derbiyi alacağımızı biliyorum, bu da Galatasaray için yıkım olacaktır.

Sivasspor maçından umutluyum fakat bir terslik olur da şampiyon olamasak da derbiyi alacağımızı biliyorum, bu da Galatasaray için yıkım olacaktır.
İnan sendeki şu inanç, her olumsuzluğa rağmen ileriye pozitif bakma dürtüsü İsmail hoca da olsaydı mayıslar çoktan bizimdi, cidden bak.

Seni mi yapsak teknik direktör ne yapsak. Valla ben umutluyum.

Sıkmayın canınızı arkadaşlar 2099daki mayısta şampiyonsunuz kesin ama görmeniz için azraili ikna etmeniz gerek.
Fenerlisiniz onu da yaparsınız xd

Hakkaten ha ya öyle zannediyorsa, orada onları yenince kupa verecekler sanıyor olabilir. İnanırım bak.

Hakkaten ha ya öyle zannediyorsa, orada onları yenince kupa verecekler sanıyor olabilir. İnanırım bak.
Şampiyonluk yarışından kopmuş havasına girersek maçlara çıkmanın da anlamlı kalmaz çünkü Galatasaray her maçı kazanacak düşüncesi ile futbolcuları motive edemez ve tabii ki bu durumun garantisi de yok. Biz bir penaltı ile puan kaybettik, onlar da kaybedebilir. Bu sebeple bu şekilde konuşma yapması çok doğru bir strateji.

Yılmıyor, pes etmiyor, ışığı göreceğine sonuna kadar inanıyordu...
Çünkü o alışıktı, yıllarca buna talimliydi, sonunu bilsede, çukurlara düşsede, yolu karanlık olsada aldırmıyordu, ne kaybedecekti ki, ha bu mayıs, ha başka mayıs yolun sonu belli, tünelin ucu zifiri ama Lefty hep inançlı, daima hırslı ve usanmak bilmeyen gerçek bir Fenerbahçeli... jkjkldfgjkd

Lefty ve tüm fenerliler (ismail kartal hariç) yine hedeflerini büyük koydular. Tarihi boyunca futbolda galatasarayı yenmek dışında bir başarısı olmayan spor kulübü, yine en büyük hedefini galatasarayı yenmek olarak koydu xd küçük kulüp olmak bunu gerektirir, tebrikler fenerbahçe.

Geri