İşler tersine dönmeye başlayınca.

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
İran'da Halk kendisine ve devletine yapılmak istenenin farkına vardı, sirk maymunları muz bahçesine dalmak için oyunlarının anlaşılmasının ardından şimdi ne yapabilme amacı taşıyorlar sizce?

İran'da sirk maymunları mı varmış muz bahçesine dadanan. İran'da maymun ne arasın be kamil abim sende.

Burada şunu unutmamak gerekiyor ülkeler için istihbarat çok önemli. Buradan bize çıkacak dersler de var elbet. İran'daki halk olaylarının çoğunda yabancı ajansların istihbarat elemanlarının neler yaptığının farkına varmış olmalarına rağmen hala içlerinde birçoğu olduğunu biliyorlar. Mertlik demiyorum dikkat edin insanlıktan nasibini almamış olan siyonist akıl ve Amerikan emperyalizmi Maalesef tuzaklarını çok açık kuruyorlar. Orada da Güya açık görüşlü ama beyinsiz takımı çok olduğu için provokasyonlara çabuk inanabiliyorlar. Umut ederim oradaki akil insanlar olayların iç yüzünü halka tam olarak anlatmayı başarılar ve birlik beraberlik sağlanır.

Bazı şeylerin farkına varan bir millet birlik ve beraber olmanın tek vücut hareket etmenin önemini çok daha iyi kavrar ve sağlam adımlar atar.

Hadi İsterseniz buradan biraz da Osmanlı'nın son dönemindeki olaylarla ilgili bir Beyin Fırtınası yapalım Var mısınız?

Sizce bu olaylar Osmanlı'nın son dönemindeki hangi hareketin Ayak seslerini hatırlatıyor?

Bu hikayedeki Jön Türkler kim olabilir?

Şunu baştan belirteyim de sonra yanlış anlaşılmalar olmasın ..

Jön Türkler, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılma döneminde ortaya çıkan bir grup aydın ve subaydı. Temel amacı, mutlak monarşiyi anayasal monarşiye dönüştürmek ve devleti modernleştirerek kurtarmaktı. Bu çabalarıyla, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolun önemli bir aşamasını oluşturdular.

Son düzenleme:
Yukarıdaki özeti baz alırsak her şey çok güzel olacak diye düşünebilirsiniz, ama hiç de öyle olmayabilir. Hele mesele İran ise. Peki İran'ın siyasi ve mezhepsel kozmopolit yapısı ile nasıl bir sonuç ortaya çıkabilir?

Sizce çıkacak olan sonuç Siyonist ve Emperyalist fikirleri çürütür mü, öldürür mü, güldürür mü?

Şeriat hükümleri ile yönetilirse Eğer milliyetçiliğe İslam dışı olarak bakıyorlar böyle düşünün Lütfen öyle cevap verin..!

Mollalarda zamanında böyle gelmişti.
Bugünün mollaları o dönemin sirk maymunlarımıydı?

Mollalarda zamanında böyle gelmişti.
Bugünün mollaları o dönemin sirk maymunlarımıydı?
Ya sen bu zekayla oralara nasıl gidebildiğin şaşıyorum :)

Oradaki sirk maymunları Karagöz Hacivat oyunları var ya onun perde arkasında oynatanları diyeyim ben sana Belki öyle anlaman daha rahat olur.

Oradaki sirk maymunları Karagöz Hacivat oyunları var ya onun perde arkasında oynatanları diyeyim ben sana Belki öyle anlaman daha rahat olur.
Ağam senin birikimin yanında brnimkisi bir hiç.
Lütfen anlat bize bu Mollalar ne zaman ve nasıl geldiler iktidara?

Ağam senin birikimin yanında brnimkisi bir hiç.
Hahaha bunu gerçekten yüksek lise mezunu yani 3. kattan mezun olan birine mi söylüyorsun. :) Hem benim bildiklerim bir işe yarasaydı Bugün bir hazır beton firmasında Meydancı olup asgari ücretle çalışmazdım.. Lütfen hadi çuvaldızı bana batırıyorsun da İğneyi de kendine biraz düşün ya :)

O zaman şöyle diyeyim, Mollalar da zamanında sirk maymunları sayesinde iktidara geldi. Veya sen anlat nasıl oldu.

Hahaha bunu gerçekten yüksek lise mezunu yani 3. kattan mezun olan birine mi söylüyorsun. :) Hem benim bildiklerim bir işe yarasaydı Bugün bir hazır beton firmasında Meydancı olup asgari ücretle çalışmazdım.. Lütfen hadi çuvaldızı bana batırıyorsun da İğneyi de kendine biraz düşün ya :)
Noldu ağam bekçilikten kovuldun mu?

O zaman şöyle diyeyim, Mollalar da zamanında sirk maymunları sayesinde iktidara geldi. Veya sen anlat nadıl oldu.
Evet işte tam buradan gidelim. Molaların milli beraberlik öyküsü yani milliyetçilik damarı törpülenmiş vaziyette. Buradan Hareket edersek Amerika ve siyonistler bunu nasıl kullanırlar Bunu konuşalım.

Evet işte tam buradan gidelim. Molaların milli beraberlik öyküsü yani milliyetçilik damarı törpülenmiş vaziyette. Buradan Hareket edersek Amerika ve siyonistler bunu nasıl kullanırlar Bunu konuşalım.
O halde sirk maymunlarının sayesinde gelenler gene sirk maymunlarının sayesinde giderler. Gidecek olanlar da sadece Mollalar değil.
Bu tür ülkeler kullanılmaya yatkın, elleri mecbur, ....
Bizde de var kullanılanlar.

O zaman şöyle diyeyim, Mollalar da zamanında sirk maymunları sayesinde iktidara geldi. Veya sen anlat nasıl oldu.

Noldu ağam bekçilikten kovuldun mu?
Hahaha üzgünüm kovulmadım artık kendimi geliştirebileceğim insanlarla muhatap olmayacağım bir iş aramıştım ve buldum. Insanlarla pek muhatap olmuyorum kendimi ise Beko-Loder yani kepçe kullanımı konusunda bayağı geliştirdim Önümüzdeki ay belgesini alıyorum. Yaza doğru ise Allah nasip ederse operatörlük işine gireceğim hem maaşı çok güzel hem de işi rahat Yani şu anki pozisyona göre.

Hahaha üzgünüm kovulmadım artık kendimi geliştirebileceğim insanlarla muhatap olmayacağım bir iş aramıştım ve buldum. Insanlarla pek muhatap olmuyorum kendimi ise Beko-Loder yani kepçe kullanımı konusunda bayağı geliştirdim Önümüzdeki ay belgesini alıyorum. Yaza doğru ise Allah nasip ederse operatörlük işine gireceğim hem maaşı çok güzel hem de işi rahat Yani şu anki pozisyona göre.
Pilot olsaydın keşke ağam

Pilot olsaydın keşke ağam
Haha önce onu düşünmüştüm de sonra vazgeçtim Akşamları Eve gelince uçağı Park edecek yer yok bizim köyde🤣🤣

Bırak şimdi goygoy yapmayı konumuza dönelim Neyi düşünüyorsun. Kabul ediyorum Biraz Komplike bir soru oldu ama anlarsın diye ufak bir ümidim var cevaplarını bekliyorum.

Haha önce onu düşünmüştüm de sonra vazgeçtim Akşamları Eve gelince uçağı Park edecek yer yok bizim köyde🤣🤣

Bırak şimdi goygoy yapmayı konumuza dönelim Neyi düşünüyorsun. Kabul ediyorum Biraz Komplike bir soru oldu ama anlarsın diye ufak bir ümidim var cevaplarını bekliyorum.
Ne işimiz var İran ile diyebilirsin bunu gayet iyi anlarım çünkü yapmadığınız şey değil ha ha.

Evet unutulan tarih tekerrür eder Biz kendi tarihimizi biliyoruz ve sağlam adım atıyoruz. Yanı başımızdakilerin de tarihi bildiklerinden eminim, bilinmeyen tarihi kısmı Bunların ne gibi çılgınlıklar yapabilecekleri şu saat itibarıyla. Şimdi neler olabilir?

Ya gerçekten İlgi ve alakanıza hayran kaldım. Neyse Nasıl olsa çiçek böcek bir konu bulursunuz kolay gelsin.

İran halkı mal mı CIA ile ayaklansın MI6 le otursun. Mutsuz abicim insanlar. 100 sene içinde demokrasi de gördüler şahlık da teokratik dikta da. Demokrat başkan musaddık halkla mi indirildi koltuktan. Petrol bokuna çekti Amerika ipini. Ondan sonrası tepetaklak. Nerde bi sarıklı tahtı tehlikeye girse antenleri dikiyorsunuz. Gün yüzü görmesin istiyorsun insanlar. Kara çarşafla giremeyecekler kara toprağa diye deliriyorsunuz.

Seninle senin bakış açında muhatap olmayacağım. Şurada bir Beyin Fırtınası yapmak istedik Siz yine gözlüğü takmışsınız tek bir yere bakıyorsunuz. Hala sistem güncellemesi gelmedi galiba kafalarımıza. İran'ı görünce insan laik sistemin kıymetini çok iyi anlar. Neyse ya Daha fazla konuşup da nefesimi bari boşa harcamayayım senin kafa değişmez ama biraz gelişim şart unutma! Sorduğum sorulara cevap vermek yerine çamur atmayı seçmen çok güzel tebrik ederim Sen bu kafayla git.

Benim gibi üniversite okumamış insanlara karşı bile bilgi içeren diyaloglar geliştirememen ise kendi ayıbın Neyse.

Geri