islami halay diye bir şey var mıdır?

Konu sahibi son olarak 2760 gün önce görüldü
Hiç ümidim yoktu zaten, biri amcasına gavs demiş biri de kendine uyan şekilde yorum yapmış. Yönetim konuyu komik yazılar bölümüne taşıyın en iyisi, efendi gibi tartışabilmek ne mümkün.

Kamer nakşi tarikatından mısın sen ? Hayır ben çok defa katıldım sohbetlerine de, ve mevlevi ve başka cemaatlerinde. Hangi nakşi tarikatınden bahsediyorsun sen ? bir cemaat yada tarikatı kötüleyeceğiniz zaman iyi düşünün. Her gördüğünüz sapkınlığı bir cemaate yada tarikata yüklemeyin.

Benim gibi biri böyle bi tartışma konusu açmış olarak görünüyor şu an resmen cahillik akıyor profilimden

kesinlikle:)

herkes görmek istediğini görür kürt halayıdır ibadet olsun diye yapılan bir zikir değildir Zikirin ne olduğunu araştırmak yerine bunu önümüze koyuyorsanız tek şey huzursuzluk çıkarmaktır bir şeye düşman ve sorgulayarak araştırırsanız elbette kötü şeyler bulursunuz çünkü bulmak istediğiniz budur!

yani bir şeye rastlanıldığında Kuranda var mı hadi cevap ver diye sorgulayabilirsiniz ama İslam ile alakalı olmayan şeyleri insanların önüne serip aaa kesilikl bu var be bu İslamdır derseniz bu tamamen art niyetlidir

İlk mesajı önce türkçe, sonra kürtçe ve sonra tekrar türkçe algılayıp cevap veriniz.

O zaman önce sizde konuyu adam akıllı bilgi ile açın.
Ben ne böyle bir şey duydum, nede gördüm.
Yıllardır Kur'an sohbetleri veriliyor, bir güne bir gün adı geçmemiş bir halayı İslama dayıyorsunuz.
Sizde o halay ile İslamı doğrulukla algılayın önce.

şimdi kuyudaki taşı kim çıkaracak:/

Buraya video koyman birşey değiştirmez ki, biz orasına burasına şiş batıran hoca diye geçinenleri de gördük. 3 5 kişi halay çekmiş , yahut başına örtü takıp başka yerini açmış bunlar hep olan şeyler.Dinimizi kötülemek içinde fırsat kolluyor gibisiniz yahu ? Din bizim din , kime ne ? Zikir bizim zikir yahut sizin deyiminizle halay bizim halay, namaz bizim namaz, oruç bizim oruç kurban bizim bayram. Kime ne ? Beğenmeyen uzak dursun bu kadar basit.

Neyse, seviye yine yerin dibine girmiş. Devam edenlere kolay gelsin, iyi akşamlar

aha bir şehidimiz var climaxı banlamışlar :)

Geri