Ben de bir şeyler yazayım bu arada konuyu yeni gördüm neden diğerlerinden yazan yok diyen olmuş Öncelikle
Alaz nickli şahsiyetin şok etkisi yaratmaya eğilimli fakat şaşırtmayan eleştirisinden başlamak istiyorum.
Ben de burada yönetimde oldum ve dediğin gibi kişinin sevilip sevilmemesine bakılıyor.
Bunu bu forumda koşullar ne olursa olsun en son kabul edecek kişi bile değilim.Özellikle buna cevap yazmak istedim çünkü ben bu siteyi devraldığım zamanlarda bile (geçtiğimiz yıllarda) sevdiğim insanlar aylarca ve defalarca banlandı hatta ban sürelerinin haksız verildiği düşüncesiyle Gülse ile sonradan da Emre ile çok ciddi tartışmalara girdiğim bile oldu.O zamanlar kurallar daha katiydi çünkü hakaretle bir aya kadar banlanabiliyordu kişiler.Kimse burda sevdiklerini vs. Koruyorlar diyemez. O yüzden Alazcim sen ne zaman tek bir rapor konusunda "Şu insani seviyorum banlamayalım" tarzında bir yoruma denk geldin? İftiraya terfi etmeni sağlayan bilenme nedeni merak konusu.Hakkimı da helal etmiyorum bu konuda sana iftira attığın için.Yalan çünkü baştan sona ve sen cümlenin başına "bence" şeklinde ihtimal bazında bir şey de koymamışsın sanki bir şeyler görüp okumuş gibi kesin konuşmuşsun.
O silinmeyen yorumunu da bana atmıştın ben sana direk silemem demedim yanlış hatırlamıyorsam"iyi de bunda hakaret yokki" yazdim ki gerçekten mesajin içeriğinde eleştiri bile yoktu. Sen de cevap olarak "iyi tamam madem" minvalinde birşey yazdin.Seni rahatsiz eden noktaları lutfedip açıklasan silerdim belki de mesaji.Mesaj da sanırım Xerath a aitti sanirim ki kendisi hic birsekilde hakarete basvuran biri değildir.
Olayları algılayış ve değerlendiriş şeklin göz kamaştırdı yine.
Alleg nickli arkadaşın şu an yaptığı davranışı da algı politikası olarak değerlendiriyorum Sizin banlanma sebebinizle Xerath in mevzusunun alakasi ne evet insanlik hali belki koordinatörsüzlükten ilgilenen kişiler yanlış ya da geç müdahale etmiştir kusursuz kimse olamaz. Bu durum yani Xerath in olayi senin israrla belli kişilere sataştığın gerçeğini değiştiriyor mu?
Tutturmuşsunuz bir kek yahu bazı anlam yüklenen kelimeler vardır. Israrla tahriki o kelimeye yüklersiniz hakaretle eş değer olur zaten bu kek olur börek olur bilmem ne olur.Yani ne yaptığınızın siz de çok iyi farkındasınız israrla aptal yerine koyuyorsunuz.Uyarin olduğu halde defalarca yazili görselli kek yazarak övmek mi istedin yani arkadaşı 3 gün de uyari bani atılmış yani sanki süresiz banlanmışsın da af çıkıp gelmiş gibi konuşuyorsun.
KaraBiber de hiç bir şekilde birini koruyacak biri değildir kimse kırılmasın diye yanlış bir karar vermiş olabilir olayları bilmediğim için net bir şey diyemem ama kesin bir şekilde birilerini koruma amacı gütmediğini söyleyebilirim.Bunu en son yapacak kişi bile değil. Alaz nickli arkadaşa bakmayın bunu kimse yapmıyor zaten.
Diğer yok sövdüler de üç gün banladılar olayinin da mutlaka perde arkasında başka şeyler de vardır ana avrat söven kimse üç gün banlanmaz. Alleg arkadasimiza küfreden biri bir ay banlanmıştı mesela.
Kusursuz olduğumuzu iddaa etmiyorum sadece bazı şeyleri dile getirirken iftira ya da aptal yerine koyma eylemlerinden mümkün mertebe kaçınmanızı rica ediyorum.