işimize geldiği gibi

Konu sahibi son olarak 2314 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, geçenlerde 3. banı yedim artık bünye yadırgamamaya başladı böyle ayda bir yiyesim gelmeye başladı neredeyse.

Şimdi burada bazı banlar o kadar kolay atılıyor ki şaşarsınız, bazılarına gelince defalarca sadece mesajlar siliniyor. Kurallara uymuyorsun diye 2. kez banlanıyorum mesela, hadi bi yönetici çıkıp şu kuralları bize bi anlatsın? Kendi yazıp uymadığınız, biz uymadığımız da banladığınız kuralları söylüyorum evet çıkın bi anlatın, nasıl bir yönetim tarzınız var anlatın bize. Çünkü ben bana küfür eden adamın mesajını raporladığım da evet alenen direk şahsıma açık açık küfür etmişti raporladım ve sadece mesajı silip geçip gittiler bu kadar.

Sonra işte ben bu kuzey denen tipe buradan taktım haliyle, küfüürü falan unuttum. Buna seslendim ve sordum niye sadece mesajı silip bıraktın? Sende ona karşılık verdin, onu banlasaydım seni de banlamak zorunda kalırdım ( verdiğim karşılık ahaha gibi bir karşılıktı bu arada) dedi sende banlanmak istiyorsan banlayayım? yaptı bana üstüne.

Ve ben geçenlerde bu adama KEK dediğim için banlandım. Bize gelince küfürü sineye çekmemizi bekleyen yönetim, kendilerine gelince KEK gibi bir yakıştırmayı bile kaldıramıyor. Birisi size küfür ettiğin de yönetim mesajı siliyor eğer bu küfürü eden yönetimin sevdiği birisisiyse sadece silip bırakıyor veya küfürü yiyen kişi yönetimin sevmediği birisisiyse silinip bıraklıyor. Şimdi burada küfürü yiyen kişi atıyorum Emre veya herhangi bir yönetici olsa, ya bi durun toplaşalım da bunun cezasını düşünelim mi denilecek? yoksa anında banlanacak mı? Şimdi o gün kuzey denen vatandaş ben küfür yediğim de işini yapsaydı şuan kuzey denen vatandaşla benim en ufak diyaloğum bile olmayacaktı. Geçenler de yine bi vatandaş ağzına geleni sayıp geçti gitti.

Hangi kurallar tekrar soruyorum, benim uymayıp banlandığım kurallar, bu adamların uyup banlanmadığı kuralları bi açıklayın artık ?

Kim ne zaman yönetime bir şey sorsa "tamam biz onu konuşacağız kendi aramızda" deyip ortadan kayboluyor KaraBiber mesela Xerath a edilen küfürü silip üstünü örtmemişmiydi? Aynı karabiber ben geçenlerde şuan Türkiye de bi gazatenin adı olan kelimeyi kullandım diye beni anında banladı niye mesajımı silip bırakmadın Gülşen? Niye yani herkese farklı bir muamele.

Canis Major burada bir admine ana avrat küfür etti diye 1 yıl banlanmış zamanın da, bana aynı şekilde küfür eden adam nasıl oluyorda 3 gün banlanıyor ?

Hadi gelin konuşalım kuralları ve diğer cevap vermediğiniz birisi sorduğun da ortadan kaybolduğunuz soruları konuşalım.

Usenmemis uzun uzun yazmissin, bunu hakettin vecihi: emegine saglik ajshsksjs .p

Hangi mesajını sildim acaba yahu bilmedigin konular hakkinda ne güzel yorum yapıyorsun sen öyle. Kek dediğin için banlanmadin ayrica rahatsızlık verdiğin için banlandin üstelik uyarilmana rağmen devam ettiğin için. Tekrari olursa yine banlanirsin. Uyarilma yapmadan ban işlemi yapmiyorum ben xerath olayi da öyleydi sonrası da öyle oldu. O yüzden şu an yaptığın kendini temize çıkarmak yada bir haksızlığa uğradığını söylemek komik.

KaraBiber keşke okuduğunu doğru anlayabilsen gülşen, mesajımı sildin demedim. Biz küfür edince (küfür de değil de) banlayan sen başkası edince siliyorsun, bırakıyorsun dedim. Ve nerede uyardın sen beni ya? Direk banlayıp geçtin birde üstüne dalga geçmişsin o gün geldiğim de de soruya cevap vermedin. Ayrıca rahatsızlıkmış, burada bana da bir sürü rahatsızlık veren insanlar var onları geçtim küfür eden insanlar var onlar niye banlanmıyor diyorum işte ben? Hadi kuzey mevzusuna da değinsene? Ben burada sana küfür etsem şimdi mesajımı silip yönetime hadi arkadaşlar toplanın bu adam bana küfür etti bunun cezasını bi tartışalım mı diyeceksin? yoksa geçen yaptığın gibi anın da banlayacak mısın?

Ben uyardim demedim ki bence sende beni anlamadin. Seni arkadaslar uyarmış ve devam etmişsin. Sonra da banlamislar. Sen kendini suçsuz görüyorsun sanırım. Bu baninla ilgim olmadığı halde bana soyleniyorsun komik

Hangi mesajını sildim acaba yahu bilmedigin konular hakkinda ne güzel yorum yapıyorsun sen öyle. Kek dediğin için banlanmadin ayrica rahatsızlık verdiğin için banlandin üstelik uyarilmana rağmen devam ettiğin için. Tekrari olursa yine banlanirsin. Uyarilma yapmadan ban işlemi yapmiyorum ben xerath olayi da öyleydi sonrası da öyle oldu. O yüzden şu an yaptığın kendini temize çıkarmak yada bir haksızlığa uğradığını söylemek komik.

Kendini savunma şeklin dramdan öte yalancılık kokuyor. Ben aynı üyeyi tam 8 kez raporladım. Alenen hakaret, sataşma ve aşağılama vardı. Sizin ceza vermediğiniz mesajın aynısını Emre'ye ilettim ve ceza aldı. Buradan iki sonuç çıkar ya Emre ve sen farklı kurallardan bahsediyorsun ki bu imkansız ya da kuralları işinize geldiği gibi yargılıyorsunuz. Sizin işiniz kuralları uygulamak kuralları esnetmek değil. Ortada bir kural vardır bende sizde o kurallara uyarız. Aynı kişi aynı nedenden ötürü 6 kez uyarılmaz. Uyarılır sonra ceza verilir.
Geldiğinde yine uyarılmaz ceza katlanarak devam eder.

Okuyan arkadaşlar yanlış anlamasın bu olay bir kez yaşanmadı tam 3 kez yaşandı. Hepsinde banlanması gereken üyeler bu kişi tarafından korundu emreye attığım üç olayda gereken yaptırım uygulandı.

Ben burada saygısızlık yapmadan fikirlerimi düşüncelerimi yazıyorsam herkes yapmak zorundadır.

Görüyorum ki dürüstlük meziyetlerinizden biri değil.

Yine her seferin de sadece işine gelen yere cevap verip bitiriyorsun ya? KaraBiber diğer sorulara cevap ver. hadi uyardı arkadaşların diyelim hadi. diğer sorulara cevap ver lütfen.

Evet küfür edenleri özellikle korumayı seciyorum. Neyse konuşun siz ya kime neyi acikliyorsam.

Öyle yapıyorsun, üstüne çıkıp bana yalancı muamelesi yapıyorsun. Rahatsızlık veriyormuşum insanlara, insanlar bize küfür edip banlanmıyor, başkasına küfür edip banlamıyor biz rahatsızlık veriyormuşuz banlanıyoruz.

Bir şeyi açıkladığın yok senin şuan, yalan söyleyip insanları kandırmayı seçiyorsun sadece. Zaten admin pohpohçusu tayfa her ortamda olduğu gibi burada da mevcut onlar seni destekler yanlış olsan da gülşen merak etme.

Ben de rahatsızlık duyduğum bir mesajı yönetimden birine yollamıştım ve ben hakaret tarzında bir mesaj görmüyorum diyerek ne mesajı silmişti ne de başka bir şey yapılmıştı.
Yönetimin kendi arasında konuşup çözüme ulaştığı bir durum yok bunu biliyorum.
İster kek ister başka bir şey olsun yazdıklarının her kelimesinde haklısın...
Ama maalesef ki kendini savunduğun için bile banlanma sebebi görebilirler.
Bu durum daha da komik.

Alaz dediğim gibi bütün mesela küfürü eden x kişinin yöneticiler tarafından seviliyor veya küfürü yiyen y kişinin yönetim tarafından sevilmiyor olmasına bakılıyor. Yoksa burada bi kural yok veya bu kendi aramızda görüşüyoruz yalanına inanan yok. Evet şuan burada hakkımı arıyorum diye bile banlamaları söz konusu çünkü eleştiriye hiç açık değiller gördüğün gibi sorulara cevap vermeden bırakıp gitti.

Gomis avatarlı bi eleman vardı. Bana bildiğin ana avrat küfür etti. 3 gün sonra bi bakarsın banı açılmış :)

Yönetimde ki arkadaşlar ban atmaktan korkmayın , yeni üyelik açtırın arkadaşlarınıza sonra özel üye falan yaparsınız . En azından adaletli görünürsünüz. En çok banlananlardan biri de benim.

Aman ya kime ne anlatıyoruz ki ? Ben şahsen fazla girmiyorum artık gece 1-2 post atıp çıkıyorum. Umarım bi daha kekten sebeplerle banlarsınız birilerini de o zaman daha açık konuşuruz.

Geçen bende rahatsızlık duyduğum bir mesajı raporladım. Ama mesaj benim mesajımdı, yani önce yazdım sonra okuyunca rahatsızlık duydum ve editlemek yerine kendimi raporlardım, cevaben bana; "Lan bisig deli midir nedir başımıza." dediler.

Gerçekten de işlerine geldiği gibi davranıyorlar. :aeg:

Ben kendi kendimi banlatabilecek kudrette bir üyeyim, tamam mı? :ofkelendim:​

Alaz dediğim gibi bütün mesela küfürü eden x kişinin yöneticiler tarafından seviliyor veya küfürü yiyen y kişinin yönetim tarafından sevilmiyor olmasına bakılıyor. Yoksa burada bi kural yok veya bu kendi aramızda görüşüyoruz yalanına inanan yok. Evet şuan burada hakkımı arıyorum diye bile banlamaları söz konusu çünkü eleştiriye hiç açık değiller gördüğün gibi sorulara cevap vermeden bırakıp gitti.

Ben de burada yönetimde oldum ve dediğin gibi kişinin sevilip sevilmemesine bakılıyor.
Haksızlığı yönetim içinde görüp itiraz etsen de kimse seni ''turkuaz/turuncu'' renktesin diye dinlemiyor.
Çünkü korudukları üye kişiler mevcut. (:

RTÜK'den açılama geldi TV de kek yapmak, kek demek 3 gün yayın durdurma cezasına sebepmiş.

Xerath banlansın lütfen.Yalancı dedi.
Ağır tahrik ve iftira.TCK 267 maddenin geçerliliğini taleb ediyorum.

Mastor hariç herkes banlasın adamın her mesajı ayri komedi adamsin dostum :D

Geyik yapmayın oğlum 2 dakika şurada yediğimiz banın zehrini daha bünyeden atamamışken yaptığınız ayıp, durun bi hala açıklama bekliyoruz.

Buralar hep toplu ban kokuyor.

Yönetimde ki saygıdeğer abilerim ablalarım ben tamamen şaka yaptım.

tamamen haklısınız xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri