işimize geldiği gibi

Konu sahibi son olarak 2315 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sus lan kek

birazdan kapatırlar konuyu, belki bu mesajlar da silinir çok şeyapma :T:

Açıklama yapılır,biraz bekleyin.
İstişare yapılıyordur. (:
Sonra yorum yaparsınız alıntılanır vs vs sinirler gerilir ve kategori yetkisi olan kişi yorum yapar (veya yapmaz) konuyu kilitler.
Sonra tekrar konu açılır,kitlenir vs vs böyle kısır döngü oluşur.
Sonuç ne olur?
Kışkırtmalı devam edilip konu açma ısrarı da eklenirse yine ''banned''...
Herkes kendi bakış açısıyla yorumlayacak,sen kek demedin şunu bunu dedin diyecekler.
Anlatabilmişimdir umarım. (:

-her şeyi geçelim de hoş geldin demedik ya hu,HOŞ GELDİN. ;:tatlı:

Ben uyarı bile almamıştım. Laf soktum diye banlanmıştım. Forum o kadar elit ki benden başka laf sokan yokmuş demek ki. Bir de imzama işine baksın herkes yazmıştım. Bir sebebi de oymuş. Banım açıldıktan sonra kaç gün o imzayla gezdim. Ne sildiler ne de uyardılar. İşin komiği de laf sokma vs bitmiş, laf etmiyorum kimseye banlanmısım. Uyarmak için fırsat vermemişim naptıysam. Bir de kendisi banlamamıs. Kuzeye ban attırmıs. :D
Bahse mevzu yönetici şu ankilerden değil.

Ben uyarı bile almamıştım. Laf soktum diye banlanmıştım. Forum o kadar elit ki benden başka laf sokan yokmuş demek ki. Bir de imzama işine baksın herkes yazmıştım. Bir sebebi de oymuş. Banım açıldıktan sonra kaç gün o imzayla gezdim. Ne sildiler ne de uyardılar. İşin komiği de laf sokma vs bitmiş, laf etmiyorum kimseye banlanmısım. Uyarmak için fırsat vermemişim naptıysam. Bir de kendisi banlamamıs. Kuzeye ban attırmıs. :D
Bahse mevzu yönetici şu ankilerden değil.

Ayşe niye adımı geçiriyon yeterince adım geçiyor sen yapma bariğğğ

Kendi ağzınla diyon la ibneliğine takılıyorum burda diye :D millete sataşmayı seviyorsun ama herkes bunu kabul etmeyebilir. banlandığın konuyu görmedim niye banlandığınıda yeni öğrendim ama banlandığını duyunca haketmiştir diye düşündüm önyargı oluşmuş demek ki

hee bu arada benim gibi adamı gerizekalı dedim diye 30 gün banladılar :gamer:

Evet küfür edenleri özellikle korumayı seciyorum. Neyse konuşun siz ya kime neyi acikliyorsam.

İşte bu bir adminin vermeyeceği cevaptır. Sizin göreviniz düzeni korumaktır, gerekirse 10 kez aynı cümleyi kullanmak zorundasınızdır.

Farkındaysanız kimse size beni banlamayın demiyor sadece işinizi gerektiği şekilde yapmanızı söylüyor. Çıkıp arkadaşlar kuralları uyguladım deyip kurallardan alıntı bile yapamıyorsanız, bu işinizi yapmadığınızı gösterir. Kuralları attığınızda tamamen suçlu olacağınızın farkındasınız.

Asıl feci olan bunu bir adminden öte bir öğretmenin yapmış olmasından haya ediyorum.

Kendi ağzınla diyon la ibneliğine takılıyorum burda diye :D millete sataşmayı seviyorsun ama herkes bunu kabul etmeyebilir. banlandığın konuyu görmedim niye banlandığınıda yeni öğrendim ama banlandığını duyunca haketmiştir diye düşündüm önyargı oluşmuş demek ki

Napalım kasıntımı olalım? Millete sataşmayı seviyorum doğru ama bana laf söylememiş kimseye en ufak hakaret veya kışkırtıcı yorumum asla olmamıştır. Birisi bana küfür etmediği sürece de her yorumu gülerek karşılarım senin bana sağda solda söylediğin lafları sence ben kuzey gibi tiplere söyleseydim kavga çıkmazmıydı? veya benim sana söylediğim. Şurada 3 tane ban yedim, silinen kollanan adamlara bakınca hiç birisi de haklı ban sebebi değil. En sonuncusu işte KEK muhabbeti ki o en komiğiydi.

Adminligime istedigini soylebilirsin ama ogretmenligime laf etmeni istemiyorum. Beni tanimiyorsun bile bir ban olayından hakkimda kullandığın lafların birini bile haketmediğim şeyleri söylüyorsun. Adminlik olayı dışında hakkimda birşey söyleme.

Kim yönetim tarafından seviliyor kim sevilmiyor bilmiyorum ben, bazen normalde kimseye zararı olmayanların banlandığını görüyorum.Eskiden ban listesini görüyorduk merak edince bakıyordum küfür yazınca ee küfür ettiyse banlanmalı tabi diyordum lakin aynı kişiler döndüklerinde bu tür konular açtılar. Adalet önemli bir şeydir , yönetici olmak da sonuna kadar adil olmayı gerektirir. Eğer adil olma konusunda sıkıntı varsa hiç hoş değil tabi. Yönetici kendi keyfine göre değil kurallara göre davranmalı. Yönetimi de dinlemek lazım bu arada, belki özel mesajla uyarılıyor ve uymayanları banlıyorlardır bilemeyiz tabi. Keşke böyle anlaşmazlıklar olmasa.
Şunu da söylemeden geçemeceyğim Xerath'ın küfürlü yorumuna denk gelmedim (belki olmuştur ben görmedim ) lakin ona verilen cevapların onun uslubundan daha kaba ve hatta hakaret derecesinde olanları gördüm .O üyeler bunun için uyarılıyor mu ? Uyarılmalı bence.

Yönetime ilettiğim bir kaç rapor oldu hepsine geri dönüş yapıldı , es geçilen hiçbir raporumu hatırlamıyorum ben. Yönetim ilgilenmiyor da değil yani.

Ay kim haklı bilemedim gideyim ben.

Alışırsın merak etme

Seni burada tanıdığımız kadarıyla konuşuyoruz şuan ve hiçte dürüst davranmıyor ve dürüst konuşmuyorsun. Yanlışı yapan sen ve arkadaşların olunca yanlışı sonuna kadar savunup, yanlışı bir başkası (sevmediğiniz) yapınca kendinizi yanlışın karşısında ki kahramanlar gibi göstermekten de kaçınmıyorsunuz. Trajikomik olan ve sinir bozucu olan şey bu Gülşen.

Adminligime istedigini soylebilirsin ama ogretmenligime laf etmeni istemiyorum. Beni tanimiyorsun bile bir ban olayından hakkimda kullandığın lafların birini bile haketmediğim şeyleri söylüyorsun. Adminlik olayı dışında hakkimda birşey söyleme.

Burada ayrı gerçek hayatınızda ayrı tavır içerisindeyseniz, yani burada ayrı bir kişiliğe bürünüyorsanız sözlerimi seve seve geri alabilirim. Eğer gerçek hayatınızda da bu şekildeyseniz haksız bir söylem göremiyorum.
Burada yaptığım şey tavrınızın saçmalığına bağlı olarak eleştirmekten öteye gitmiyor. Konuya yazanların %98'i yönetim tarafsız diyemiyor. Bu da benim haklılığımı gösteriyor.

Tarafıma haksız bir yaptırımla karşılaşırsam Anayasanın 26. ve Türkiye'nin de taraf olduğu AİH bildirisinin 10. madde 1. fıkrasına binaen ifade özgürlüğüme müdahaleden size suç duyurusunda bulunacağım. Ayrıca sicilinize işlenmesi için ayrıca bir başvuru yapacağımdan şüpheniz olmasın. Bu da tekstil atölyesinden başka bir yerde çalışamayacağınız anlamına geliyor

Bunun dışında her türlü hakaretim için yaptırım uygulayabilirsiniz.

Şunu da söylemeden geçemeceyğim Xerath'ın küfürlü yorumuna denk gelmedim (belki olmuştur ben görmedim ) lakin ona verilen cevapların onun uslubundan daha kaba ve hatta hakaret derecesinde olanları gördüm .O üyeler bunun için uyarılıyor mu ? Uyarılmalı bence.

Hem nezaketiniz hemde düşünceniz için teşekkür ederim.
Bu tartışmalarda bana yapılan "aptal gerzek kafir" ve diğer imalar için bir yaptırım uygulanmıyor. Ancak ben aile terbiyesini hatırlattığımda mesajlarımız ikili tartışma bahanesiyle siliniyor.

Yani dolaylı yoldan tüm imaları taşımam söyleniyor. Bu konuyu da siz mantıklı insanların vicdanına bırakıyorum.

Yönetimden memnuniyetsizlik herkesin gündemindeyken KaraBiber dışında kimsenin burda olmaması da ayrı bi’ gündem.
O kadar yönetici var kimse çıkıp bu böyle olduğu için böyle oldu kurallar bu bu diyemiyor mu?
Sessiz kalmak her zaman iyi değildir, görüldüğü üzere en ufak bi’ kıvılcımda tüm forum patladı.
Eski yönetimde olan kişiler bile yönetim hakkında üyelerle aynı fikirdiyse bu ağır itham karşısında yönetim açıklama yapmak durumunda.
Şu saatten sonra Emre dışında kimsenin açıklaması tatmin etmez forumu.
Umarım bu konu kilitlenip Mesajlar silinerek üstü örtülmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Comon backgraund olabilirmiş başlık.d
Beni de uyardılar, o kadar haşin ve hırçınım ki yararı olmadı. Ve tabi banlandım da geldim.

Hökümed açıklama yapmiğir.

:aeg:

Foşik devled. Viva Pavel Nedved!

Pavel-Nedved-Czech-Republic-1996.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri