Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben uyarı bile almamıştım. Laf soktum diye banlanmıştım. Forum o kadar elit ki benden başka laf sokan yokmuş demek ki. Bir de imzama işine baksın herkes yazmıştım. Bir sebebi de oymuş. Banım açıldıktan sonra kaç gün o imzayla gezdim. Ne sildiler ne de uyardılar. İşin komiği de laf sokma vs bitmiş, laf etmiyorum kimseye banlanmısım. Uyarmak için fırsat vermemişim naptıysam. Bir de kendisi banlamamıs. Kuzeye ban attırmıs.
Bahse mevzu yönetici şu ankilerden değil.
Ayşe niye adımı geçiriyon yeterince adım geçiyor sen yapma bariğğğ
Eee ban sana attırılmış. Barack Obama diyecek halim yok ya.![]()
Hem seni bağlayan kötü bir durum yok yazdığımda. Sadece bir anıyı paylaştım.
Evet küfür edenleri özellikle korumayı seciyorum. Neyse konuşun siz ya kime neyi acikliyorsam.
Kendi ağzınla diyon la ibneliğine takılıyorum burda diyemillete sataşmayı seviyorsun ama herkes bunu kabul etmeyebilir. banlandığın konuyu görmedim niye banlandığınıda yeni öğrendim ama banlandığını duyunca haketmiştir diye düşündüm önyargı oluşmuş demek ki
Adminligime istedigini soylebilirsin ama ogretmenligime laf etmeni istemiyorum. Beni tanimiyorsun bile bir ban olayından hakkimda kullandığın lafların birini bile haketmediğim şeyleri söylüyorsun. Adminlik olayı dışında hakkimda birşey söyleme.
Şunu da söylemeden geçemeceyğim Xerath'ın küfürlü yorumuna denk gelmedim (belki olmuştur ben görmedim ) lakin ona verilen cevapların onun uslubundan daha kaba ve hatta hakaret derecesinde olanları gördüm .O üyeler bunun için uyarılıyor mu ? Uyarılmalı bence.
Hökümed açıklama yapmiğir.[/QUOTE Gamer şunu tenhada bi mıncır da gel al başımız dan bunu.
:aeg:
Foşik devled. Viva Pavel Nedved!
![]()