-
-
-
-
Nemli bir cilt
Güneşten koruma
Güçlü cilt bariyeri
C vitamini
Serum
Güneşten koruma
Güçlü cilt bariyeri
C vitamini
Serum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Serum önerilerini okuyorum.Melo'cum bu konularda kendini aştı ışıl ışıl:p
bilirsiniz ki ışıltılı her şey konusunda “yetmez ama evetçiyim…” fazla ışıltı göz çıkarmaz, ben yine elimi korkak alıştırıyorum shsjj <3Melo'cum bu konularda kendini aştı ışıl ışıl:p
çok tatlısın leftycimSerum önerilerini okuyorum.@Melodram cığımın neşesi yeter ve o sayede hiç yaşlanmaz.
Nazar duası okunuşu şöyledir: Euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme. Her türlü şeytandan, kem gözlerden, zararlı tüm şeylerden, bütün kelimelerin yüzü ve suyu hürmetine Allah'a sığınıyorum.neden beni duygulandırdınız şu an, bi de nazar duası okur musunuz arkadaşlar… teşekkürler![]()
sen daha ne kadar parlayacaksın… konu içeriğinde yazan şeylerin hepsini birebir uyguluyorum mesela + bariyer onarıcı krem + sabahları sadece suyla yüz yıkama + ışıltılı baz ve aydınlatıcı + az alkol - sıfır sigara :/Ay kızlar ne kullanıyorsunuz xd
Anlatın çabuk
Ahh melommm ömrün boyunca hep parlaaa...sen daha ne kadar parlayacaksın… konu içeriğinde yazan şeylerin hepsini birebir uyguluyorum mesela + bariyer onarıcı krem + sabahları sadece suyla yüz yıkama + ışıltılı baz ve aydınlatıcı + az alkol - sıfır sigara :/
az alkole kadar iyi gidiyorduk di mi? sjsjj![]()